Loko - Śro 01 Gru, 2010 No to kurwa sie pytam umawiamy sie dziś?, ja chce pojeździć, mozemy zrobić fajną rundkę po wioskach matt - Śro 01 Gru, 2010 o której by była ustawka? Loko - Śro 01 Gru, 2010 W zasadzie to chetnych wielu nie ma wiec zawszze mozna sie dograć ja preferuje godziny późno wieczorne 24 np. bo im później tym mniej przeszkadzaczy fydi - Śro 01 Gru, 2010
Cytat:
W zasadzie to chetnych wielu nie ma wiec zawszze mozna sie dograć ja preferuje godziny późno wieczorne 24 np. bo im później tym mniej przeszkadzaczy
No właśnie przed 24 nie ma sensu, a ja dzisiaj tak późno nie mogę Dopiero piątek, sobota Loko - Śro 01 Gru, 2010
fydi napisał/a:
Cytat:
W zasadzie to chetnych wielu nie ma wiec zawszze mozna sie dograć ja preferuje godziny późno wieczorne 24 np. bo im później tym mniej przeszkadzaczy
No właśnie przed 24 nie ma sensu, a ja dzisiaj tak późno nie mogę Dopiero piątek, sobota
Nie pierdol, ja jutro wstaje o 5:00 i nie narzekam Koto - Śro 01 Gru, 2010 Nie wiem o której dokładnie ale pewnie koło północy przyjadę do Krakowa to może bym gdzieś zahaczył po drodze Gdzie planujecie jeździc?Loko - Śro 01 Gru, 2010 PWJanusz - Śro 01 Gru, 2010 ehh.. ja już dzisiaj wydzwoniłem ... wracałem sobie z pracy... i chciałem skręcić na polna drogę prowadząca do mojego domu... tyle ze nie było wiadomo gdzie ona jest... gdyż wszystko było równiutko zasypane z polami ja otaczającymi...no i nie trafiłem efekt był taki ze lewe przednie koło zatrzymało sie na mostku, a prawe poleciało do rowu.... gdy wysiadłem z samochodu zobaczyłem ze dolna krawędź lewego tylnego koła jest na wysokości mojego pasa... ze zniszczeń to jak na razie urwana rejestracja ale ciekawe czy zawias cały.
kto nie widziałem gdzie mieszkam ten nie zrozumie jak można nietrafic we własna droge qbica - Śro 01 Gru, 2010 poupalane dziś 2 godziny, warunki super GeKo - Śro 01 Gru, 2010 My z Jacem dziś upaliśmy OS u niego pod domem. 4km po lesie, mistrz warunek ziober - Śro 01 Gru, 2010 A ja dziś tradycyjnie zaliczyłem jeden duży parking, a na koniec OS Erg Jaco - Śro 01 Gru, 2010
qbica napisał/a:
poupalane dziś 2 godziny, warunki super
Ja wieczorem jak wracałem do domu ( podłubałem trochę przy Evo 8 ) to tylko mały os zaliczyłem, bo nie mogłem się powstrzymać, u nas już powoli robią się bandy i droga biała
ZIMO NAPIE*****J Janusz - Czw 02 Gru, 2010
Jaco napisał/a:
Ja wieczorem jak wracałem do domu ( podłubałem trochę przy Evo 8 ) to tylko mały os zaliczyłem, bo nie mogłem się powstrzymać, u nas już powoli robią się bandy i droga biała
ZIMO NAPIE*****J
u nas wczoraj bandy już sa mega spore.... Mega się wczoraj wyjeździłem... wyszedłem domu o 22;00 a wróciłem o 1;20.. na początek polataliśmy dość sporo po OS w Mucharzu (zagórzu)... ale potem w newralgicznych punktach zaczoł pojawiać sie lód.. wiec polataliśmy po innych sporo szybszych i szerszych partiach w okolicy... Niestety snieg nie był zbyt przyczepny i moje 185 snowprox mocno nie dawały rady... bo ledwo dawałem rade s4, musze przyznać ze na śniegu, ten samochód zachowuje sie dużo lepiej niż na torze w radomiu, zwłaszcza w miekkim śniegu, w którym każde moje dodanie gazu powodowało przekopywanie miliona ton śniegu
oczywiście nie obyło sie bez strat... ja na mocnym dohamowaniu zgasiłem silnik na lodzie i dość grubo sprostowałem zakręt... na szczęście było równo i nic się nie stało... a kolega w s4 zapomniał o mocnym zacisku i tez pouprawiał trochę offroadu, tutaj było nieznacznie gorzej bo lekko pękł zderzak
nie wiem czy ktoś dotrwał do końca, ale w koncu się porządnie wyjeździłem... tak wiec czekam z utęsknieniem na kolejne opady Tomcat - Czw 02 Gru, 2010 Dzisiaj montuje zimówy do Saxo. Jak ktoś dzisiaj chce jeździć to jestem otwarty na propozycje saxorulez - Czw 02 Gru, 2010 chciałem powiedzieć że V70 w kombi FWD zaczyna dawać radę... jest nice. Szczególnie w dlugich łukach.... tylko zajmuje oba pasy jadąć bokiem