martin.h - Pon 26 Kwi, 2010 Witamy Wrzuć jakieś fotki GTti, bo jakby nie było jest to egzotyczne autko w Polsce.M - Pon 26 Kwi, 2010
KAMILcom napisał/a:
widać kiepskie
a ty skad wiesz ze mial kiepskie info? Autoryzowałeś jego źródła?Jakarti - Pon 26 Kwi, 2010 kurde chill heheh
powitac.
zaraz sobie pogadacie ale juz sie nie atakujcie.
mial kiepskie bo nawet nim nie jezdzil
powiedz co tam wiecej wiesz o gtiku i sie udzielaj.
bardzo fajnie, ze trafiles przez stronke. poszukaj na forum tematu o niej i bardzo chetnie wysluchamy komentarzy.
AVE!Franek - Pon 26 Kwi, 2010
KAMILcom napisał/a:
widać kiepskie
Takie miał, jakie mieć powinien.
Masz sekwencję ?M - Pon 26 Kwi, 2010 i zacznij przywitanie od początku iQ - Pon 26 Kwi, 2010 kazdy chwali swoje Anonymous - Pon 26 Kwi, 2010 spokojnie, nie mam zamiaru sie tutaj z nikim kłócićWalle - Pon 26 Kwi, 2010 a ile Ci bierze na gazie po mieście? Podłoga cała? dach nie cieknie? Wycieraczki oryginał?Janusz - Pon 26 Kwi, 2010
Cytat:
a ile Ci bierze na gazie po mieście? Podłoga cała? dach nie cieknie? Wycieraczki oryginał?
ej, o co kaman Wally bo trochę nie ogarniam ??
jeśli chłopak chce wyrazić swoje zdanie to am do tego prawo. Przypominam ze nikogo nie obrażał a jego zarzuty sa konkretne.... nie puszcza głupich tekstów o niczym tylko napisał z nie zgadza się z tym ze daihatsu się źle prowadzi. A to jak wiemy trzeba zweryfikować, bo może mieć racje, wiec bez takich docinek.
No chyba ze wiesz o czymś czego ja nie wiem Albo ma gaz...
Tak wiec Kamil zapodaj jakieś fotki fury..;p napisz czy cos dłubane itp.M - Pon 26 Kwi, 2010 Janusz nie rób scenAnonymous - Pon 26 Kwi, 2010
coś tam dłubane jest, a tak na prawdę to dopiero będzie...
później z wami podyskutuje w odpowiednim temacie, bo teraz musze kończyć.M - Pon 26 Kwi, 2010 zapraszamyps - Pon 26 Kwi, 2010 cos ta moc za niska.
Z takim kulerem powinno byc >300KM
WitamyTOXIC - Pon 26 Kwi, 2010 KAMILcom, eee no fajne maleństwo jak by te 300kucy nadmuchać to by był nitro-gokartanjas - Pon 26 Kwi, 2010 Czesc KAMILcom.
Grodzisk to piękne miasto, fajnie dziewczyny tam mieszkaja, nie Piekut?