Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Vlodarsky - Sob 20 Cze, 2009 Byłem i wszystko widziałem !! Rudy masz zacięcie... szacun.
Chłopaki upaprani w smarach widać, że zap.ier.dol taki, że nie ma kiedy taczki załadować. Kuuuupe roboty macie a czasach (media)kryzysu to robi wrażenie ! Atmosfera też fajna panuje - sama przyjemność tak pracować Miło było !M - Śro 24 Cze, 2009 Jak tam P2R? Anonymous - Śro 24 Cze, 2009
eM napisał/a:
Jak tam P2R?
widzę, że kolega nie czyta uważnie
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009
eM coś dla ciebie Vlodarsky - Śro 24 Cze, 2009 Nawet ja to zarejestrowałem... eM musisz ćwiczyć wzrok Anonymous - Śro 24 Cze, 2009 powiem tyle
na dniach bedzie spawareczka wózek z narzędziami i nowy kompresor 270l
wiec zostaje jeszcze dokupić gientarke i bedzie PIEKNIE M - Śro 24 Cze, 2009 Dobra, sa do odbioru czy nie? Bo ze wyslany czy puszczony gołebiem to mi niewiele daje Misiek_lbn - Śro 24 Cze, 2009 eM, wiadomość była wysłana, a nie uszczelka
tak mi się wydaje, dzwoniłem do Miodka i mówił ze on to tak rozumie Anonymous - Śro 24 Cze, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
eM, wiadomość była wysłana, a nie uszczelka
tak mi się wydaje, dzwoniłem do Miodka i mówił ze on to tak rozumie
DOKŁADNIE punkt dla shreka M - Śro 24 Cze, 2009 Nie wiem o co chodzi i nie smieszy mnie toMisiek_lbn - Śro 24 Cze, 2009 w dniu 17 czerwca niejaki Marcel008 wysłał w swym poście fotografię uszczelki, która czeka aż eM(nie eMo, nie eMu, po prostu eM) ją odbierze.M - Śro 24 Cze, 2009 Rekin czy jak pokaże takie zdjęcie to oznacza od razu ze to jesteś ty obserwujący trackday w lbn?
Vlodarsky - Śro 24 Cze, 2009
eM napisał/a:
Rekin czy jak pokaże takie zdjęcie to oznacza od razu ze to jesteś ty obserwujący trackday w lbn?
hahahahaha pamiętam !!!!! tak to Rekin na Lublinie !!!!!!! też go tam widziałem wtedy Anonymous - Śro 24 Cze, 2009
eM napisał/a:
Rekin czy jak pokaże takie zdjęcie to oznacza od razu ze to jesteś ty obserwujący trackday w lbn?
w sumie Miodek by uznał to za poprawne stwierdzenie Misiek_lbn - Śro 24 Cze, 2009 hahaha, eM świetne foto
wygląda jak by to był zlepek choinek zapachowych M - Śro 24 Cze, 2009 Nie, to jest kurier do MARCELA i jest oklejony uszczelkami P2R