kumpel go zakupil full opcja ladny zadbany
lekko walony z przodu widac po masce ze byla naprawiana ale x lat temu lekko puka zawieszenie z przodu. auto pracuje na lluzie jest ok i nagle potrafia obroty szalec i gasnie zdarza sie to czasami. wydech koncowy remusa raczej dedykowany do modelu bo nie jest mega glosny
Z tego co pamietam próbował się sprzedać jakiś rok temu.anjas - Śro 21 Maj, 2008 nooo, ale zdjęcia ciągle te same, z 2006 roku Anonymous - Śro 21 Maj, 2008 http://www.allegro.pl/ite...6_rok_1996.html
Uszkodzone 106 rallyeOSKAR - Śro 21 Maj, 2008 strasznie malo
ciekawe jakie uszkodzenia mechaniczne sa ??
warto by nad tym pomyslec.Anonymous - Śro 21 Maj, 2008 Szczerze mówiąc nie wygląda to źle.
Ja sam uszkodziłem podobnie kiedyś 106 Mk1 i skończyło się na zderzaku, masce, chłodnicy, reflektorach i wzmocnieniu przednim-żadna mechanika nie ucierpiała. Ponadto Mk2 ma "dłuższy" przód więc myślę że motor jest oki.
Do tego koła wyglądają na usadowione cały czas na swoim miejscu.
i druga sprawa... 1.3 rallye ma inny zacisk niz xsi... w xsi jest bendix... ds2000 na hamulce.net ok 240 zł.
aha doczytalem... te klocki faktycznie sa pod zaciski bendixa ale lech wojcik (kiedys mial 1.3 rallye) twierdzi ze w rallye wlasnie jest inny zacisk.Anonymous - Śro 21 Maj, 2008 No właśnie w rallye jest inny, ale klocki które są na aukcji wyglądają dokładnie jak z xsi, bo w rallye klocki są chyba "symetryczne"fydi - Śro 21 Maj, 2008 Fajne 106 xsi (było?)