To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

qbus - Wto 30 Lis, 2010

Janusz czytanie ze zrozumieniem sie kłania :)

Masz dmuchnac wiecej niz w lecie.

Janusz - Wto 30 Lis, 2010

Cytat:
Janusz czytanie ze zrozumieniem sie kłania :)

czytałem kilka razy, i dalej wynika z tego co mówił loko ze ma się dmuchnąć więcej niż normalnie i ze on dmucha na zime do przodu 2.5 do tyłu 2.2...

a ze ja mam dokładnie tak w lecie..... i o tym napisałem do dalej nie rozumiem czego Twoim zdaniem nie przeczytałem ze zrozumieniem?? mam dmuchnąć w przód 5 bar a w tył 4,4 ?? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

qbus - Wto 30 Lis, 2010

Skoro dmuchasz w lecie 2.5 i 2.2 to w zimie dmuchnij 2.8 i 2.5 choc moim zdaniem to bedzie za duzo. Pozdro.

qbus napisał/a:
Skoro dmuchasz w lecie 2.5 i 2.2 to w zimie dmuchnij 2.8 i 2.5 choc moim zdaniem to bedzie za duzo. Pozdro.

ziom, ale ja w lecie jeżdżę na takim ciśnieniu jakie mi kiedyś polecił Loko :rotfl: czyli on w lecie tez na takim jeździ w gsd3 ;D

qbus - Wto 30 Lis, 2010

Teraz wynika z tego ze Loko Cie skutecznie w błąd wprowadza. Ja się już nie wtracąm :)

qbus napisał/a:
Teraz wynika z tego ze Loko Cie skutecznie w błąd wprowadza. Ja się już nie wtracąm :)

albo ze ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem :rotfl: tak czy siak poczekajmy, niech się wypowie ;d

Loko - Wto 30 Lis, 2010

W sumie racja, wyszlo ze jestem tempym chujem :D Jedyna różnica, to taka, ze w lecie jeżdżę na 2,5/2,2 na gorąco, a w zimie ustawiam 2,5 / 2,2 na mrozie :rotfl:
qbica - Wto 30 Lis, 2010

sezon upalania rozpoczety :jupi: teraz tylko ćwiczyć :]
Jaco - Wto 30 Lis, 2010

dobre to było :jupi: ale potrzeba więcej śniegu :faja:
Wrobel - Śro 01 Gru, 2010

Loko napisał/a:
W sumie racja, wyszlo ze jestem tempym zły czlowiek :D Jedyna różnica, to taka, ze w lecie jeżdżę na 2,5/2,2 na gorąco, a w zimie ustawiam 2,5 / 2,2 na mrozie :rotfl:

Czyli jak mialem poskladane kolka zimowe w lecie to nie dojde ladu z cisnieniami? :>

qbus nie flizouj tylko sobie kup zimowki puki masz auto :devil:

Janusz - Śro 01 Gru, 2010

Cytat:
Czyli jak mialem poskladane kolka zimowe w lecie to nie dojde ladu z cisnieniami? :>

qbus nie flizouj tylko sobie kup zimowki puki masz auto :devil:

wyluzuj.. po prostu ktoś musi nauczyć się czytać ze zrozumieniem :rotfl: :rotfl:

fydi - Śro 01 Gru, 2010

Ale super waruneczki są :D Tylko ludzie przeszkadzają :(
Loko - Śro 01 Gru, 2010

fydi napisał/a:

Nosz kurwa i nie dałeś nic znać ze jeździsz, karwa dziś upalamy, właśnie sypie śnieg ma sypać do wieczora i będzie zajebiście :)

Janusz - Śro 01 Gru, 2010

Loko napisał/a:

Nosz kurcze i nie dałeś nic znać ze jeździsz, karwa dziś upalamy, właśnie sypie śnieg ma sypać do wieczora i będzie zajebiście :)

+1 tez już jestem umówiony, na os rajdu krakowskiego :) mam tylko nadzieje ze mnie nie zasypie :D bo generalnie jak wieje to u mnie zazwyczaj jest nieciekawie :P

fydi - Śro 01 Gru, 2010

Loko napisał/a:
fydi napisał/a:

Nosz kurcze i nie dałeś nic znać ze jeździsz, karwa dziś upalamy, właśnie sypie śnieg ma sypać do wieczora i będzie zajebiście :)

Wracałem, z miasta. Wtedy wszystkie drogi były białe :P