Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
rasta - Czw 30 Sie, 2012 Tu masz - http://www.bezwypadkowy.net/Kenet - Pią 31 Sie, 2012 Przejechałem Fusionem "już" 750 km. z czego 400 to trasa poza miastem, 350 miasto. Jeżdżę z nastawieniem na maxymalny ecodriving i udało się osiągnąć średnie spalanie 6,5 L/100 km. Pozycję za kierownicą znalazłem optymalną, zawias jest miękki i pięknie wybiera stołeczne wertepy. Prześwit sprawia, że przestałem zauważać koleiny, studzienki i krawężniki. Klima działa i jest mega wydajna, radio ładnie gra, wszystko hula bez zarzutu. Bagażnik jest mistrz, siedzenia się składają w przemyślany sposób i połowę gratów po Astrze powiozłem do domu na raz. Dynamika jakaś tam jest do uzyskania w razie potrzeby, szczerze spodziewałem się, że będzie gorzej i będę stał w miejscu, ale o dziwo ze świateł da się ruszyć żwawo bez bycia natychmiastową przeszkodą do wyprzedzenia. Ale co najlepsze - jadę tym autem kompletnie wyluzowany, nikt się nie chce ze mną ścigać (gdzie w Astrze jak tylko gazu dotknąłem to kierowcy w aucie obok załączał się agresor), ani ja nie świruję pawiana w przypływie emocji. Toczę się prawym pasem na 5tym biegu i nic mnie nie obchodzi. Kurde potrzebowałem takiego dziadkowozu
Zarejestrowałem się nawet na forum Forda, zastanawiam się jeszcze nad 306team.pl koma600 - Pią 31 Sie, 2012 306 team obowiązkowo.mi - Pią 31 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
Przejechałem Fusionem "już" 750 km. z czego 400 to trasa poza miastem, 350 miasto. Jeżdżę z nastawieniem na maxymalny ecodriving i udało się osiągnąć średnie spalanie 6,5 L/100 km. Pozycję za kierownicą znalazłem optymalną, zawias jest miękki i pięknie wybiera stołeczne wertepy. Prześwit sprawia, że przestałem zauważać koleiny, studzienki i krawężniki. Klima działa i jest mega wydajna, radio ładnie gra, wszystko hula bez zarzutu. Bagażnik jest mistrz, siedzenia się składają w przemyślany sposób i połowę gratów po Astrze powiozłem do domu na raz. Dynamika jakaś tam jest do uzyskania w razie potrzeby, szczerze spodziewałem się, że będzie gorzej i będę stał w miejscu, ale o dziwo ze świateł da się ruszyć żwawo bez bycia natychmiastową przeszkodą do wyprzedzenia. Ale co najlepsze - jadę tym autem kompletnie wyluzowany, nikt się nie chce ze mną ścigać (gdzie w Astrze jak tylko gazu dotknąłem to kierowcy w aucie obok załączał się agresor), ani ja nie świruję pawiana w przypływie emocji. Toczę się prawym pasem na 5tym biegu i nic mnie nie obchodzi. Kurde potrzebowałem takiego dziadkowozu
Zarejestrowałem się nawet na forum Forda, zastanawiam się jeszcze nad 306team.pl
you're the man, kurde! Lubię to!M - Pią 31 Sie, 2012 Podniecający emerycki coming-out? no name - Pią 31 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
na forum Forda
Jak na Ford Club Polska to pozdrów ich od Grega vel Kuny dla starszych użytkowników
Pimpa zakładaj rasta - Pią 31 Sie, 2012
mi napisał/a:
Kenet napisał/a:
Przejechałem Fusionem "już" 750 km. z czego 400 to trasa poza miastem, 350 miasto. Jeżdżę z nastawieniem na maxymalny ecodriving i udało się osiągnąć średnie spalanie 6,5 L/100 km. Pozycję za kierownicą znalazłem optymalną, zawias jest miękki i pięknie wybiera stołeczne wertepy. Prześwit sprawia, że przestałem zauważać koleiny, studzienki i krawężniki. Klima działa i jest mega wydajna, radio ładnie gra, wszystko hula bez zarzutu. Bagażnik jest mistrz, siedzenia się składają w przemyślany sposób i połowę gratów po Astrze powiozłem do domu na raz. Dynamika jakaś tam jest do uzyskania w razie potrzeby, szczerze spodziewałem się, że będzie gorzej i będę stał w miejscu, ale o dziwo ze świateł da się ruszyć żwawo bez bycia natychmiastową przeszkodą do wyprzedzenia. Ale co najlepsze - jadę tym autem kompletnie wyluzowany, nikt się nie chce ze mną ścigać (gdzie w Astrze jak tylko gazu dotknąłem to kierowcy w aucie obok załączał się agresor), ani ja nie świruję pawiana w przypływie emocji. Toczę się prawym pasem na 5tym biegu i nic mnie nie obchodzi. Kurde potrzebowałem takiego dziadkowozu
Zarejestrowałem się nawet na forum Forda, zastanawiam się jeszcze nad 306team.pl
you're the man, kurde! Lubię to!
Ja tak mam jak wsiadam do swojego kombiaka
Ale tak do bujaki na mieści mistrzostwem świata jest skuter mi - Pią 31 Sie, 2012 ...jeśli rano stoi pod Twoim domem rasta - Pią 31 Sie, 2012 Teraz nie stoi bo zastał zarekwirowany przez moją drugą połowę PiTT - Pią 31 Sie, 2012 kurde, mam to samo w ałdi, zero ścigania, zero agresji, wszystko jakoś tak przebiega że czasami zdarza mi się przysnąć w drodze do domu...
Kamill - Pią 31 Sie, 2012 Ja jak napadne na kilka zakrętów sejem to pozniej na prostej wszyscy mnie wyprzedzają i mi hamują przed nosem i jadą wolniej niż zamierzałem
Jak jade spokojnie to jakoś odpuszczają i nie wchodzę nikomu na ambicję M - Pią 31 Sie, 2012
Kamill napisał/a:
Ja jak napadne na kilka zakrętów sejem to pozniej na prostej wszyscy mnie wyprzedzają i mi hamują przed nosem i jadą wolniej niż zamierzałem
Jak jade spokojnie to jakoś odpuszczają i nie wchodzę nikomu na ambicję
Ja seicentem mam tak samo, potem robią mi coś ala http://www.urbandictionar...m=ricer%20flybywas79 - Pią 31 Sie, 2012 Dziadki kurde. A jak pisałem, ze kupuje vana to było wielkie halo, a ja właśnie miałem na myśli czilałtowe podróżowanie z rodziną w wygodnych warunkachKenet - Pią 31 Sie, 2012
was79 napisał/a:
Dziadki kurde. A jak pisałem, ze kupuje vana to było wielkie halo, a ja właśnie miałem na myśli czilałtowe podróżowanie z rodziną w wygodnych warunkach
Ja chciałem kupić multiple Anonymous - Pią 31 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
was79 napisał/a:
Dziadki kurde. A jak pisałem, ze kupuje vana to było wielkie halo, a ja właśnie miałem na myśli czilałtowe podróżowanie z rodziną w wygodnych warunkach