Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
dzik - Wto 16 Cze, 2009 tu sie samo nic nie zmieni bez mojej wiedzy
program byl bardzo dobry pod stare wtryski, niestety byly one z fabii 1.4 60km i zamykaly sie blyskawicznie po pojawieniu doladowania
teraz sa 370-tki, tak na marginesie sprezarka tez dokladnie z tego samego silnika
co do dymienia, to przelany silnik ma tutaj swoj udzial, fakt tego ze turbo bylo regenerowane to drugi problem Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 przyjedz lepiej jutro i oganij BUS'a Kamilbike - Wto 16 Cze, 2009 A czarne Punto pojawilo sie znow na ogarnianie doladowania?:P Dziku jutro bede musial podotykac Twoje turbo i sprawdzic czy ten dzyndzel wychodzacy z wg dzialal jak u mnie.Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 nie mateusz miał przyjechac w pon, ale nie dotarł
ale to i dobrze,bo mamy fulllllldzik - Wto 16 Cze, 2009
Kamilbike napisał/a:
A czarne Punto pojawilo sie znow na ogarnianie doladowania?:P Dziku jutro bede musial podotykac Twoje turbo i sprawdzic czy ten dzyndzel wychodzacy z wg dzialal jak u mnie.
Jedyne co tam sie w gruszce moze popsuc to sprezyna.
Czarny punciak faktycznie cos nie laduje, programy sie przepinaja a doladowanie male.
Mam pewien pomysl, zweryfikujemy jutro. Dobry znak to ze smt6 juz dziala i AFR w normie Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 eM coś dla ciebie
kiedyś były nacinane Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 zobaczymy czy to się do czegoś nadaję w Subaru
było
jest
Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 eh te filtry w Hondach martin.h - Śro 17 Cze, 2009 Marcel, dajesz na przód Ferodo Premier? U Nas chłopaki wkładają DS2500.Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 i bonus od cichego Anonymous - Śro 17 Cze, 2009
martin.h napisał/a:
Marcel, dajesz na przód Ferodo Premier? U Nas chłopaki wkładają DS2500.
niestety narazie tak .... ale dają radę na mieście
na tor będzie co innego Rudello - Czw 18 Cze, 2009 ciezkra sprawa z tym autem.. nie dosc ze bez drabiny do niego nie podchodz, to nie da sie go podniesc (zeby kola zdjac) Anonymous - Czw 18 Cze, 2009
Rudello napisał/a:
ciezkra sprawa z tym autem.. nie dosc ze bez drabiny do niego nie podchodz, to nie da sie go podniesc (zeby kola zdjac)
dobrze .... chociaż nie ukradną Kamilbike - Czw 18 Cze, 2009 Fajnie sie sruby odkrecalo, mysle ze moglbym stanac na kluczu i by nie puscily, dopiero jak ciagnalem za klucz do gory to puscila jedna Do reszty z rudym uzywalismy dzwigni 120cm
Marcel wrzuc fotke mojego zbiorniczka na plyn do spryskiwacza reflektorow Anonymous - Czw 18 Cze, 2009 nie zrobilem