slyszalem ze na japonie byly takie, wiecej szczegolow zna pudzian
Zgadza sie.
Charekterystyczna naklejka tylko na tylnej klapie. By zachowac charekterystyke clio, wydech wychodzil tuz przed lewym tylnym kolem.
Inzynierowie zadabli rowniez o rozlozenie wagi:
wnetrze jest wyprofilowane z waty polane przezroczystym klejem trzymajacym wszystko do kupy.
Nikt nie wie dokladnie ile sztuk wyszlo.lukp - Śro 14 Maj, 2008 jakieś takie tanie:
Wlasciciel twierdzie, ze "seria + dolot, bov, wydech" Rudello - Śro 14 Maj, 2008 czyli tak +/- jak tam moze być moc?ps - Czw 15 Maj, 2008
Rudello napisał/a:
czyli tak +/- jak tam moze być moc?
Katalog mowi 204. Nie mam pojecia, jak to reaguje na odetkanie, ale auto jest zdrowe, wiec strzelalbym w ~220..
Bylo starcie? Moze przeniesiemy sie do "Na torze i na ulicy"? lenny - Czw 15 Maj, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Piotrka Ż.
Piotruś Ż to przemiły gość z którym chodziłęm na studia... podobno strasznie kopie po jajcach ta jego ściera....Bad-i - Czw 15 Maj, 2008
lenny napisał/a:
podobno strasznie kopie po jajcach ta jego ściera....
wpadnij do mnie na drina to też Cię kopnę lenny - Czw 15 Maj, 2008 heheh:) to już rozumiem dlaczego marcel i oskar tak lubią u Ciebie przebywać... SM poprostu... OSKAR - Czw 15 Maj, 2008
lenny napisał/a:
heheh:) to już rozumiem dlaczego marcel i oskar tak lubią u Ciebie przebywać... SM poprostu... ;D
Ktos zna ten samochod??Michał - Czw 15 Maj, 2008 kojarzy mi sie przez te brewki ...
nie ma klimy ... ble ...strick - Czw 15 Maj, 2008
Michał napisał/a:
nie ma klimy ... ble ...
A pamietasz co mowiłes, jak jeszcze nei miałes hądy z klima Ze nie potrzebne i wogole Michał - Czw 15 Maj, 2008 nie mówiłem tak
wole mieć klime niż elektryczne okna np.
ssij.strick - Czw 15 Maj, 2008
Michał napisał/a:
wole mieć klime niż elektryczne okna np.
No teraz to tak mowisz
Cytat:
ssij.
Wiem ze bys chciał Grzesiek VTS - Pią 16 Maj, 2008 ładne felgi SPEEDLINE :