To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

was79 - Śro 09 Cze, 2010

chciałem tylko w googlasach zobaczyć jak wygląda eg4

Uploaded with ImageShack.us

misiek86electro - Śro 09 Cze, 2010

Witam wszystkich , mam na imię Michał. Nie lubię pisać o sobie więc reszta wyjdzie w trakcie ;D
Jakarti - Śro 09 Cze, 2010

witaj,

nie lubimy takich co nie lubia pisac o sobie glownie w temacie gdzie sie witamy wiec napisz moze ze 3 zdania bo nie bedzie czasu na " w trakcie" :D

bizon - Śro 09 Cze, 2010

teraz to juz jedynie zdjecia siostry moga go uratowac ;D

witojcie !!

KonradMK - Śro 09 Cze, 2010

Jakarti napisał/a:
witaj,

nie lubimy takich co nie lubia pisac o sobie glownie w temacie gdzie sie witamy wiec napisz moze ze 3 zdania bo nie bedzie czasu na " w trakcie" :D

w trakcie będzie czas już tylko na "ała"

Janusz - Śro 09 Cze, 2010

witajcie panowie, i pokażcie zdjęcia waszych samochodów, oraz sióstr. a to co lubicie nas nie interesuje :D no chyba ze lubicie chłopców :) to są pewne osoby które się wami zaopiekują :D
Jaco - Śro 09 Cze, 2010

Janusz napisał/a:
pokażcie zdjęcia waszych sióstr. :D

mogą być kuzynki ;D

Witam

Ryba - Śro 09 Cze, 2010

Jaco napisał/a:
Janusz napisał/a:
pokażcie zdjęcia waszych sióstr. :D

mogą być kuzynki ;D

Witam

lubie rozne kuzynki

anjas - Śro 09 Cze, 2010

Ryba napisał/a:
lubie rozne kuzynki

to zdrobnienie od kozy?... kózki... kuzynki...

iQ - Śro 09 Cze, 2010

anjas napisał/a:
Ryba napisał/a:
lubie rozne kuzynki

to zdrobnienie od kozy?... kózki... kuzynki...

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

misiek86electro - Śro 09 Cze, 2010

ostre przywitanie :] Hmmm tak to już jest nowy ma najgorzej :)
O sobie :faja: :
Jestem z Krk a raczej z okolic, moja przygoda z Saxo zaczęła się rok temu. Wcześniej jeździłem Hyundai-em Coupe rok 97 2.0. Zdążyłem już rozłożyć cały środek w cytrynie każda śrubkę i złożyć wszystko do kupy z modami. Pomyślicie aaa 99% na tym forum tak zrobiła. Cieszę się że nie mam do czynienia z laikami 8) O samochodzie rozpisze się chętnie w innym dziale jeśli bede miał taka możliwość :) , a w wielkiem skrócie czarny 1.6 16V 2001r. Troche juz zrobione troche jeszcze przede mną. Coś o zainteresowaniach jestem 100% hetero. Interesuje sie przede wszystkim rajdami, sztukami walki, siłownia. Wiem że ten post też pójdzie pod ostra krytyke nie wątpie że znajda sie też ostre zarty, ale cóż takie zycie nowego. Mam nadzieję że bede mógł pomóc na forum.

pozdr

M - Śro 09 Cze, 2010

witamy!
Janusz - Śro 09 Cze, 2010

misiek86electro napisał/a:
siłownia. Wiem że ten post też pójdzie pod ostra krytyke nie wątpie że znajda sie też ostre zarty,

po pierwsze zwiększ masę :P

jakie okolice krk?? i gdzie foty samochodu oraz siostry ewentualnie córki szefa :D

106 - Śro 09 Cze, 2010

Janusz napisał/a:
misiek86electro napisał/a:
siłownia. Wiem że ten post też pójdzie pod ostra krytyke nie wątpie że znajda sie też ostre zarty,

po pierwsze zwiększ masę :P

buhahahahah :rotfl:

ps.. tez witam :]

fydi - Śro 09 Cze, 2010

Hola!
Cytat:
Wiem że ten post też pójdzie pod ostra krytyke nie wątpie że znajda sie też ostre zarty, ale cóż takie zycie nowego

mylisz się. tu z każdego postu są żart , nie zależnie od stażu :D

To teraz jeszcze tylko zdjęcie furkacza :) i wszyscy będą zadowoleni.