nie robię scen tylko zapobiegam błędnemu odbieraniu sygnałowy, coś jak nie pisanie o kupie Michał - Pon 26 Kwi, 2010 a wgr to nie Brwinów ?? ( zasłyszane na mieście ze na Brwinów mówi się brooklin )anjas - Pon 26 Kwi, 2010
Synek napisał/a:
a wgr to nie Brwinów ??
Te, Synek, Brwinów ma WPR blachy.
Kolega z Grodzia ma WGM.
A WGR to karwa Grójec. Nie mylić z miastem sexu i biznesu jakim jest Bobrowinów!!!Walle - Pon 26 Kwi, 2010 WPR, WGR, WG - jedna symfonia, ci sami mafiosi z wąsem za kółkiem. Mam zle doświadczenia, sorry jak kogoś uraziłem Michał - Pon 26 Kwi, 2010
anjas napisał/a:
Synek napisał/a:
a wgr to nie Brwinów ??
Te, Synek, Brwinów ma WPR blachy.
Kolega z Grodzia ma WGM.
A WGR to karwa Grójec. Nie mylić z miastem sexu i biznesu jakim jest Bobrowinów!!!
Forum znalazlem dawno temu ale jakos chyba nie udalo mi sie zarejestrowac
Tym razem bylem wytrwaly i po dlugim oczekiwaniu, w koncu sie udalo.
Pochodze z zachodniej czesci Polski, wioski z tramwajami, gdzie podobno z balkonow widac Morze Baltyckie i mozna tez do niego tramwajem dojechac. Ja wiem jedno ode mnie w innny region kraju zawsze jest daleko
Co do aut.. te hot.., to niedawno zakupilem Clio Sport phase 1 (teoretycznie 172KM co sie okaze na hamowni - mi sie wydaje troche zatkany). Jego przeznaczeniem bedzie krecenie sie w okol slupkow, ciecie poboczy i omijanie drzew. Mam go od kilku dni i juz mi sie podoba..choc musze sie nauczyc jakby od nowa jezdzic i mu zaufac.
Reszta niebawem i w swoim czasie.
PozdrawiamGaydek - Pon 26 Kwi, 2010 Szczecin to bardzo fajne miasto, cześć .M - Wto 27 Kwi, 2010 Witamy witamy!Jakarti - Wto 27 Kwi, 2010 witam Nath.
eleganckie powitanie Anonymous - Wto 27 Kwi, 2010 Witaj NATH.
Widze ze posiadasz podobny bolid. Życze bezawaryjnej jazdy SPORTEM. Zacne auto
A tak BTW: Ktory rok masz tego Clio bo w ph 2 dopiero bylo 172 konie ale moge sie mylic Nath - Wto 27 Kwi, 2010 dzieki, rowniez wszystkim zycze bezawaryjnosci i przyczepnosci
Co do mocy to moze ja sie pomylilem, opierajac na roznych zrodlach.. (widzialem i 169 i 172, a prawda wyjdzie na hamowni pewnie ze 160 - wtedy uzupelnie profil na wlasciwa - narazie wpisalem orientacyjnie by bylo uzupelnione) rok 2000 VF1CB0M0...Jacek - Wto 27 Kwi, 2010 bo sie po tych fiucikach zagłaszczecie zara Anonymous - Wto 27 Kwi, 2010 Widzę, że admin w końcu znalazł czas na sprawdzenie maila i aktywowanie kont ;]. A więc tak: mam na imię Łukasz , 22 lata i witam ponownie, bo już tu kiedys byłem ale zostałem wy...rzucony za (chyba) zbyt długie nieodwiedzanie forum. Tym razem postaram się zaglądać częściej. Jeżdżę białym saxo, które mam od około roku i od tamtej pory poswiecam mu wszystkie wolne chwile i pieniądze aby doprowadzic go do zadowalającego stanu technicznego i zaliczyc w końcu jakiś tor. niestety to franca i nie jest łatwo ale się nie poddaję .GeKo - Wto 27 Kwi, 2010 siwy, Nie wystarczy odwiedzać. Trzeba się udzielać. Witamy świeżą krew.Janusz - Wto 27 Kwi, 2010 Witam,
coraz więcej sportów na forum, chyba będę musiał jakieś brewki spoilery i tłumik zapodać do swojego żeby sie trochę odróżnić
Panowie dawać po jakiejś fotce sportów, jak zwykle pewnie srebrnych i całkowicie seryjnych ph I
Białe saxo jest phI czy ph II ?? Bo kojarzę taka krótka kadencje białej ph I na forum, dawaj jakieś foty.
Oprócz zdjęć samochodów chętnie tez zobaczymy zdjęcia waszych sióstr, a MIchał, chętnie zobaczy wasze zdjęcia bez koszulek