Witam!
Bardzo dobrze ze do nas dolaczyles!
Czy miales moze kiedys lagune?
Tylko przez miesiąc jak czekałem na tą qpte Drone - Śro 17 Mar, 2010
mkotek napisał/a:
Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane III Coupe 2.0 TCe
Bardzo przyjemne autko
Jak często się psuje ? anjas - Śro 17 Mar, 2010
Drone napisał/a:
Jak często się psuje ?
stereotypy
mi (odpukać) w clio przez 2 lata nie zapsuło się nicMisiek_lbn - Śro 17 Mar, 2010 bratu w 4 megankach coupe też nie popsuło się nic
witać świeżych, młodych, pełnych zapału, niewiedzących co ich tu czeka ludzi Jacek - Śro 17 Mar, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
witać świeżych, młodych, pełnych zapału, niewiedzących co ich tu czeka ludzi
kochałbym ichMisiek_lbn - Śro 17 Mar, 2010 nie uświadamiaj ich za szybko jacku czajku Anonymous - Wto 23 Mar, 2010
Drone napisał/a:
mkotek napisał/a:
Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane III Coupe 2.0 TCe
Bardzo przyjemne autko
Jak często się psuje ?
jeszcze się nie popsuło
wcześniej tez było Megane i też się nie psuło iQ - Wto 23 Mar, 2010
mkotek napisał/a:
Drone napisał/a:
Jak często się psuje ?
jeszcze się nie popsuło
wcześniej tez było Megane i też się nie psuło
uuu, jedz do serwisu bo ewidentnie cos nie tak z tym autem Anonymous - Czw 25 Mar, 2010 byłem, nic nie znaleźli - też się zdziwili kaco_d - Śro 31 Mar, 2010 chciałem oficjalnie przywitać się i podziekować za zaproszenie do Przyjaciół hothatch.org
postaram się zapinać w kalesony równie dobrze jak reszta iQ - Śro 31 Mar, 2010
kaco_d napisał/a:
chciałem oficjalnie przywitać się i podziekować za zaproszenie do Przyjaciół hothatch.org
postaram się zapinać w kalesony równie dobrze jak reszta
masz 30 minut na zrobienie pimpa kaco_d - Śro 31 Mar, 2010 hahaha nieee nie jestem gotowy, nie mam fot porzadnych:/ ale zrobie zrobie spokojna Twoja rozczochrana:P postaram się ogarnąć pimpa w kilka dniTomsoN - Śro 31 Mar, 2010 dobrze, że ja nie robiłem/musiałem pimpa (ale i tak nikt by nie chciał) Barejka - Śro 31 Mar, 2010 TomsoN, dawaj rup pimpa Barejka - Pon 12 Kwi, 2010 pimp