Pinioczet - Pon 06 Sie, 2012 Tak. Ale najbardziej smuci postawa gościa w DS3 Racing (chyba Płachytka). Bo stałem na środku odcinka. Nagle podjeżdża DS od strony wypadku i mówi do mnie,że testy skończone. Ruszyłem więc w stronę startu i serwisu. Tam dowiedziałem się,że był wypadek. Wychodzi na to,że DS najechał na wypadek i nawet nie pomógł. Po służby zadzwonił lokalny fotograf rajdowy. Oczywiście rajdówki i serwis od razu odjechały nie interesując się zaistniałą sytuacją. Bad-i - Pon 06 Sie, 2012 Nie wiem kto tam był, ale może pomoc już była w drodze...
Płachytka prywatnie jeździ DSemMick - Pon 06 Sie, 2012 mega ch... akcja
jak zawsze stawia to nasz sport w złym świetle.
Oczywiście szkoda człowieka i współczuję jego rodzinie - to bez dwóch zdań.
Ale teraz tak jak ktoś napisał AK będzie miał mase problemów i wyjaśniania etc...
mogą nie dopuścić Płachytki do startu w RzeszowskimKuner - Pon 06 Sie, 2012
Mick napisał/a:
mogą nie dopuścić Płachytki do startu w Rzeszowskim
Nie widze powodów ku temu...Bad-i - Pon 06 Sie, 2012 Eee No bez przesady, Płachytka nie ma tutaj nic wspólnego.
Musieli by chyba o coś go oskarżyć..... Ale na jakiej podstawieMick - Pon 06 Sie, 2012 nie mówie, że zrobią to na pewno, ale znacie zielone ludki i wiecie jak działają.
przeciwko naszemu rajdowemu koledze (który w weekend zmienił swój stan cywilny) nie toczyło się żadne postępowanie a mimo to nie mógł uczestniczyć w rajdzie. kolizja drogowa nie była z jego winy... ale oczywiście pismaki tak samo się rozpisywały jak o obecnej sytuacji.
Pewnie nikt z nas i tak nie wie jak było naprawdę, więc pozostaje nam tylko czekać aż kiedyś jakieś info wypłynieBad-i - Pon 06 Sie, 2012 Mnie bardziej ciekawi fakt ze o Grzybie i Stalmachu już nikt nic nie piszeMick - Pon 06 Sie, 2012
Bad-i napisał/a:
Mnie bardziej ciekawi fakt ze o Grzybie i Stalmachu już nikt nic nie pisze
C'mon jeszcze Cię to dziwi?
nie zapominajmy, że Grzyb senior (by the way my uncle...) zasiada w okręgu pzm GeKo - Pon 06 Sie, 2012 Mick, M23 nie dopuscili z prostej przyczyny, zatrzymali mu prawko do wyjasnienia sprawy. Wyjasnili i oddali, tyle ze to juz bylo po rajdzie.Mick - Pon 06 Sie, 2012 GK znam przypadki jazdy bez prawa jazdy w RPP... bo zostało zatrzymane dzień wcześniej itp... GeKo - Wto 07 Sie, 2012 Dzień wcześniej to nie problem, ale jak nie pokażesz na OA prawka to lipton Mick - Wto 07 Sie, 2012
GeKo napisał/a:
Dzień wcześniej to nie problem, ale jak nie pokażesz na OA prawka to lipton
true, w przypadku 23 wlasnie tak by bylo, ale tak jak pisałem, zielone ludki etc...Marek23 - Wto 07 Sie, 2012 Wykluczono mnie, bo leśne dziadki stwierdziły,że za dużo emocji przez ten autobus i mogę gdzieś grubo przydzwonić. Miałem od policji papier na prawko, z tym akurat nie było problemu.faldzip - Wto 07 Sie, 2012 bedzie mozna grzac opony na rzeszowskim (nie zawsze i nie wszedzie ale jednak):
http://rajdy.autoklub.pl/...ania-opon,44171jarek-malopolska - Śro 08 Sie, 2012 Panowie, podsumujmy: Kto z forum startuje; kierowca/pilot? Prosze o podanie numerów startowych klubowiczów + zaprzyjaznionych załóg co bym miał dobre rozeznanie komu ostro kibicowac (jakieś foto zrobic)