Anonymous - Pią 05 Mar, 2010 Na gazie juz z 6 miesiecy nie jezdze Bart - Sob 06 Mar, 2010 gaz boli całe życie...Michał - Sob 06 Mar, 2010
cos w tym jest bart Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 Mam totalnie odmienne zdanie, ale coz...Ryba - Nie 07 Mar, 2010
Muzykant napisał/a:
Mam totalnie odmienne zdanie, ale coz...
kolega się zapiera tak, jakby conajmniej jeździł NADAL na gazie
mmh ? Franek - Nie 07 Mar, 2010
Ryba napisał/a:
jeździł NADAL na gazie
Lub zamierzał jeździć iQ - Nie 07 Mar, 2010 nie znacie sie, instalacje 7 generacji daja wiecej mocy w evo,nawet na allegro jest taki na sprzedaz Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 Zamierza zamierza, ale zanim wymienie parownik to zrobie wydech i zapodam lato, jak bedzie cieplo i bedzie czas to sobie wymienie i nieomieszkam latac na gazie... Nie widzialem roznicy przy sekwencji w mocy...Drone - Nie 07 Mar, 2010 Temat postu: Re: I ja sie przywitam..
Muzykant napisał/a:
Mam na imie Maciek...
Zaczynalem od sejka 1.2 16v
Teraz kupilem frencz powera:P Xsare Mk1 VTS 163 konie, auto fajne i dosc wygodne a zarazem dajace jakis tam fun z jazdy...
witam,
z tego co pamiętam to zaczynałeś.....bez prawka jazdy z tym Sejem Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 yyyyyyyyyyyyy...Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 grzeszysz .....Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 te, nielot, a Ty wyrzuciłeś już parownik z pod maski?Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 Ze co?? jak bez prawka?? Raczej odwrotnie najpierw prawko potem byl sej...Anonymous - Nie 07 Mar, 2010
AndreXSi napisał/a:
te, nielot, a Ty wyrzuciłeś już parownik z pod maski?
tak Drone - Nie 07 Mar, 2010
Muzykant napisał/a:
Ze co?? jak bez prawka?? Raczej odwrotnie najpierw prawko potem byl sej...
No ja z Centomanii pamiętam co innego. Może mam dziury w głowie