To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

rasta - Czw 30 Sie, 2012

Tu masz - http://www.bezwypadkowy.net/
Kenet - Pią 31 Sie, 2012

Przejechałem Fusionem "już" 750 km. z czego 400 to trasa poza miastem, 350 miasto. Jeżdżę z nastawieniem na maxymalny ecodriving i udało się osiągnąć średnie spalanie 6,5 L/100 km. Pozycję za kierownicą znalazłem optymalną, zawias jest miękki i pięknie wybiera stołeczne wertepy. Prześwit sprawia, że przestałem zauważać koleiny, studzienki i krawężniki. Klima działa i jest mega wydajna, radio ładnie gra, wszystko hula bez zarzutu. Bagażnik jest mistrz, siedzenia się składają w przemyślany sposób i połowę gratów po Astrze powiozłem do domu na raz. Dynamika jakaś tam jest do uzyskania w razie potrzeby, szczerze spodziewałem się, że będzie gorzej i będę stał w miejscu, ale o dziwo ze świateł da się ruszyć żwawo bez bycia natychmiastową przeszkodą do wyprzedzenia. Ale co najlepsze - jadę tym autem kompletnie wyluzowany, nikt się nie chce ze mną ścigać (gdzie w Astrze jak tylko gazu dotknąłem to kierowcy w aucie obok załączał się agresor), ani ja nie świruję pawiana w przypływie emocji. Toczę się prawym pasem na 5tym biegu i nic mnie nie obchodzi. Kurde potrzebowałem takiego dziadkowozu :jupi:

Zarejestrowałem się nawet na forum Forda, zastanawiam się jeszcze nad 306team.pl ;D

koma600 - Pią 31 Sie, 2012

306 team obowiązkowo.
mi - Pią 31 Sie, 2012

Kenet napisał/a:
Przejechałem Fusionem "już" 750 km. z czego 400 to trasa poza miastem, 350 miasto. Jeżdżę z nastawieniem na maxymalny ecodriving i udało się osiągnąć średnie spalanie 6,5 L/100 km. Pozycję za kierownicą znalazłem optymalną, zawias jest miękki i pięknie wybiera stołeczne wertepy. Prześwit sprawia, że przestałem zauważać koleiny, studzienki i krawężniki. Klima działa i jest mega wydajna, radio ładnie gra, wszystko hula bez zarzutu. Bagażnik jest mistrz, siedzenia się składają w przemyślany sposób i połowę gratów po Astrze powiozłem do domu na raz. Dynamika jakaś tam jest do uzyskania w razie potrzeby, szczerze spodziewałem się, że będzie gorzej i będę stał w miejscu, ale o dziwo ze świateł da się ruszyć żwawo bez bycia natychmiastową przeszkodą do wyprzedzenia. Ale co najlepsze - jadę tym autem kompletnie wyluzowany, nikt się nie chce ze mną ścigać (gdzie w Astrze jak tylko gazu dotknąłem to kierowcy w aucie obok załączał się agresor), ani ja nie świruję pawiana w przypływie emocji. Toczę się prawym pasem na 5tym biegu i nic mnie nie obchodzi. Kurde potrzebowałem takiego dziadkowozu :jupi:

Zarejestrowałem się nawet na forum Forda, zastanawiam się jeszcze nad 306team.pl ;D

you're the man, kurde! Lubię to!

M - Pią 31 Sie, 2012

Podniecający emerycki coming-out? :rotfl:
no name - Pią 31 Sie, 2012

Kenet napisał/a:
na forum Forda

Jak na Ford Club Polska to pozdrów ich od Grega vel Kuny dla starszych użytkowników ;D

Pimpa zakładaj xD

rasta - Pią 31 Sie, 2012

mi napisał/a:
Kenet napisał/a:

you're the man, kurde! Lubię to!

Ja tak mam jak wsiadam do swojego kombiaka :D
Ale tak do bujaki na mieści mistrzostwem świata jest skuter xD

mi - Pią 31 Sie, 2012

...jeśli rano stoi pod Twoim domem :ble:
rasta - Pią 31 Sie, 2012

Teraz nie stoi bo zastał zarekwirowany przez moją drugą połowę :/
PiTT - Pią 31 Sie, 2012

kurde, mam to samo w ałdi, zero ścigania, zero agresji, wszystko jakoś tak przebiega że czasami zdarza mi się przysnąć w drodze do domu...
;)

Kamill - Pią 31 Sie, 2012

Ja jak napadne na kilka zakrętów sejem to pozniej na prostej wszyscy mnie wyprzedzają i mi hamują przed nosem :/ i jadą wolniej niż zamierzałem :wall:
Jak jade spokojnie to jakoś odpuszczają i nie wchodzę nikomu na ambicję :rotfl:

M - Pią 31 Sie, 2012

Kamill napisał/a:
Ja jak napadne na kilka zakrętów sejem to pozniej na prostej wszyscy mnie wyprzedzają i mi hamują przed nosem :/ i jadą wolniej niż zamierzałem :wall:
Jak jade spokojnie to jakoś odpuszczają i nie wchodzę nikomu na ambicję :rotfl:

Ja seicentem mam tak samo, potem robią mi coś ala http://www.urbandictionar...m=ricer%20flyby

was79 - Pią 31 Sie, 2012

Dziadki kurde. A jak pisałem, ze kupuje vana to było wielkie halo, a ja właśnie miałem na myśli czilałtowe podróżowanie z rodziną w wygodnych warunkach
Kenet - Pią 31 Sie, 2012

was79 napisał/a:
Dziadki kurde. A jak pisałem, ze kupuje vana to było wielkie halo, a ja właśnie miałem na myśli czilałtowe podróżowanie z rodziną w wygodnych warunkach

Ja chciałem kupić multiple ;D

Anonymous - Pią 31 Sie, 2012

Kenet napisał/a:
was79 napisał/a:

Ja chciałem kupić multiple ;D

pucujesz sie do Barta??