To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

mi - Pią 24 Sie, 2012

no name napisał/a:
Cały wielki plus to faktycznie cena

...i bagażnik niemały, i prześwit większy troszkę, i dostęp do tylnej kanapy; jest jeszcze kilka zalet...

Cartoon - Pią 24 Sie, 2012

Kenet, wsadź stołki z fiesty ST - będziesz zadowolony ;)
Kenet - Pią 24 Sie, 2012

no name napisał/a:
Kenet, tak samo będziesz się cieszył jak będziesz go sprzedawał xD
Nie dośc że nie jedzie to znaleźć dobrą pozycje i nie męczącą na tych taboretach to
jakaś masakra.

Cały wielki plus to faktycznie cena

Jak będę go sprzedawał to pewnie będę się cieszył, że pojeździłem i jeszcze zarobiłem :]

Co do pozycji to ja nie jestem za wysoki, jakoś się usadowię.

Jechać może i nie jedzie, ale przemieszcza się tam gdzie chcę, a od "jechania" mam Astrę.

I tu pragnę przypomnieć, że ja ostatnie 4 lata jeździłem (i nadal jeżdżę) starym kondonem jakim jest Astra. Taki fusion to dla mnie miła odmiana. Każdy bawi się zabawkami na jakie go stać, ja się jaram nowo furo ;D

Bart - Pią 24 Sie, 2012

Kenet napisał/a:
Taki fusion to dla mnie miła odmiana. Każdy bawi się zabawkami na jakie go stać, ja się jaram nowo furo ;D

bardzo dobre podejście :>

Kamill - Pią 24 Sie, 2012

To tera mycie wiaderkim i gąbką pod blokiem :D
Nie wiedziałem po ile chodza jak rozmawialismy, ale teraz patrze że cena zajebista. Na polskie drogi idealny bo wysoki :) Seicentem jeszcze nigdzie spodem nie przytarłem a wdrapuje sie na mega kraweżniki, to jest dopiero komfort jeżdżąc cale życie na glebie, docenisz ;D

Mick - Śro 29 Sie, 2012

Cytat:
Wczoraj oglądałem Volvo C30 z Bydgoszczy. Umówiliśmy się z facetem w serwisie Volvo w Toruniu. Kilka dni wcześniej samochód oglądał dla mnie Kubas i z zewnątrz nie dostrzegł niczego niepokojącego - też tak stwierdziłem oglądając je tuż przed wjazdem do serwisu.
Po oglądaniu samochodu przez mechaników wyszło: lakierowany z każdej strony min dwu krotnie. Miejscami tyle szpachli że pokazywało 600-900 (norma 90-130).
Do tego samochód prostowany był na ramie i nie udało im się wyciągnąć do "równego" lewej podłużnicy, była pofalowana i brakowało około 1,5 cm żeby przylegać do przedniego pasa.

sprzedający upierał się cały czas, że samochód kupił od 1 właścicielki swojej znajomej i nie sprawdzał przed zakupem tylko po prostu kupił..

Jak nie pamiętacie co pisałem wcześniej o Volvo C30 z bydgoszczy to wklejam wyżej.
a tutaj ogłszenie z otomoto z dzisiaj:
http://otomoto.pl/volvo-c30-okazja-C25750558.html

Powiedzcie gdzie można zgłosić do otomoto o naruszenie zasad i wysłać im raport z oględzin samochodu z autoryzowanego serwisu Volvo z torunia?[/quote]

Bart - Śro 29 Sie, 2012

ziom, 90% samochodów na rynku wtórnym tak wygląda.
kamil - Śro 29 Sie, 2012

co nie oznacza, że nie powinno się piętnować sprzedawców, którzy głoszą nieprawdę.
Wątpie, żeby otomoto przyjęło Twoje wyjaśnienie.
Miałem podobną sytuacje z Saabem, gdzie wykryłem ściemę - poinformowałem o tym sprzedawce i zamieściłem stosowne info w klubie saaba - tylko to mogłem zrobić...

Maciusiowy - Śro 29 Sie, 2012

kamil napisał/a:
co nie oznacza, że nie powinno się piętnować sprzedawców, którzy głoszą nieprawdę.
Wątpie, żeby otomoto przyjęło Twoje wyjaśnienie.

trochę racja no...

M - Śro 29 Sie, 2012

Mick możesz wystawić kontr ogłoszenie z własnym opisem.
Bart - Śro 29 Sie, 2012

To chyba jedyna skuteczna metoda.
Anonymous - Śro 29 Sie, 2012

dobra metoda,szkoda ze nikt mi nie podpowiedzial w przypadku m3 z jeleniej gory
Mick - Śro 29 Sie, 2012

nie wiem co z tym fantem zrobić.. mogę ewentualnie podać tutaj nr vin tego samochodu i jak ktoś chce to zadzwonić do niego i poprosić o nr Vin jak się zgadza - a na pewno się zgadza, to powiedzieć oszustowi, że wszyscy i tak już znają historie tego samochodu wiec niech wiecej nie ściemnia
M - Czw 30 Sie, 2012

Mick kijem wisly nie zawrocisz
Mick - Czw 30 Sie, 2012

M napisał/a:
Mick kijem wisly nie zawrocisz

racja... odpuszczam