To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Qukie - Śro 22 Sie, 2012

co do compacta, to to tez potrafi być piękne auto jak na załączonym obrazku:

i przynajmniej według mnie, nie wygląda na pedalskie, ale fakt, M3 to to nie jest :(

Kamill - Śro 22 Sie, 2012

Qukie napisał/a:

(

Ale tylko z przodu :faja:

Walle - Śro 22 Sie, 2012

Kamill napisał/a:
Qukie napisał/a:

(

a co, niby sedan ładniejszy???? :> E36 jest brzydkie i nie zmieni tego rodzaj budy.

no name - Śro 22 Sie, 2012

Nie przesadzaj, coupe daje radę ;D
Bart - Śro 22 Sie, 2012

compact najmniej dresiarski wśród E36 i E46 :]

E46 może dobrze wyglądać, takie coś mi Noxxx podesłał ostatnio:

Kamill - Śro 22 Sie, 2012

Walle napisał/a:
Kamill napisał/a:
Qukie napisał/a:

(

a co, niby sedan ładniejszy???? :> E36 jest brzydkie i nie zmieni tego rodzaj budy.

Jak ma spoiler, mpakiet i mega glebe to tył wygląda w miare ;D

B-Rey - Śro 22 Sie, 2012

TYLKO COMPACT! :D :D

mi - Śro 22 Sie, 2012

phi - pedalstwo...
Kenet - Pią 24 Sie, 2012

Dzisiaj mogę podsumować moje poszukiwania dupowozu. Początkowo była to ciężka droga, gdyż 10 na 10 aut okazało się patologią. Ręcę mi opadły i gdy praktycznie byłem gotowy kupić Almerę, pomocną dłoń podał kolega z Forda. I tak po 2 tygodniach oczekiwania stałem się dzisiaj właścicielem pachnącego Forda Fusiona 1.4 benz. Rocznik 2007 czyli już po lifcie. Przebieg realny 101 tys. w środku gabinet, auto jak nowe. Doskonale widać jak wygląda prawdziwe 100 tys., a jak 180 tys. z allegro. Auto nie bite, lakier oryginał, jedna obciereczka parkingowa i parę rysek. W środku nic nie stuka nie puka, jest klima, radio z CD, 2 poduchy wspomaganie. Jedynie szyby na korbę trochę kłują w oczy, ale niestety tylko w Goldzie była elektryka, a ja mam Silver X. Dostałem zimówki i nowe oryginalne dywaniki welurowe. Z minusów to nie działa przycisk otwierania klapy bagażnika i można to zrobić tylko z klucza i... chyba tyle. Co najlepsze - zapłaciłem 10 tys. :jupi:

Mick - Pią 24 Sie, 2012

Gratulacje!

Mam nadzieje, że dzisiaj/jutro też dołącze do grona szcześliwych kupujących używanego samochodu w PL ;)

was79 - Pią 24 Sie, 2012

gratulacje ^_^
BTW w fiescie umiałem znaleźć optymalne ustawienie fotela, a w fusionie brakowało dla mnie regulacji i za cholere nie umiałem się dopasować

nox - Pią 24 Sie, 2012

focus 2007 za 10 tyś zł ? fuck masz dobre układy bo to chyba bez prowizji poszło ? na allegro najtańszy focus w całości jest za 16 000zł i ma ćwierć miliona przejechane .
mi - Pią 24 Sie, 2012

Kenet napisał/a:
Forda Fusiona

nox napisał/a:
focus

gamoń niepiśmienny...
(no dobra - też pomyślałem, że to focus, nie do końca wiem czemu...)

...i dalej: zgadzam się z opinią, że fusion (mimo niewątpliwej brzydoty) jest rozsądnym dupowozem. I like! (znaczy dislike, ale like. Wiecie jak jest)

...no i niestety kolejny raz pojawia się potwierdzenie silnie patologicznej sytuacji na polskim rynku samochodów używanych. Widzę tylko 2 opcje: nie zmieniać samochodu (jeśli już się ma fajny), ewentualnie wybrać się gdzieś za granicę zachodnią. Pozostaje jeszcze alternatywa salonowa (nowa albo używana), ale zwykle wychodzi przydrogo. Na szczęście nie w tym przypadku.

pP - Pią 24 Sie, 2012

fusion :)

gratki!

no name - Pią 24 Sie, 2012

Kenet, tak samo będziesz się cieszył jak będziesz go sprzedawał xD
Nie dośc że nie jedzie to znaleźć dobrą pozycje i nie męczącą na tych taboretach to
jakaś masakra.

Cały wielki plus to faktycznie cena