witammartin.h - Pon 28 Cze, 2010 Witam nowych Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 Cze wszystkim...przypałetałem się do Was z forum KRC,a moja przygoda rozpoczela sie wraz z kupieniem perwszego auta francuskiego padła Clio I 16v,ktore zostalo sprzedane,ale przygoda nadal trwa bo kupilem nastepną 16stke,która obecnie przechodzi gruntowny remont....pozdrawiam zefir - Wto 29 Cze, 2010
antoś napisał/a:
Witajcie,
nazywam się Antek i chociaż nie mam prawa jazdy kategorii T, to jeżdżę traktorem. Czerwonym jak klasyczne zetory i ursusy. Chociaż odbiega od klasycznych pogromców orki tym, że ma takie same koła na przedniej i tylnej osi i wydech skierowany do tyłu. Kopci jak one, a w zimę czasem robi za pług. Prosto jeździ, ze skręcaniem gorzej nad czym pracuję.
Na forum trafiłem przez naklejkę na S3 Stf, którego poznałem, ale on pewnie nie pamięta bo był zafrasowany odbiorem auta z CS w Łodzi.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich!
o widze CS lodz squad na forum:))
pozdrowkiantoś - Wto 29 Cze, 2010 zefir, ostatnio też byłem i Ty chyba też byłeś. Urywaliśmy zderzak w czarnym leszku.zefir - Wto 29 Cze, 2010 no fakt Bart - Wto 29 Cze, 2010 witam wszystkich nowych użytkowników, przykro mi bardzo - ci z kiepskimi nickami zostaną wkrótce usunięci, życie.Jacek - Wto 29 Cze, 2010
denis napisał/a:
Cze wszystkim...przypałetałem się do Was z forum KRC,a moja przygoda rozpoczela sie wraz z kupieniem perwszego auta francuskiego padła Clio I 16v,ktore zostalo sprzedane,ale przygoda nadal trwa bo kupilem nastepną 16stke,która obecnie przechodzi gruntowny remont....pozdrawiam
Cze wszystkim...przypałetałem się do Was z forum KRC,a moja przygoda rozpoczela sie wraz z kupieniem perwszego auta francuskiego padła Clio I 16v,ktore zostalo sprzedane,ale przygoda nadal trwa bo kupilem nastepną 16stke,która obecnie przechodzi gruntowny remont....pozdrawiam
denis golisz penis?
witam
golisz faję żyletką raczej powinno być Maciusiowy - Śro 30 Cze, 2010 żyletko Anonymous - Śro 30 Cze, 2010 Witam wszystkich ponownie ( poprzednie konto usunięte nie wiem dlaczego ) Mam na imie Marcin mieszkam w Lublinie i jeżdżę Fordem Fiestą ST Cassis - Śro 30 Cze, 2010 Witaj.
Pewnie poprzednie konto usunięto Ci bo: nie pisałeś/ nie logowałeś się/ nie pokazałeś zdjęcia siostry lub kuzynki*
*niepotrzebne skreślić.Anonymous - Śro 30 Cze, 2010 no a teraz chyba jakieś nowe zasady że trzeba być klubowiczem żeby tematy nowezakładać Cassis - Śro 30 Cze, 2010 To chyba tylko na pimpie.