Anonymous - Wto 16 Mar, 2010 Witam wszystkich z moim Fordem Fiestą STJakarti - Wto 16 Mar, 2010 witamy Ciebie z Twoja Fiesta ST i innych z ich innymi samochdami i siostrzencami, bracmi, ciociami i wujkami
witamy!!M - Wto 16 Mar, 2010 witamy witamy!
dlaczego nie saxo?Anonymous - Wto 16 Mar, 2010
Ostatnio nagrałem piosenke z Kumpelami wiec też sie pochwale
M - Wto 16 Mar, 2010 pedofilbudzik - Wto 16 Mar, 2010
eM napisał/a:
witamy witamy!
dlaczego nie saxo?
Bo Fiesta od pP Anonymous - Wto 16 Mar, 2010 Budzik ty tu też ?? M - Wto 16 Mar, 2010 fajnie fajnie, na wiosnę sporo "młodego" narybkuk-mart - Wto 16 Mar, 2010
mkotek napisał/a:
Witam,
Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane III Coupe 2.0 TCe
Bardzo przyjemne autko
Pozdrawiam
Maciek
Witam!
Bardzo dobrze ze do nas dolaczyles!
Czy miales moze kiedys lagune?Mick - Wto 16 Mar, 2010
budzik napisał/a:
eM napisał/a:
witamy witamy!
dlaczego nie saxo?
Bo Fiesta od pP
skoro Fiesta od PePe to najlepiej nie dawać mu nigdy dostępu do Pimp-a, bo się dowie, jak mocno dzwoniona była jego fiesta
generalnie nie dało się rozpoznać, czy to przystanek czy samochód
Oczywiście witam wszystkich nowych nox - Wto 16 Mar, 2010
Mick napisał/a:
generalnie nie dało się rozpoznać, czy to przystanek czy samochód
Bo to woóle fiesta nie była pP wyklepał to z Kadeta.Anonymous - Wto 16 Mar, 2010 wiem wiem że miała dzwon, pP łaskawie mnie uświadomił ale nic mi nie mówił że tak na prawde kadeta wyglądającego jak fiesta mi sprzedał budzik - Wto 16 Mar, 2010
Mc napisał/a:
Budzik ty tu też ??
Taa
Mick napisał/a:
skoro Fiesta od PePe to najlepiej nie dawać mu nigdy dostępu do Pimp-a, bo się dowie, jak mocno dzwoniona była jego fiesta
Ale szaraki mogą juz do PIMP'a wchodzić Jacek - Wto 16 Mar, 2010 szaraki mogą wchodzić w tyłek administracji
witampP - Wto 16 Mar, 2010 witojcie witojcie