qbus - Wto 30 Lis, 2010 Janusz czytanie ze zrozumieniem sie kłania
Masz dmuchnac wiecej niz w lecie.Janusz - Wto 30 Lis, 2010
Cytat:
Janusz czytanie ze zrozumieniem sie kłania
czytałem kilka razy, i dalej wynika z tego co mówił loko ze ma się dmuchnąć więcej niż normalnie i ze on dmucha na zime do przodu 2.5 do tyłu 2.2...
a ze ja mam dokładnie tak w lecie..... i o tym napisałem do dalej nie rozumiem czego Twoim zdaniem nie przeczytałem ze zrozumieniem?? mam dmuchnąć w przód 5 bar a w tył 4,4 ?? qbus - Wto 30 Lis, 2010 Skoro dmuchasz w lecie 2.5 i 2.2 to w zimie dmuchnij 2.8 i 2.5 choc moim zdaniem to bedzie za duzo. Pozdro.Janusz - Wto 30 Lis, 2010
qbus napisał/a:
Skoro dmuchasz w lecie 2.5 i 2.2 to w zimie dmuchnij 2.8 i 2.5 choc moim zdaniem to bedzie za duzo. Pozdro.
ziom, ale ja w lecie jeżdżę na takim ciśnieniu jakie mi kiedyś polecił Loko czyli on w lecie tez na takim jeździ w gsd3 qbus - Wto 30 Lis, 2010 Teraz wynika z tego ze Loko Cie skutecznie w błąd wprowadza. Ja się już nie wtracąm Janusz - Wto 30 Lis, 2010
qbus napisał/a:
Teraz wynika z tego ze Loko Cie skutecznie w błąd wprowadza. Ja się już nie wtracąm
albo ze ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem tak czy siak poczekajmy, niech się wypowie Loko - Wto 30 Lis, 2010 W sumie racja, wyszlo ze jestem tempym chujem Jedyna różnica, to taka, ze w lecie jeżdżę na 2,5/2,2 na gorąco, a w zimie ustawiam 2,5 / 2,2 na mrozie qbica - Wto 30 Lis, 2010 sezon upalania rozpoczety teraz tylko ćwiczyć Jaco - Wto 30 Lis, 2010 dobre to było ale potrzeba więcej śniegu Wrobel - Śro 01 Gru, 2010
Loko napisał/a:
W sumie racja, wyszlo ze jestem tempym zły czlowiek Jedyna różnica, to taka, ze w lecie jeżdżę na 2,5/2,2 na gorąco, a w zimie ustawiam 2,5 / 2,2 na mrozie
Czyli jak mialem poskladane kolka zimowe w lecie to nie dojde ladu z cisnieniami?
qbus nie flizouj tylko sobie kup zimowki puki masz auto Janusz - Śro 01 Gru, 2010
Cytat:
Czyli jak mialem poskladane kolka zimowe w lecie to nie dojde ladu z cisnieniami?
qbus nie flizouj tylko sobie kup zimowki puki masz auto
wyluzuj.. po prostu ktoś musi nauczyć się czytać ze zrozumieniem fydi - Śro 01 Gru, 2010 Ale super waruneczki są Tylko ludzie przeszkadzają Loko - Śro 01 Gru, 2010
fydi napisał/a:
Ale super waruneczki są Tylko ludzie przeszkadzają
Nosz kurwa i nie dałeś nic znać ze jeździsz, karwa dziś upalamy, właśnie sypie śnieg ma sypać do wieczora i będzie zajebiście Janusz - Śro 01 Gru, 2010
Loko napisał/a:
Nosz kurcze i nie dałeś nic znać ze jeździsz, karwa dziś upalamy, właśnie sypie śnieg ma sypać do wieczora i będzie zajebiście
+1 tez już jestem umówiony, na os rajdu krakowskiego mam tylko nadzieje ze mnie nie zasypie bo generalnie jak wieje to u mnie zazwyczaj jest nieciekawie fydi - Śro 01 Gru, 2010
Loko napisał/a:
fydi napisał/a:
Ale super waruneczki są Tylko ludzie przeszkadzają
Nosz kurcze i nie dałeś nic znać ze jeździsz, karwa dziś upalamy, właśnie sypie śnieg ma sypać do wieczora i będzie zajebiście
Wracałem, z miasta. Wtedy wszystkie drogi były białe