Mrozu - Pon 20 Paź, 2014 Myślę, że po przebudowie i postawieniu myjni Skunio będzie jeszcze kogoś szukał do pracykosmita - Śro 29 Paź, 2014 Szukam osoby do pracy na stanowisko redaktora w czasopiśmie technicznym.
Wymagania:
absolwent lub student V roku kierunków: mechanicznych, mechatronicznych, lotniczych, samochodowych, inżynierii produkcji, automatyki itp.)
dobra znajomość języka angielskiego, mile widziana znajomość języka niemieckiego,
bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, terminowość.
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
weryfikację merytoryczną artykułów naukowo-technicznych,
budowanie i podtrzymywanie relacji z autorami i kluczowymi klientami wydawnictwa,
wdrażanie własnych koncepcji edytorskich i sprzedażowych.
Oferujemy:
zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
pracę w centrum Warszawy,
interesującą i pełną wyzwań pracę w cenionym na rynku czasopiśmie,
pracę w gronie doświadczonych profesjonalistów, w miłej atmosferze.was79 - Śro 29 Paź, 2014 Oo w sam raz dla mnie jak mnie wywalą z roboty, to się zgłoszę.
btw. ostatnio współpracuje z dwoma czasopismami naukowo-technicznymi i pisze recenzje - fajne bzdury ludzie przysyłają 106 - Śro 29 Paź, 2014 ... z Auto Światem? michool_vt - Śro 29 Paź, 2014 bravogirlfydi - Śro 29 Paź, 2014 bravoboywas79 - Śro 29 Paź, 2014 Sek(s)retyzajcev_28 - Śro 29 Paź, 2014 pewnie Twój Weekend kosmita - Śro 29 Paź, 2014 Magazyn EkspertaKamill - Śro 29 Paź, 2014 Myślę że chodzi o krzyżówkę z teletygodnia.kamil - Śro 29 Paź, 2014
zajcev_28 napisał/a:
pewnie Twój Weekend
od lat się już nie ukazujeanjas - Śro 29 Paź, 2014
kamil napisał/a:
od lat się już nie ukazuje
a ja wciąż, z przyzwyczajenia, pytam o niego w kiosku.zajcev_28 - Śro 29 Paź, 2014
kamil napisał/a:
zajcev_28 napisał/a:
pewnie Twój Weekend
anjas napisał/a:
kamil napisał/a:
a ja wciąż, z przyzwyczajenia, pytam o niego w kiosku.
bo teraz wszystko e-.... e-wydanie, e-kiosk, e-kupa... itpsiema - Śro 29 Paź, 2014
zajcev_28 napisał/a:
[zdjecie]
Hoczhet CSI! Rozgryźli chłopaka, wszystko się zgadza :
kosmita napisał/a:
Wymagania:
absolwent lub student V roku kierunków: mechanicznych, mechatronicznych, lotniczych, samochodowych, inżynierii produkcji, automatyki itp.)
dobra znajomość języka angielskiego, mile widziana znajomość języka niemieckiego,
bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, terminowość.
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
weryfikację merytoryczną artykułów naukowo-technicznych,
budowanie i podtrzymywanie relacji z autorami i kluczowymi klientami wydawnictwa,
wdrażanie własnych koncepcji edytorskich i sprzedażowych.
Oferujemy:
zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
pracę w centrum Warszawy,
interesującą i pełną wyzwań pracę w cenionym na rynku czasopiśmie,
pracę w gronie doświadczonych profesjonalistów, w miłej atmosferze.