HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
was79 - Pią 11 Paź, 2013 Ksiądz Gil by chciałkamil - Pią 11 Paź, 2013 wiem, ale mam córkę on wolał chłopcówKenet - Śro 30 Paź, 2013 Na RCW są nowe karty firmy Dino. 10 KM, pasy bezpieczeństwa, gaz i hamulec hydrauliczny, nówki sztuki. Jechałem wczoraj raz starym kartem 6,5 KM, a później wsiadłem do tego nowego - wrażenie jakbym się przesiadł z mojego BMW do m3 e92. Karty są nowe przez co nie ma żadnych luzów, wibracji - są super precyzyjne i bardzo szybkie. A hamulce takie, że jakby pasów nie było to by wywaliło z siedzenia. Została zakupiona partia 18 sztuk i niedługo będzie chellenge na nich
BTW - w niedzielę jest challenge - ja jeszcze nie wiem czy będę mógł być alphaOne - Śro 30 Paź, 2013 niedziela na challenge to jest słaby termin, jednak opcja w tygodniu była o wiele lepszakamil - Śro 30 Paź, 2013 też jeździłem ...średnio różnica w czasie to ok 4-5 sekKenet - Śro 30 Paź, 2013 W moim przypadku nie było aż tak dużej, bo te nowe karty są wyraźnie cięższe, przez co gorzej się skręca, za to nadrabiają na prędkości. U mnie było wczoraj 55,8 na tym 6,5 KM i 53,1 na tym Dino, ale jakbym jeszcze jeden przejazd pojechał Dino to może by coś z tego jeszcze urwał.Barejka - Śro 30 Paź, 2013 Kenet, wpadnij do siedlec to pokaze Ci jak sie jezdzi kamil - Śro 30 Paź, 2013 uuuno to srogo Panie...U mnie na starych zrobiłem wysokie 57Kamill - Śro 30 Paź, 2013
kamil napisał/a:
uuuno to srogo Panie...U mnie na starych zrobiłem wysokie 57
Zależy kiedy, bo jakies 2msc temu zmienieli opony i trzasnałęm też 55, wczesniej mialem wlasnie w okolicy 57.Kenet - Śro 30 Paź, 2013 Wczoraj słabo kleiło
Co nie zmienia faktu, że czołówka ma na tych 6,5 KM czasy po 52s... ale to musiało paść na challengach.kamil - Śro 30 Paź, 2013 ja za mało chyba jeżdżę... ostatnio na kartach (rok przerwy) na świeżych oponkach zrobiłem taki czas, ale wystarczyło, zeby wygrać w branżowych zawodach Mówię tutaj o tych 6,5 KM. Możliwe gdyby był chalange z zawodnikami waszego pokroju to pewnie czas byłby lepszy.Kenet - Śro 30 Paź, 2013 Na challenge warto iść z wielu powodów, ale najważniejszy to że nie ma lepszych warunków do robienia dobrych czasów. Tor jest nagrzany, silniki nagrzane, opony nagrzane + presja wyniku - nie ma lepszych warunków. Także jak po rekord to na challenge.kamil - Pią 08 Lis, 2013 Potrzebuje sparing partnera do challengu na RCW. Ze dwie, trzy sesje w połowie listopada. Wieczorem. Ktoś chciałby być "zajączkiem" ?Kenet - Pią 08 Lis, 2013 Jestem tu! kamil - Pią 08 Lis, 2013 właśnie na CIebie liczyłem