Pozdrawiam wszystkich posiadaczy hothatch'ów Ryba - Pon 28 Cze, 2010 Cześć Robert,
czy poza oczami anioła i lusterkami z M3 posiadasz jeszcze jakieś mody w pugu ?
Pozdrawiam również.kubas - Pon 28 Cze, 2010
zywik napisał/a:
witam!
prosto z peugeot205.pl Żywik wraz ze swym Rolandem na VTSie chciałby się tu przywitać..
Hej miło że wpadłeś. Szkoda że silnik obecnie nie trzyma parametrów kosmita - Pon 28 Cze, 2010 Dokładka jest od Laguny?Janusz - Pon 28 Cze, 2010
Ryba napisał/a:
Cześć Robert,
czy poza oczami anioła i lusterkami z M3 posiadasz jeszcze jakieś mody w pugu ?
centralna wycieraczka z przodu ala w210 antoś - Pon 28 Cze, 2010 Witajcie,
nazywam się Antek i chociaż nie mam prawa jazdy kategorii T, to jeżdżę traktorem. Czerwonym jak klasyczne zetory i ursusy. Chociaż odbiega od klasycznych pogromców orki tym, że ma takie same koła na przedniej i tylnej osi i wydech skierowany do tyłu. Kopci jak one, a w zimę czasem robi za pług. Prosto jeździ, ze skręcaniem gorzej nad czym pracuję.
Na forum trafiłem przez naklejkę na S3 Stf, którego poznałem, ale on pewnie nie pamięta bo był zafrasowany odbiorem auta z CS w Łodzi.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich!KonradMK - Pon 28 Cze, 2010 witam miłośników motoryzacji! całą resztę pozdrawiam jeszcze serdeczniej jako że na tym forum motoryzacją zajmujemy się tylko w wyjątkowych okolicznościach gdy Badi zarządzi święto transportowca.