Cartoon - Wto 27 Kwi, 2010 siwy, dlaczego nie jesteś zarejestrowany na SW?
Z tego co kojarzę tam jest tylko Siwy jeżdżący kupowatym golfem Vlodarsky - Śro 28 Kwi, 2010 Siwy - gdzieś widziałem Twoje auto !! na bank.. gdzieś widziałem.
Simek, masz swap na słabszy silnik ?Michał - Śro 28 Kwi, 2010
Simek napisał/a:
Cześć. Mam na imie Michał i jestem z Pszczyny... jeźdze dwukolorowym saxofonem Auto kupiłem jakies pół roku temu... no i w sumie jeździ to fajnie tylko dużo pali
widziałem twojego saxolota w wawie , panna za sterem i tablice wlasnie z krakowa
racja, strasznie zaniedbany byłJacek - Śro 28 Kwi, 2010
Dariano napisał/a:
Walle napisał/a:
WPR, WGR, WG - jedna symfonia, ci sami mafiosi z wąsem za kółkiem. Mam zle doświadczenia, sorry jak kogoś uraziłem
Czuje się przywołany do tablicy . Czy ja mam wąsy ????
Dariano Italiano, wąs musi być Anonymous - Śro 28 Kwi, 2010
Cartoon napisał/a:
siwy, dlaczego nie jesteś zarejestrowany na SW?
Bo o Sw dowiedziałem się wczoraj z tego forum czytając temat Sw TrackDay . Tak nawiasem mówiąc to miałem się na niego wybrać i już nawet ustawiłem się z Pepisem, żeby mu kaske podwieźć ale po zmianie kół wyszły pewne problemy techniczne i musiałem
odpuścić.
Cytat:
Siwy - gdzieś widziałem Twoje auto !! na bank.. gdzieś widziałem.
Marku ja bym chciał wiedzieć kiedy znów je zobaczysz . Już nie może się doczekać...Michał - Śro 28 Kwi, 2010 u marka na zdjęciu wygląda ciutke słabiej ....Anonymous - Śro 28 Kwi, 2010 fotograf cienki Anonymous - Śro 28 Kwi, 2010 Simek, masz swap na słabszy silnik ?[/quote]
Żadnego swapa nie posiadam. Szarak taki wyszedł z fabryki w wersji 16vVlodarsky - Śro 28 Kwi, 2010
Cytat:
silnik:: TU5JP4
Simek, nie wyszedł taki jeszcze...kubas - Śro 28 Kwi, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Cytat:
silnik:: TU5JP4
Simek, nie wyszedł taki jeszcze...
Jak to ? Vlodarsky - Śro 28 Kwi, 2010
kubas napisał/a:
Jak to ?
w saxo jest TU5J4 TU5JP4 ma 110KM k-mart - Śro 28 Kwi, 2010 nie maAnonymous - Śro 28 Kwi, 2010 mniejsza z tym, ważne że fabryka zresztą... wiadomo o zzo chozzsikosmita - Śro 28 Kwi, 2010 Swap ?strick - Śro 28 Kwi, 2010 Simek, a skad masz numery silnika? Z tego co pamietam, w tych autach wychodziły 98 km silniki...
Choć moge sie mylic