Michał - Pią 09 Maj, 2008 aha
on ma cos takiego napisane
kupiony w salonie
to ja nie kumam, moze być samochód jako nowy nie kupiony w salonie ? lol ...M - Pią 09 Maj, 2008 Michal nie chce wywolac moze zadymy ale taki ivt z przebiegiem 240tysiecy wymaga minimalnego wkladu.
Dla porownania kupujesz francuskiego hota z przebiegiem 140tysiecy i wkladasz w niego 2 razy co zaplaciles za auto po to tylko zeby przypominal serie.Do tego jezdzisz nim raz na kwartal bo caly czas stoi u Pana mechanika lub elektryka.
Jeden woli rybki inny papużki.Michał - Pią 09 Maj, 2008 Macku, zgfadzam sie z tobą w 100% !! saxo z przebiegiem 160 tyś moim zdaniem juz nie istnaieje. JEstem tam tyle rzeczy które sie zuzywają , są bardzo delikatne. To coś od wspomagania, belka, generalnie zawias. Wiem ze obicia nie wytrzymują duzych przebiegów.
wiec , zagadzam sie z tobą. Ale macku nasz kochany, zauważ ze napisałem plsatiki itd. Te zapinki w końcu muszą kiedyś sie rozluzować żeby zaczeło trzeszczeć itd. W szoku jestem ze segmentowo najniższa fura w ofercie zajebistej marki , jaka jest honda miała elektryke juz ... lol !! niezle niezle !! chyba zmienie obraz w podpisie Misiek_lbn - Pią 09 Maj, 2008 co do białego saxo
kolega był nim zainteresowany, poprosił znajomego z wwa o sprawdzenie samochodu
ten wziął miernik grubości lakieru(taki na magnes co się wyciąga), i stwierdził że coś mało tej blachy na tym samochodzie
również opinia negatywnaM - Sob 10 Maj, 2008 Ja wiem Michal, troche sie wstawilem jak to pisalem dzik - Sob 10 Maj, 2008
eM napisał/a:
Michal nie chce wywolac moze zadymy ale taki ivt z przebiegiem 240tysiecy wymaga minimalnego wkladu.
Dla porownania kupujesz francuskiego hota z przebiegiem 140tysiecy i wkladasz w niego 2 razy co zaplaciles za auto po to tylko zeby przypominal serie.Do tego jezdzisz nim raz na kwartal bo caly czas stoi u Pana mechanika lub elektryka.
Jeden woli rybki inny papużki.
Mysle ze grubo przesadzasz, wlasnie piszesz jakies stereotypowe bzdury.
Czytajac tego posta wniosek taki:
- kazda honda nawet majac 250kkm jest igla
- kazda franca z przebiegiem >100kkm wymaga wlozenia 20tys
Szkoda slow.kubas - Sob 10 Maj, 2008 moj ma kolo 200 tys przebiegu i po za rzeczami ktore sam sobie ubzduralem nie wymagal wiecej wlozenia niz 1,5 k Michał - Sob 10 Maj, 2008 oj dziku dziku.
cała rodzina jedzi toyotami, tera ja hondą. Wczesniej jedziłem saxo i swoje wiem.
fajny chłopak jestes ale troche zabardzo przegiety na france. Przełknij to i powiedz sobie szczerze. Jesli chodzi o bezawaryjność to jednak japońce są o nieo lepsze. ...dzik - Sob 10 Maj, 2008 Michal, ja nie twierdze ze france sa lepsze.
Ale zobacz na ten punkt widzenia, stoi w ogloszeniu jakas honda i wg eM'a to jest igla i najwyzej ma klocki do zmiany.
Panowie, przy takim wieku samochodow to liczy sie kto i jak je uzytkowal, w ciagu jednego dnia znajde kilka hond smietnikow.
Kupiles pierwsza honde jaka ogladales?
I znowu wracamy do starego tematu, dlaczego niektorzy kupuja cifa 1.4 i lepia faltei mimo ze troche tego stoi w ogloszeniach. Zaraz ktos wyskoczy ze honda to klocki lego i lekiej kupic faltei w czesciach za 150% ceny tego z ogloszenia.Michał - Sob 10 Maj, 2008 Ale zobacz na ten punkt widzenia, stoi w ogloszeniu jakas honda i wg eM'a to jest igla i najwyzej ma klocki do zmiany.
hehehe to też jest racja eM jest jak Dzik
Panowie, przy takim wieku samochodow to liczy sie kto i jak je uzytkowal, w ciagu jednego dnia znajde kilka hond smietnikow.
tez sie zgadzam dlatego napisałem ze jednak to juz jest stary samochód i niektóre rzeczy w nim napewno sie zużyły.
Kupiles pierwsza honde jaka ogladales?
Z 15'scie sztuk oglądałem a powinienem jeszcze z 10 obejrzeć .
ty i em macie razem racje po trochu .M - Sob 10 Maj, 2008 ja to patrze po naszym klubie raczej, nie po stereotypach Dziku,
kazdy jezdzi tym co mu sie podoba, i podtrzymuje to co powiedzialem jak bylem pijany na lublinie, ze moglbym miec takie francuskie hotcacuszko tylko mi by serce peklo ze to sie caly czas naprawia i cos sie sypie i tak w kolko.
Wiem ze honda to honda, wiem ze nia przejade cala europe i sie nie boje o nic.
A pewnie ze duzo hond to smietniki, ba bym powiedzial ze teraz wiekszosc co sie sprzedaje (handlarzyny),
chodzilo mi o te iVT ze taki rarytasik pancerny silnikowo.Anonymous - Sob 10 Maj, 2008
eM napisał/a:
chodzilo mi o te iVT ze taki rarytasik pancerny silnikowo.
zdecydowanie tak, do 300HP bez zakucia wytrzymuje fydi - Sob 10 Maj, 2008 nie drogi pogromca porsche http://moto.allegro.pl/it...a_porsche_.htmlJakarti - Nie 11 Maj, 2008 dlaczego taki tani????Anonymous - Nie 11 Maj, 2008