HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
KonradMK - Śro 09 Sty, 2008 słowo cycuszki ma magiczną moc nie sądzisz?
mi się kojarzy z taką super fajną zajebistą małolatą jak te dupy ze zdjęć z ruskich imprez dla VIP OSKAR - Śro 09 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
OSKAR napisał/a:
ale tak jest :D not alcohol :D , not drugs :D
co znaczy not?!?!
DZIWKI KOKS I BOKS!!! ja odbijam za sylwestra... Ewntualnie mozemy zamienic na LANS BOUNCE I CYCUSZKI :D
W języku angielskim no jest wyrazem sprzeciwu np. "Nie!", albo określeniem na polskie „brak” lub "żadne".
a co do bouncu i cycuszków to ja jestem zawsze w pierwszym rzedzie. :D :D :DRudello - Śro 09 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
W języku angielskim no jest wyrazem sprzeciwu np. "Nie!", albo określeniem na polskie „brak” lub "żadne".
Nie mądraluj
KonradMK napisał/a:
słowo cycuszki ma magiczną moc
LOL "magiczna moc" LOL
w senseie mowisz -jak sie maja dziś twoje cycuszki?? i jest twoja
bo poka cycki jest juz oklepane, wulgarne i nie przynosi efektow
KonradMK napisał/a:
zdjęć z ruskich imprez dla VIP
:D
nie widziałem! pokaz w "najladniejsze ...."OSKAR - Śro 09 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
OSKAR napisał/a:
Nie mądraluj :D
hihi, juz nie bede :D :D
Rudello napisał/a:
KonradMK napisał/a:
słowo cycuszki ma magiczną moc
LOL "magiczna moc" LOL
bo poka cycki jest juz oklepane, wulgarne i nie przynosi efektow
teraz sie po prostu mowi- klekaj do miecza :D :DAnonymous - Śro 09 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
co znaczy not?!?!
DZIWKI KOKS I BOKS!!! ja odbijam za sylwestra... Ewntualnie mozemy zamienic na LANS BOUNCE I CYCUSZKI
OMG chyba zrobie zakupy wwa zeby nie było biegania po rynku LOL
oj bedzie sie działo cos czuje Anonymous - Śro 09 Sty, 2008
pociag do Krakowa odjezdza w piatek o godz. 16:05
jezeli ktos ma jeszcze czas i ochote to prosze o telefon do godz. 12 (we czwartek) bo bede kupował bilety !!
- Oskar 4U normalny czy ulgowy ??Dariano - Czw 10 Sty, 2008 Ja nie dam rady, chetnie ale nie mam mozliwosci zabalowania z wamiAnonymous - Czw 10 Sty, 2008
Dariano napisał/a:
Ja nie dam rady, chetnie ale nie mam mozliwosci zabalowania z wami
wypijemy twoje zdrowie a szkoda,ze nie dasz rady ;(Anonymous - Czw 10 Sty, 2008 Bilety kupione, ale wyjezdzamy dopiero o 18:05 (bilety weekendowe) i bedziemy KRK Główny ok 21:00 - czy nas ktos odbierze ??!! michooool KonradMK - Czw 10 Sty, 2008 bawcie się dobrze i nie oberwijcie po mordzie Anonymous - Czw 10 Sty, 2008
KonradMK napisał/a:
bawcie się dobrze i nie oberwijcie po mordzie
morda nie szklanka ale nie damy sie mi - Czw 10 Sty, 2008 o 21. będziem już mogli po Was kilkoma furami podjechać, damy radę! michool_vt - Czw 10 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
czy nas ktos odbierze ?? !! michooool
bendem!!
chlopaki z kraka o ktorej sie widzimy? 106 - Czw 10 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Bilety kupione, ale wyjezdzamy dopiero o 18:05 (bilety weekendowe) i bedziemy KRK Główny ok 21:00 - czy nas ktos odbierze ??!! michooool :D
buhahah to chyba z moja zona jedziecie :) jak to IC bedzie
marcel jak bede po nia wyjezdzal na dworzec (a tego jeszcze nie wiem)
to bede dzwonil do ciebie :)FreeMan - Czw 10 Sty, 2008 a macie jakiegos linka do tego toruw krakowie ?