Cartoon - Czw 09 Paź, 2014 Ja obserwuję wzrost ich aktywności od paru miesięcy... Czasami mam wrażenie, że wysyłają oferty nie patrząc na profil kandydata - inni się trochę bardziej wysilająpcs - Czw 09 Paź, 2014 ja to tak nie do konca IT, ale jest wiecej. Kilka nawet ciekawych tylko jak dla mnie zle lokalizacje (polaczenie centrum serwisowego Krakow/ Wroclaw z centrala w Niemczech). Jak mam sie wyprowadzic z Wawy to juz wole calkiem na zachod i zyc normalnie a nie do Krakowa i zastanawiac sie jak mozna remontowac rondo przez 3 lata.siema - Czw 09 Paź, 2014 A weryfikujecie tych rekruterów, czy wszyscy mają po jednej firmie wpisanej w dotychczasowy przebieg pracy?M - Czw 09 Paź, 2014 Zastanawiam się czy to nie np mechanizmy wyszukiwania linkedina.
Co Ciekawe stawki dla programistow np w DE są takie że się nie chce na maile odpisywać.
Co się porobiło w tej polszy, calkiem niezle bym powiedzial Kamill - Czw 09 Paź, 2014
M napisał/a:
Zastanawiam się czy to nie np mechanizmy wyszukiwania linkedina.
Co Ciekawe stawki dla programistow np w DE są takie że się nie chce na maile odpisywać.
Co się porobiło w tej polszy, calkiem niezle bym powiedzial
Stawki sa dobre, to pośrednicy chcą zgarnać całą różnice, albo szukają jeleni. Zawsze się jakiś znajdzie a nic ich to teoretycznie nie kosztuje.
NIe można odpuszczać ze swoją stawką, bo potrafią taki kit wciskać że głowa mała. Do mnie jeszcze dzwonią i sie pytaja ile zarabiam Takich krętów jak rekruterów z UK (9 na 10 nazywa sie muhamed) to nigdy wcześniej nie spotkałem.ade - Czw 09 Paź, 2014 Jak coś to ja szukam pracy:d ogólnie jestem zajebisty, a poza tym: handluje (B2B), zarządzam, ogarniam:] znam się na branżach budowlanej, moto, wydawniczej (ale tu mam zakaz konkrencji:P), obecnie (a raczej ostatnio) Wolters Kluwer EmerytRs2 - Sob 11 Paź, 2014 Czy wiecie ile przeciętnie zarabiają wasi znajomi na stanowisku spedytora miedzynarodowego?
ps. dane w necie też sobie znajdę, chodzi mi o konkretne potwierdzone przypadki.anjas - Sob 11 Paź, 2014
EmerytRs2 napisał/a:
Czy wiecie ile przeciętnie zarabiają wasi znajomi na stanowisku spedytora miedzynarodowego?
Mam 127 znajomych na stanowisku spedytora międzynarodowego. Znam dokładne zarobki każdego z nich ale obliczenie średniej chwilę mi zajmie, daj czas do wieczora Vlodarsky - Sob 11 Paź, 2014
anjas napisał/a:
Mam 127 znajomych na stanowisku spedytora międzynarodowego. Znam dokładne zarobki każdego z nich ale obliczenie średniej chwilę mi zajmie, daj czas do wieczora
U mnie to samo... jutro koło 11:30 odpowiem.Jakarti - Nie 12 Paź, 2014 ja juz wiem - dzwonilem pytalem
wychodzi mnie wiecej tyle o ile ale nie wiecej bo za mniej i wazne zeby nie przeplacac a jeszcze gorzej zeby nie zadluzac brutto netto tere fere..anjas - Nie 12 Paź, 2014 U mnie wyszlo srednio 5821 brutto. Ale wiesz - statystyka, nie mozna temu wierzyć, bo jak wychodze z psem na spacer to mamy srednio po 3 nogi. A do tego podawanie pensji brutto jest jak mierzenie czlonka z kregoslupem. Po wiecej zapraszam do politycznego Vlodarsky - Nie 12 Paź, 2014
anjas napisał/a:
mierzenie czlonka z kregoslupem
to się mierzy bez ? MoRToN - Pon 20 Paź, 2014 Kolega szuka do warsztatu. Jak płacą nie wiem.
Na dziś dzień zostały dwie oferty pracy
PRACA
1. Kierownik serwisu/serwisant
Obowiązki : Kierownik serwisu to osoba odpowiedzialna za organizację pracy serwisu, a także kierowanie podległymi mu pracownikami. Do jego obowiązków należy również dbanie o jakość obsługi klienta, realizację celów czy kontrola wydatków i zaopatrzenie w niezbędne materiały. Czasami zakres jego obowiązków obejmuje też przygotowywanie raportów z pracy działu. Kierownik serwisu musi posiadać kilkuletnie doświadczenie. Niezbędne są także takie predyspozycje osobowościowe jak: komunikatywność, zdolności przywódcze czy zaangażowane.
2. Samodzielny mechanik samochodowy
zakres obowiązków:
• Serwisowanie i naprawa samochodów zgodnie z obowiązującymi standardami (zawieszenie, skrzynie biegów, hamulce, sprzęgła itp.)
• Przeglądy pojazdów
• Raportowanie do Kierownika Serwisu
Wymagania:
• Wykształcenie w obszarze mechaniki samochodowej
• Minimum 3 lata doświadczenia w zawodzie mechanika samochodowego
• Mile widziane doświadczenie w pracy w autoryzowanym warsztacie samochodowym
• Umiejętności komputerowej diagnostyki samochodowej będzie atutem
• Mile widziane dokumenty poświadczające odbycie szkoleń w zakresie serwisowania/ naprawy samochodów
Zapraszamy info@tgauto.plJanusz - Pon 20 Paź, 2014 robota w wawie ??MoRToN - Pon 20 Paź, 2014 Tak. ul. Radzymińska.