To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Janusz - Pon 26 Kwi, 2010

eM napisał/a:
Janusz nie rób scen

nie robię scen tylko zapobiegam błędnemu odbieraniu sygnałowy, coś jak nie pisanie o kupie ;p

Michał - Pon 26 Kwi, 2010

a wgr to nie Brwinów ?? ( zasłyszane na mieście ze na Brwinów mówi się brooklin :D )
anjas - Pon 26 Kwi, 2010

Synek napisał/a:
a wgr to nie Brwinów ??

Te, Synek, Brwinów ma WPR blachy.
Kolega z Grodzia ma WGM.
A WGR to karwa Grójec. Nie mylić z miastem sexu i biznesu jakim jest Bobrowinów!!!

Walle - Pon 26 Kwi, 2010

WPR, WGR, WG - jedna symfonia, ci sami mafiosi z wąsem za kółkiem. Mam zle doświadczenia, sorry jak kogoś uraziłem :D
Michał - Pon 26 Kwi, 2010

anjas napisał/a:
Synek napisał/a:
a wgr to nie Brwinów ??

Te, Synek, Brwinów ma WPR blachy.
Kolega z Grodzia ma WGM.
A WGR to karwa Grójec. Nie mylić z miastem sexu i biznesu jakim jest Bobrowinów!!!

heheheh,mistrz !! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nath - Pon 26 Kwi, 2010

Witam wszystkich,

Forum znalazlem dawno temu ale jakos chyba nie udalo mi sie zarejestrowac :>
Tym razem bylem wytrwaly i po dlugim oczekiwaniu, w koncu sie udalo.

Pochodze z zachodniej czesci Polski, wioski z tramwajami, gdzie podobno z balkonow widac Morze Baltyckie i mozna tez do niego tramwajem dojechac. Ja wiem jedno ode mnie w innny region kraju zawsze jest daleko :)

Co do aut.. te hot.., to niedawno zakupilem Clio Sport phase 1 (teoretycznie 172KM co sie okaze na hamowni - mi sie wydaje troche zatkany). Jego przeznaczeniem bedzie krecenie sie w okol slupkow, ciecie poboczy i omijanie drzew. Mam go od kilku dni i juz mi sie podoba..choc musze sie nauczyc jakby od nowa jezdzic i mu zaufac.

Reszta niebawem i w swoim czasie.
Pozdrawiam

Gaydek - Pon 26 Kwi, 2010

Szczecin to bardzo fajne miasto, cześć :) .
M - Wto 27 Kwi, 2010

Witamy witamy!
Jakarti - Wto 27 Kwi, 2010

witam Nath.

eleganckie powitanie ;)

Anonymous - Wto 27 Kwi, 2010

Witaj NATH.
Widze ze posiadasz podobny bolid. Życze bezawaryjnej jazdy SPORTEM. Zacne auto :)

A tak BTW: Ktory rok masz tego Clio bo w ph 2 dopiero bylo 172 konie ale moge sie mylic :)

Nath - Wto 27 Kwi, 2010

dzieki, rowniez wszystkim zycze bezawaryjnosci i przyczepnosci :)

Co do mocy to moze ja sie pomylilem, opierajac na roznych zrodlach.. (widzialem i 169 i 172, a prawda wyjdzie na hamowni pewnie ze 160 :D - wtedy uzupelnie profil na wlasciwa - narazie wpisalem orientacyjnie by bylo uzupelnione) rok 2000 VF1CB0M0...

Jacek - Wto 27 Kwi, 2010

bo sie po tych fiucikach zagłaszczecie zara :lol2:
Anonymous - Wto 27 Kwi, 2010

Widzę, że admin w końcu znalazł czas na sprawdzenie maila i aktywowanie kont ;]. A więc tak: mam na imię Łukasz , 22 lata i witam ponownie, bo już tu kiedys byłem ale zostałem wy...rzucony za (chyba) zbyt długie nieodwiedzanie forum. Tym razem postaram się zaglądać częściej. Jeżdżę białym saxo, które mam od około roku i od tamtej pory poswiecam mu wszystkie wolne chwile i pieniądze aby doprowadzic go do zadowalającego stanu technicznego i zaliczyc w końcu jakiś tor. niestety to franca i nie jest łatwo ale się nie poddaję xD .
GeKo - Wto 27 Kwi, 2010

siwy, Nie wystarczy odwiedzać. Trzeba się udzielać. :] Witamy świeżą krew.
Janusz - Wto 27 Kwi, 2010

Witam,
coraz więcej sportów na forum, chyba będę musiał jakieś brewki spoilery i tłumik zapodać do swojego żeby sie trochę odróżnić :D
Panowie dawać po jakiejś fotce sportów, jak zwykle pewnie srebrnych i całkowicie seryjnych ph I

Białe saxo jest phI czy ph II ?? Bo kojarzę taka krótka kadencje białej ph I na forum, dawaj jakieś foty.

Oprócz zdjęć samochodów chętnie tez zobaczymy zdjęcia waszych sióstr, a MIchał, chętnie zobaczy wasze zdjęcia bez koszulek :D