Anonymous - Nie 11 Maj, 2008 http://moto.allegro.pl/it...clio_sport.html
ładny sporcik , tylko jeden tłumik wywalić .Misiek_lbn - Nie 11 Maj, 2008 szkoda że do opłat jeszcze
a te tłumiki nie rażą AŻ tak, ładny jest... taki jak rudego, black killer Anonymous - Nie 11 Maj, 2008 AŻ tak nie , ciekawe co to za wydeszki ... jakaby tak dwa supersprinty dedykowne do cliors kurde jeszcze jedną furke musze sprzedać i wybieram się na zakupy Stacho - Nie 11 Maj, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4980438Misiek_lbn - Nie 11 Maj, 2008 http://moto.allegro.pl/it...26_el_swap.html
maluch 1.4 kubas - Nie 11 Maj, 2008 taki maluch z tym silnikiem to powinien latac a tam podane ze 8s do 100... dziwne....Janusz - Nie 11 Maj, 2008 heheh do Stronia to ja do podstawówki chodziłem..:D widziałem ostatnio tego malcza...:D śmigał po drużkach tutejszych... przejechał obok mnie kilka razy.... widać było ze silnik tam seryjny nie jest..:D niestety nie mogę skojarzyć kto go zbudował bo nie widziałem kierowcy...;/ bo widziałem tylko z tyłu niestety...;/ ale on chyba jeździ od conajwyzje kilku dni..:DPeter - Pon 12 Maj, 2008 mistrzem dla mnie jest ten malkers
siedzi juz tam silnik ze swifta 1,3. przyspieszenie podobno okolo 6 sekund. caly problem polega na spasowaniu odpowiedniej skrzyni i dorobieniu mocniejszych polosiek.
sam niedawno nabylem 126p i moze zaczne z nim cos kiedys robic. Mick wtedy przy Jana Pawla to bylem ja mi - Pon 12 Maj, 2008 koooozak!Mick - Pon 12 Maj, 2008
siedzi juz tam silnik ze swifta 1,3. przyspieszenie podobno okolo 6 sekund. caly problem polega na spasowaniu odpowiedniej skrzyni i dorobieniu mocniejszych polosiek.
sam niedawno nabylem 126p i moze zaczne z nim cos kiedys robic. Mick wtedy przy Jana Pawla to bylem ja
to ja powiem o tym samochodzie...
ma go Mariusz z Głoskowa...
klubowicz mojego dawnego klubu miłośników małego fiucika
najlepsze jest to, że właściciel nie ma nawet prawa jazdy
w tej rodzińce jest 3 braci, wszyscy trzej zakręceni na punkcie maluchów.
tego malara robi już pare ładnych lat... a silnik ze Swifta faktycznie kupił jakiś rok temu, ale nie sądziłem, że włożył. musze z nim w takim razie pogadać
a kiedy mnie Piotru widziałeś?? kiedy to było? bo w weekend z jakimś srebrnym Saxo się widziałem na Niepodległości i też mi machał Peter - Pon 12 Maj, 2008 gadalem z kumplem i podobno silnik juz tam siedzi. poloski robione na zamowienie w Poznaniu.
a widzielismy sie jakies 3 tygodnie temu stales na prakingu przy hotelu nieopodal ronda ONZ a ja skrecalem w uliczke zaraz przed Toba moim niebieskim zlomkiem (126p) Mick - Pon 12 Maj, 2008
Peter napisał/a:
gadalem z kumplem i podobno silnik juz tam siedzi. poloski robione na zamowienie w Poznaniu.
a widzielismy sie jakies 3 tygodnie temu stales na prakingu przy hotelu nieopodal ronda ONZ a ja skrecalem w uliczke zaraz przed Toba moim niebieskim zlomkiem (126p)
no widzisz... ja już na 126p nie zwracam uwagi
co innego saxo.. to bym na pewno zauważył Anonymous - Pon 12 Maj, 2008 no Peter to masz inspiracje, ale musze przyznac,ze jest FAJNY i jeszcze na wazkim zderzaku Michał - Pon 12 Maj, 2008 O , Peter żyje ...saxorulez - Pon 12 Maj, 2008