Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
mi - Pią 24 Sie, 2012
no name napisał/a:
Cały wielki plus to faktycznie cena
...i bagażnik niemały, i prześwit większy troszkę, i dostęp do tylnej kanapy; jest jeszcze kilka zalet...Cartoon - Pią 24 Sie, 2012 Kenet, wsadź stołki z fiesty ST - będziesz zadowolony Kenet - Pią 24 Sie, 2012
no name napisał/a:
Kenet, tak samo będziesz się cieszył jak będziesz go sprzedawał
Nie dośc że nie jedzie to znaleźć dobrą pozycje i nie męczącą na tych taboretach to
jakaś masakra.
Cały wielki plus to faktycznie cena
Jak będę go sprzedawał to pewnie będę się cieszył, że pojeździłem i jeszcze zarobiłem
Co do pozycji to ja nie jestem za wysoki, jakoś się usadowię.
Jechać może i nie jedzie, ale przemieszcza się tam gdzie chcę, a od "jechania" mam Astrę.
I tu pragnę przypomnieć, że ja ostatnie 4 lata jeździłem (i nadal jeżdżę) starym kondonem jakim jest Astra. Taki fusion to dla mnie miła odmiana. Każdy bawi się zabawkami na jakie go stać, ja się jaram nowo furo Bart - Pią 24 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
Taki fusion to dla mnie miła odmiana. Każdy bawi się zabawkami na jakie go stać, ja się jaram nowo furo
bardzo dobre podejście Kamill - Pią 24 Sie, 2012 To tera mycie wiaderkim i gąbką pod blokiem
Nie wiedziałem po ile chodza jak rozmawialismy, ale teraz patrze że cena zajebista. Na polskie drogi idealny bo wysoki Seicentem jeszcze nigdzie spodem nie przytarłem a wdrapuje sie na mega kraweżniki, to jest dopiero komfort jeżdżąc cale życie na glebie, docenisz Mick - Śro 29 Sie, 2012
Cytat:
Wczoraj oglądałem Volvo C30 z Bydgoszczy. Umówiliśmy się z facetem w serwisie Volvo w Toruniu. Kilka dni wcześniej samochód oglądał dla mnie Kubas i z zewnątrz nie dostrzegł niczego niepokojącego - też tak stwierdziłem oglądając je tuż przed wjazdem do serwisu.
Po oglądaniu samochodu przez mechaników wyszło: lakierowany z każdej strony min dwu krotnie. Miejscami tyle szpachli że pokazywało 600-900 (norma 90-130).
Do tego samochód prostowany był na ramie i nie udało im się wyciągnąć do "równego" lewej podłużnicy, była pofalowana i brakowało około 1,5 cm żeby przylegać do przedniego pasa.
sprzedający upierał się cały czas, że samochód kupił od 1 właścicielki swojej znajomej i nie sprawdzał przed zakupem tylko po prostu kupił..
Powiedzcie gdzie można zgłosić do otomoto o naruszenie zasad i wysłać im raport z oględzin samochodu z autoryzowanego serwisu Volvo z torunia?[/quote]Bart - Śro 29 Sie, 2012 ziom, 90% samochodów na rynku wtórnym tak wygląda.kamil - Śro 29 Sie, 2012 co nie oznacza, że nie powinno się piętnować sprzedawców, którzy głoszą nieprawdę.
Wątpie, żeby otomoto przyjęło Twoje wyjaśnienie.
Miałem podobną sytuacje z Saabem, gdzie wykryłem ściemę - poinformowałem o tym sprzedawce i zamieściłem stosowne info w klubie saaba - tylko to mogłem zrobić...Maciusiowy - Śro 29 Sie, 2012
kamil napisał/a:
co nie oznacza, że nie powinno się piętnować sprzedawców, którzy głoszą nieprawdę.
Wątpie, żeby otomoto przyjęło Twoje wyjaśnienie.
trochę racja no...M - Śro 29 Sie, 2012 Mick możesz wystawić kontr ogłoszenie z własnym opisem.Bart - Śro 29 Sie, 2012 To chyba jedyna skuteczna metoda.Anonymous - Śro 29 Sie, 2012 dobra metoda,szkoda ze nikt mi nie podpowiedzial w przypadku m3 z jeleniej goryMick - Śro 29 Sie, 2012 nie wiem co z tym fantem zrobić.. mogę ewentualnie podać tutaj nr vin tego samochodu i jak ktoś chce to zadzwonić do niego i poprosić o nr Vin jak się zgadza - a na pewno się zgadza, to powiedzieć oszustowi, że wszyscy i tak już znają historie tego samochodu wiec niech wiecej nie ściemniaM - Czw 30 Sie, 2012 Mick kijem wisly nie zawrociszMick - Czw 30 Sie, 2012