To teraz jeszcze tylko zdjęcie futrzaka i wszyscy będą zadowoleni.
DokładnieTomsoN - Śro 09 Cze, 2010 Tylko, żeby furkacz nie zafurczałAnonymous - Śro 09 Cze, 2010 Witam wszystkich serdecznie misiek86electro - Śro 09 Cze, 2010
Cytat:
po pierwsze zwiększ masę
jakie okolice krk??
Oczywiście ze zwiększa mase o to chodzi majac lancera evo IX 300KM nie bedzie mi to sprawiać różnicy
Okolice Krakowa od strony bronowic
Co do fotek zrobie jakieś korzystne i chętnie je wrzucęJanusz - Śro 09 Cze, 2010
misiek86electro napisał/a:
Co do fotek zrobie jakieś korzystne i chętnie je wrzucę
ale siostrze czy córce szefa ??misiek86electro - Śro 09 Cze, 2010 Janusz,
Cytat:
ale siostrze czy córce szefa ??
niepoważny hehe, nie chciałbys widziec córki szefa a co do siostry to nie mam KarQ - Śro 09 Cze, 2010 Teraz powinna brać szałera, więc leć po aparat i czyń swoją powinność GeKo - Śro 09 Cze, 2010 Jak wiemy może być i kuzynka a i niektórzy bratem nie pogardzą misiek86electro - Śro 09 Cze, 2010 Chyba forum pomyliłem Anonymous - Śro 09 Cze, 2010 Nie zwracaj uwagi na tych użytkowników. Często są niekulturalni i robią dużo offtopów.bizon - Śro 09 Cze, 2010 nieprawda, nikt tu nie robi offtopow, sa tylko tematy eksperckie Jaco - Śro 09 Cze, 2010 no ale foty siostry/kuzynki można by zobaczyć fotek saxo nie trzeba bo każdy i tak wie jak wygląda...GeKo - Śro 09 Cze, 2010 misiek86electro, Na poważnie, WITAJ udzielaj się szanuj innych a z pewnością się tu nie będziesz nudził.Ryba - Śro 09 Cze, 2010
misiek86electro napisał/a:
Zdążyłem już rozłożyć cały środek w cytrynie każda śrubkę i złożyć wszystko do kupy z modami.
Cieszę się, bo ja tego nie potrafie zrobić a mi skrzypią wszystkie plastiki, załatwie trunki i rozkręcamy mojego.