Dariano - Czw 22 Maj, 2008 Marcin Przetłumacz mi co ten pierwszy will ma tam wypisanek-mart - Czw 22 Maj, 2008 ziom ten drugi jest lepszy, ale juz Ci tlumacze najwazniejsze:
- obnizony na apex'ach, tyl belka opuszczona
- audio: wzmacniasz, skrzynka, bass itd.
- zlote ori fele na lecie, 4 opony zimowe
- tlumik remus
- polotna rdza na tylnych blotnikach, zaden element nie jest przerdzewialy
- dziurka w srodkowym tlumiku
- rozrzadz wymieniony przy 110000km
- jakies tam zarysowanie z przodu od parkownia
- z drugiej reki - sprzedajacy posiada samochod od 6 lat
- serwisowany periodycznie, zawsze 2x w roku
Witam.
Chyba każdy wie o jakie auto chodzi
Silnik bez żadnych zastrzeżeń, jedzie aż miło.
Skrzynia biegów świeżo poskładana.
Nowe łożyska w przednich kołach.
Solidna, rozbudowana klatka bezpieczeństwa (krzyże w drzwiach, wzmocnienie przy dachu i za fotelami, połączona z nadwoziem) - wszystko zgodne z zał. J - przejdzie każde BK.
Fotel Bimarco Expert - prawie nówka - homologacja FIA aktualna do 2012
Pasy szerokie 4-punktowe TRS - homologacja FIA aktualna do 2012.
Zawieszenie przednie AVO regulowane.
Samochód był (w sumie to nadal jest ) przygotowywany do wyścigów górskich, jednak brakuje mi już zapału, czasu i pieniędzy - dlatego jest do sprzedania. Trzeba jeszcze autko delikatnie dopieścić - nie jest to nic tragicznego bez obaw. Po prostu kosmetyka, żeby ładnie wyglądało, nie
wymaga to nawet dużych nakładów finansowych.
Maska i klapa bagażnika nie są jeszcze zamontowane, tak samo jak poszerzenia z tyłu. Na filmiku auto jedzie jeszcze na starej skrzyni, która była trochę za długa (od 1.4 chyba) i na dodatek wypadały biegi.
Wystawiam ogłoszenie najpierw na forum, bo może znajdzie się tutaj ktoś zainteresowany.
Więcej szczegółów i wszelkie inne informacje na telefon.
Aha, cena - 7 tys. PLN - niektórym się może dużo wydaje, ale jest jaka jest.
Wiem ze honda to honda, wiem ze nia przejade cala europe i sie nie boje o nic.
Caly czas staram sie przekonac... Maciek - Sob 24 Maj, 2008 oooo zdjęcie sprzed mojej roboty M - Sob 24 Maj, 2008 Coz wyjatki potwierdzaja regule.M - Sob 24 Maj, 2008 Dziku, specjalnie dla Ciebie. Tylko kartek nie poklej lukp - Sob 24 Maj, 2008 całkiem ładne te fiesty:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4711609