HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Kamill - Pon 18 Lis, 2013 Trochę pojezdzilismy, Kamil ogarnia całkiem dobrze więc wiele nie pomogłem.
Tak BTW coś mi gokart syfem bluzę i kask zabryzgal. kamil - Wto 19 Lis, 2013 Kamil, dzięki za kilka wskazówek. Dobrze jeździło się. Niby życiówkę zrobiłem, ale i tak nie jest tak równo jak u kolegi - drugiego Kamila, ten to skubany trzyma 55 co do setnej sek na kazdym kółku.
Kenet, w czwartek na Ciebie kolej o 20 kamil - Czw 21 Lis, 2013 Kenet, przypominam. Dzisiaj o 20 widzę Ciebie na RCW
Kamil, oczywiście jak dasz rade to będziemy zaszczyceni Kamill - Czw 21 Lis, 2013
kamil napisał/a:
Kenet, przypominam. Dzisiaj o 20 widzę Ciebie na RCW
Kamil, oczywiście jak dasz rade to będziemy zaszczyceni
Mam trochę planów, ale może jakoś wpadnę na jedną rundę.kamil - Czw 21 Lis, 2013 byłoby fajnie !Kenet - Czw 21 Lis, 2013 Wiem wiem, mam już kask w bagażniku, ale mogę się spóźnić na tą 20ą, 20:30 najpóźniej będę.kamil - Czw 21 Lis, 2013 ja wychodzę z roboty o 20 więc możesz się spóźnić, ale błagammm nie za dużoKenet - Czw 21 Lis, 2013 Tak jak mówiłem, 20:30 max
Może ktoś jeszcze wpadnie? Anybody, anyone?Kamill - Czw 21 Lis, 2013 Dobry dzień, każdy wykręcił życiówkę
Kenet oczywiście oszukiwał bo jak nie widzieliśmy to wymienił gokart na taki z pod lady.
Kenet 55.086
Kamill 55.252
Kamil 56.204Kenet - Pią 22 Lis, 2013 Potwierdzam!
Kart spod lady - ma się układy kamil - Pią 22 Lis, 2013 dobry to był wieczór. Dzięki chłopaki !
Jebaniutki, nie mógł znieść porażki to zjechał do depo i wymienił karta...ehhh ta dzisiejsza młodzież Kenet - Pią 22 Lis, 2013 Wygrałem pierwszy bieg i na drugi dostałem kłodę pod nogi - kart nr 4. Już na wyjeździe z depo było jasne, że nie jedzie tak jak powinien, więc na końcu pierwszego kółka zjechałem i wymieniłem kart na lodowatą 18tkę, która nie jeździła od paru godzin. Na szczęście szybko dogrzałem i rzutem na taśmę wygrałem też drugi bieg kamil - Sob 23 Lis, 2013 Kamil, Kenet. Bardzo wam dziękuje za pomoc w treningach.
Dzisiaj w trakcie zawodów było coś z 60 typa. Ogólnie pierwsze treningi przeszliśmy śpiewająco, w kwalifikacjach już było ciężej bo zawodnicy się rozjeździli. Pokazały się jakieś perełki, nie odkryte diamenty. ogólnie po dwóch treningach i dwóch kwalifikacjach załapaliśmy się na 9,10,11 miejscu. Jako firma do startu staneliśmy z 6 pozycji...do przejechania było 70 okrążeń w systemie LeMans. Ogólnie dobra taktyka z depo i po 60 okrążeniach już jako 1 byliśmy. Dojechaliśmy do mety z pierwszym miejscem. Ogólnie życiówkę sieknąłem na sam koniec 54,980 a ten mój kumpel z pracy wykręcił 54,170 - najlepszy czas z całego dnia.
Wygrałem kamerkę Gopro Hero 3 jakaś silver edition. Nie wiem co to w ogóle warte jest bo kompletnie nie znam się. Dobre to ?roj - Sob 23 Lis, 2013 gratulacje!
ceny wg. google od 1100 do 1400, więc nawet jak słaba to cenowo miło Kamill - Sob 23 Lis, 2013 No to super. Czasy na prawde dobre.
Go pro silver jest bdb, ma większa rozdziałke i kilka wiecej bajerów od white. Jak bym kupował gopro to silvera albo black.