To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Loko - Śro 01 Gru, 2010

No to kurwa sie pytam umawiamy sie dziś?, ja chce pojeździć, mozemy zrobić fajną rundkę po wioskach :)
matt - Śro 01 Gru, 2010

o której by była ustawka? :faja:
Loko - Śro 01 Gru, 2010

W zasadzie to chetnych wielu nie ma wiec zawszze mozna sie dograć ja preferuje godziny późno wieczorne 24 np. bo im później tym mniej przeszkadzaczy ;D
fydi - Śro 01 Gru, 2010

Cytat:
W zasadzie to chetnych wielu nie ma wiec zawszze mozna sie dograć ja preferuje godziny późno wieczorne 24 np. bo im później tym mniej przeszkadzaczy ;D

No właśnie przed 24 nie ma sensu, a ja dzisiaj tak późno nie mogę :) Dopiero piątek, sobota :)

Loko - Śro 01 Gru, 2010

fydi napisał/a:
Cytat:

No właśnie przed 24 nie ma sensu, a ja dzisiaj tak późno nie mogę :) Dopiero piątek, sobota :)

Nie pierdol, ja jutro wstaje o 5:00 i nie narzekam ;)

Koto - Śro 01 Gru, 2010

Nie wiem o której dokładnie ale pewnie koło północy przyjadę do Krakowa to może bym gdzieś zahaczył po drodze :> Gdzie planujecie jeździc?
Loko - Śro 01 Gru, 2010

PW
Janusz - Śro 01 Gru, 2010

ehh.. ja już dzisiaj wydzwoniłem ... wracałem sobie z pracy... i chciałem skręcić na polna drogę prowadząca do mojego domu... tyle ze nie było wiadomo gdzie ona jest... gdyż wszystko było równiutko zasypane z polami ja otaczającymi...no i nie trafiłem ;p efekt był taki ze lewe przednie koło zatrzymało sie na mostku, a prawe poleciało do rowu.... gdy wysiadłem z samochodu zobaczyłem ze dolna krawędź lewego tylnego koła jest na wysokości mojego pasa... ze zniszczeń to jak na razie urwana rejestracja ;p ale ciekawe czy zawias cały.
kto nie widziałem gdzie mieszkam ten nie zrozumie jak można nietrafic we własna droge :rotfl:

qbica - Śro 01 Gru, 2010

poupalane dziś 2 godziny, warunki super :D
GeKo - Śro 01 Gru, 2010

My z Jacem dziś upaliśmy OS u niego pod domem. 4km po lesie, mistrz warunek :]
ziober - Śro 01 Gru, 2010

A ja dziś tradycyjnie zaliczyłem jeden duży parking, a na koniec OS Erg :)
Jaco - Śro 01 Gru, 2010

qbica napisał/a:
poupalane dziś 2 godziny, warunki super :D

Ja wieczorem jak wracałem do domu ( podłubałem trochę przy Evo 8 :D ) to tylko mały os zaliczyłem, bo nie mogłem się powstrzymać, u nas już powoli robią się bandy i droga biała :jupi:

ZIMO NAPIE*****J :)

Janusz - Czw 02 Gru, 2010

Jaco napisał/a:
Ja wieczorem jak wracałem do domu ( podłubałem trochę przy Evo 8 :D ) to tylko mały os zaliczyłem, bo nie mogłem się powstrzymać, u nas już powoli robią się bandy i droga biała :jupi:

ZIMO NAPIE*****J :)

u nas wczoraj bandy już sa mega spore.... Mega się wczoraj wyjeździłem... wyszedłem domu o 22;00 a wróciłem o 1;20.. na początek polataliśmy dość sporo po OS w Mucharzu (zagórzu)... ale potem w newralgicznych punktach zaczoł pojawiać sie lód.. wiec polataliśmy po innych sporo szybszych i szerszych partiach w okolicy... Niestety snieg nie był zbyt przyczepny i moje 185 snowprox mocno nie dawały rady... bo ledwo dawałem rade s4, musze przyznać ze na śniegu, ten samochód zachowuje sie dużo lepiej niż na torze w radomiu, zwłaszcza w miekkim śniegu, w którym każde moje dodanie gazu powodowało przekopywanie miliona ton śniegu ;p

oczywiście nie obyło sie bez strat... ja na mocnym dohamowaniu zgasiłem silnik na lodzie i dość grubo sprostowałem zakręt... na szczęście było równo i nic się nie stało... a kolega w s4 zapomniał o mocnym zacisku i tez pouprawiał trochę offroadu, tutaj było nieznacznie gorzej bo lekko pękł zderzak :/

nie wiem czy ktoś dotrwał do końca, ale w koncu się porządnie wyjeździłem... tak wiec czekam z utęsknieniem na kolejne opady :D

Tomcat - Czw 02 Gru, 2010

Dzisiaj montuje zimówy do Saxo. Jak ktoś dzisiaj chce jeździć to jestem otwarty na propozycje :P
saxorulez - Czw 02 Gru, 2010

chciałem powiedzieć że V70 w kombi FWD zaczyna dawać radę... jest nice. Szczególnie w dlugich łukach.... tylko zajmuje oba pasy jadąć bokiem :D