Misiek_lbn - Czw 04 Mar, 2010 witać, ciekawy samochód, chyba tu takiego nie było TomsoN - Czw 04 Mar, 2010 Misiek nie możesz nam pomóc.
Powitać!Misiek_lbn - Czw 04 Mar, 2010 mam se iść
od razu przywitać i pożegnać Anonymous - Czw 04 Mar, 2010 Autko w sumie nietuzinkowe, ciekawostka jest ze VTSow mk 1 w polsce sprzedalo sie 32 sztuki, ale coby nie bylo, na ulicy auto nie rzucajace sie w oczy z racji tego ze nie ma super ekstra osiagow..Barejka - Czw 04 Mar, 2010 Muzykant, witamy, saxo vts sprzedalo sie jeszcze mniej Anonymous - Czw 04 Mar, 2010 ale musze tutaj powiedziec ze saxo jest troche predsze...
ale za to kolor mam jedyny sluszny
Www.muzykant86.fotosik.plKarQ - Czw 04 Mar, 2010 a saxo xsi w ogóle i co?Misiek_lbn - Czw 04 Mar, 2010 ale ładnie sie prezentuje nox - Pią 05 Mar, 2010
eM napisał/a:
Wszystkie Maćki to równe chłopy!
Zgadzam się i popieram !
Siemasz Maciek k-mart - Pią 05 Mar, 2010 siema muzykant!
w jakiej to kapeli grasz?martin.h - Pią 05 Mar, 2010
k-mart napisał/a:
siema muzykant!
w jakiej to kapeli grasz?
Jak to w jakiej, jedynej słusznej:
Witam na forum k-mart - Pią 05 Mar, 2010
martin.h napisał/a:
Jak to w jakiej, jedynej słusznej:
Kurde Bad-i nawet sie nie chwalil ze zna sie z muzykantem....
p.s. znowu jakis q-tassssssssssss wywalil mi moj piekny podpis...... jozekrj - Pią 05 Mar, 2010 Muzykant,
witamy
nie pokazuj tych zdjęć z pod maski bo cie chłopaki zlinczują
wywal te Waldemary a i artic tez chyba nie daje rady w tym silnikuAnonymous - Pią 05 Mar, 2010 wywalone siedza Hany i czekam na jakis parownik...
Takze narazie nie jezdze na gazie Barejka - Pią 05 Mar, 2010 Muzykant, xsara jest tak szybka bo ma taki gaz jak ja