To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

was79 - Pią 11 Paź, 2013

Ksiądz Gil by chciał
kamil - Pią 11 Paź, 2013

wiem, ale mam córkę :/ on wolał chłopców
Kenet - Śro 30 Paź, 2013

Na RCW są nowe karty firmy Dino. 10 KM, pasy bezpieczeństwa, gaz i hamulec hydrauliczny, nówki sztuki. Jechałem wczoraj raz starym kartem 6,5 KM, a później wsiadłem do tego nowego - wrażenie jakbym się przesiadł z mojego BMW do m3 e92. Karty są nowe przez co nie ma żadnych luzów, wibracji - są super precyzyjne i bardzo szybkie. A hamulce takie, że jakby pasów nie było to by wywaliło z siedzenia. Została zakupiona partia 18 sztuk i niedługo będzie chellenge na nich xD

BTW - w niedzielę jest challenge - ja jeszcze nie wiem czy będę mógł być :/

alphaOne - Śro 30 Paź, 2013

niedziela na challenge to jest słaby termin, jednak opcja w tygodniu była o wiele lepsza
kamil - Śro 30 Paź, 2013

też jeździłem ...średnio różnica w czasie to ok 4-5 sek
Kenet - Śro 30 Paź, 2013

W moim przypadku nie było aż tak dużej, bo te nowe karty są wyraźnie cięższe, przez co gorzej się skręca, za to nadrabiają na prędkości. U mnie było wczoraj 55,8 na tym 6,5 KM i 53,1 na tym Dino, ale jakbym jeszcze jeden przejazd pojechał Dino to może by coś z tego jeszcze urwał.
Barejka - Śro 30 Paź, 2013

Kenet, wpadnij do siedlec to pokaze Ci jak sie jezdzi :rotfl:
kamil - Śro 30 Paź, 2013

uuuno to srogo Panie...U mnie na starych zrobiłem wysokie 57
Kamill - Śro 30 Paź, 2013

kamil napisał/a:
uuuno to srogo Panie...U mnie na starych zrobiłem wysokie 57

Zależy kiedy, bo jakies 2msc temu zmienieli opony i trzasnałęm też 55, wczesniej mialem wlasnie w okolicy 57.

Kenet - Śro 30 Paź, 2013

Wczoraj słabo kleiło :faja:

Co nie zmienia faktu, że czołówka ma na tych 6,5 KM czasy po 52s... ale to musiało paść na challengach.

kamil - Śro 30 Paź, 2013

ja za mało chyba jeżdżę... ostatnio na kartach (rok przerwy) na świeżych oponkach zrobiłem taki czas, ale wystarczyło, zeby wygrać w branżowych zawodach :) Mówię tutaj o tych 6,5 KM. Możliwe gdyby był chalange z zawodnikami waszego pokroju to pewnie czas byłby lepszy.
Kenet - Śro 30 Paź, 2013

Na challenge warto iść z wielu powodów, ale najważniejszy to że nie ma lepszych warunków do robienia dobrych czasów. Tor jest nagrzany, silniki nagrzane, opony nagrzane + presja wyniku - nie ma lepszych warunków. Także jak po rekord to na challenge.
kamil - Pią 08 Lis, 2013

Potrzebuje sparing partnera do challengu na RCW. Ze dwie, trzy sesje w połowie listopada. Wieczorem. Ktoś chciałby być "zajączkiem" ?
Kenet - Pią 08 Lis, 2013

Jestem tu! ;D
kamil - Pią 08 Lis, 2013

właśnie na CIebie liczyłem :)