jak mi będzie dane, to kiedyś pełny opis Troche tego jestMisiek_lbn - Wto 16 Mar, 2010 5 fotek na jednego posta, tak na przyszłość, jak nie chcesz mieć nieprzyjemności z czerwonymi, a później z wszystkimi niebieskimi... M - Wto 16 Mar, 2010 Dokladnie, a na końcu Misiek moze wyjść z krzaków i to bedzie gorsze niż koniec świata 2012Misiek_lbn - Wto 16 Mar, 2010 ja wyjdę dopiero po końcu świata Janusz - Wto 16 Mar, 2010 na tej czarnej feldze wyglądał lepiej niż na tym złotym enkeiu/rocieMisiek_lbn - Wto 16 Mar, 2010
Janusz napisał/a:
enkeiu/rocie
ani to ani to Anonymous - Wto 16 Mar, 2010 te felgi sa mistrze pod patrząc na cene/wyglada Anonymous - Wto 16 Mar, 2010 to kopia Mugen MF8, ale mają oznaczenia JWL czyli japan made
Dałem za nie.... 460zł Tak to jest jak się aukcji nie pilnujemi - Śro 17 Mar, 2010 tam bęben jest z tyłu czy źle widzę? Jacek - Śro 17 Mar, 2010 tam jes benbenAnonymous - Śro 17 Mar, 2010 w Gti były tarcze z tyłu , w coltach 1,6 taki jak ma Pawela jest bemben anjas - Śro 17 Mar, 2010
Lucas napisał/a:
witam
Lucas widziany dziś rano na Połczyńskiej (samochód poznałem po rejestracji).
Muszę powiedzieć, że nieźle idzie to scirocco, musiałem się namęczyć accordem, żeby je objechać, ale vtec pomógł. Na szczęście szanse były równe, u mnie kierownik + pasażer i u Lucasa też... Anonymous - Śro 17 Mar, 2010
Gołąb napisał/a:
w Gti były tarcze z tyłu , w coltach 1,6 taki jak ma Pawela jest bemben
jest bęben, miałem GTi z tarczami kiedyś i zostawiłem je sobie do przełożenia, ale tragiczny jest patyk wtedy, zostanę przy bębnie
Misiek_lbn napisał/a:
5 fotek na jednego posta, tak na przyszłość, jak nie chcesz mieć nieprzyjemności z czerwonymi, a później z wszystkimi niebieskimi...
właśnie poczytałem regulamin, będę grzeczniutki Stacho - Śro 17 Mar, 2010 o Pawela helołMisiek_lbn - Śro 17 Mar, 2010