HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Rudello - Śro 09 Sty, 2008 Majk bedziemy akurat..... tak zeby polozyc krakov na kolana.
bedziecie sie bawic w pokojach czy "na miasto" lecimy?? michool_vt - Śro 09 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
michoool co mamy wziac do spania oprócz stringów i szlafroków LOL
poduszki, koc masz na stanie ?? ?
mysle ze koc i poduchy sie jakies znajda, musze tylko poustawiac ludzi na melinie tak zeby sie piec osob zmiescilo
OSKAR napisał/a:
gdzie wogole spimy
spicie u mnie, o ile nie wyjdzie jakas konkretna gafa
łozka dwu osobowe, prosze dobierac sie w pary
OSKAR napisał/a:
trzecia lista w ciagu trzech dni.
lista kto jezdzi na kartach w sobote michool_vt - Śro 09 Sty, 2008 na piatek taki plan: siądziemy w jednej zaprzyjaznionej knajpie gdzie sie da pogadać (tu akurat mam na mysli Loch Ness), zrobimy pare flaszek i dołączymy do Michała na impreze do Frantica Michał - Śro 09 Sty, 2008 dobra, panowie , u mnie zmiana. Będzie nawet moze więcej osób.
Ale jest sprawa, muszą po nas przyjechać 2 samochody bo nas troche bedzie, bedziemy na mega kacu, a nie będzie nam sie chciało szukać tego toru.
michool, loka nie będzie ?OSKAR - Śro 09 Sty, 2008 dobra to jasne, ale jedziemy pociagiem ??
ja mam obecnie duzy karawan i moge spokojnie 5 osob z wawki wziac ze sobo jakby wyszlo, ze bysmy jechali samochodem.a za kierowce moge robic,bom abstynent Michał - Śro 09 Sty, 2008 a kiedy jedziesz ??OSKAR - Śro 09 Sty, 2008 no ja nie wiem jeszcze.
bo kurna jak mamy jechac razem, to pojade pociagiem, a jak nie razem to bede bral wolne w piatek w robocie i od rana moge startowac.
osobiscie jestem za integracja Michał - Śro 09 Sty, 2008 ja jade z ludzmi z pracy , ale na miejscu na 100 sie widzimy ziom !!
ja wyjedzam o 13:07OSKAR - Śro 09 Sty, 2008 spoko.
czyli ty jedziesz pociagiem??
napewno na miejscu sie spotkamy, tylko NIE BEDE SPAL Z MARCELEM, bo on tylko mysli o zmoczeniu główki. Loko - Śro 09 Sty, 2008
Michał napisał/a:
dobra, panowie , u mnie zmiana. Będzie nawet moze więcej osób.
Ale jest sprawa, muszą po nas przyjechać 2 samochody bo nas troche bedzie, bedziemy na mega kacu, a nie będzie nam sie chciało szukać tego toru.
michool, loka nie będzie ?
Przykro mi panowie ale nie ja dam rady uczelnia mnie przycisneła michool_vt - Śro 09 Sty, 2008
Michał napisał/a:
loka nie będzie ?
Loko co z Tobą ??
Michał napisał/a:
po nas przyjechać 2 samochody bo nas troche bedzie
spoko jakos damy rade
OSKAR napisał/a:
bom abstynent
cooo ?? !! nie ma tak !!Anonymous - Śro 09 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
spoko.
czyli ty jedziesz pociagiem??
napewno na miejscu sie spotkamy, tylko NIE BEDE SPAL Z MARCELEM, bo on tylko mysli o zmoczeniu główki.
pgadamy dzis na spocie ..... wyjazd 16:05 lub 17:05 z Centralnego - wez LIPSTICKA LOLOSKAR - Śro 09 Sty, 2008
michool_vt napisał/a:
cooo ?? !! :D nie ma tak !!
ale tak jest :D not alcohol :D , not drugs :Dmichool_vt - Śro 09 Sty, 2008
Loko napisał/a:
Przykro mi panowie ale nie ja dam rady uczelnia mnie przycisneła
ejj loko wez no znajdz godzinke czasu ejj Rudello - Śro 09 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
ale tak jest not alcohol , not drugs
co znaczy not?!?!
DZIWKI KOKS I BOKS!!! ja odbijam za sylwestra... Ewntualnie mozemy zamienic na LANS BOUNCE I CYCUSZKI