To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

GeKo - Nie 06 Lut, 2011

Ten chłopak ma w sobie tyle Charyzmy, że wierzę że da radę. Skoro potrafil pojechać wyścig z pośrubowaną ręką, to mam nadzieję że i tym razem mu się uda.
Anonymous - Nie 06 Lut, 2011

Loko napisał/a:
bez bicia piany.

jak oni muszą to co poradzisz :lol2:

kubas - Nie 06 Lut, 2011

Loko napisał/a:
kurcze jeszcze nic nie wiadomo, operacja w toku, a tu już snucie planów o przyszłości Kubicy, wymyślanie ocen moralnych i cała reszta wróżenia z fusów :wall: Chłopaki siądźcie sobie w domu pogadajcie spokojnie z dziewczyną albo zajmijcie czymś pożytecznym i wszystko się samo wyjaśni w odpowiednim czasie bez bicia piany.

ale fakt faktem że idzie się zapienić czytając komentarze i słuchając co za głupoty opowiadają...

Gaydek - Nie 06 Lut, 2011

Polecam zimny kapselek za Roberta i oczekiwanie w spokoju na wieści ze szpitala.

Robert da radę :jupi:

itr 911 - Nie 06 Lut, 2011

[quote]ale fakt faktem że idzie się zapienić czytając komentarze i słuchając co za głupoty opowiadają...

popieram

jednak gorsze głupoty wygadują np w tvn to otwartym a nie 24h!!!

o godzinie 19 podawali ten cały zlepek informacji sprzecznych co był 9godzin temu!!!
nie padła ani jedna prawdziwa informacja poza tym ze kubica miał wypadek...

Następnie zapodałem wiadomości i tu szok wszystko na bieżąco dobre 5min!!!
No może tylko te przyczyny wypadku (mokry asfalt, nie równa droga) mogli sobie darować bo to żenujące, ale to akurat wszystkie media powtarzają:(

Anonymous - Nie 06 Lut, 2011

[quote="itr 911"]
Cytat:
ale fakt faktem że idzie się zapienić czytając komentarze i słuchając co za głupoty opowiadają...

popieram

jednak gorsze głupoty wygadują np w tvn to otwartym a nie 24h!!!

o godzinie 19 podawali ten cały zlepek informacji sprzecznych co był 9godzin temu!!!
nie padła ani jedna prawdziwa informacja poza tym ze kubica miał wypadek...

Następnie zapodałem wiadomości i tu szok wszystko na bieżąco dobre 5min!!!
No może tylko te przyczyny wypadku (mokry asfalt, nie równa droga) mogli sobie darować bo to żenujące, ale to akurat wszystkie media powtarzają:(

Mnie na polsacie , rozwalił teks : "sportową wersją skody fabii"

Bad-i - Nie 06 Lut, 2011

qbus napisał/a:
Oglądając programy, słuchając wypowiedz ekspertów itp itd czasami się zastanawiam kto ich kąpał że ich nie utopił :wall: :wall:

"Zostało ustalone że samochód podbiło na nierówności, czy taka sytuacja powinna w ogóle mieć miejsce? Czy nie zawalił tutaj organizator przygotowując trasę?"

W niektórych momentach aż żal człowieka ogarnia.

Ja mam wrazenie ze Ci ludzie nie maja pojecia jak wygladaja rajdy. Chcialbym zobaczyc mine takiego eksperta jakby wysiadl z prawego po przejezdzie odcinka z Rajdu Wisly

kubas - Nie 06 Lut, 2011

Dobry kumpel z Alonso że pojechał do szpitala do Roberta :pom:
Bad-i - Nie 06 Lut, 2011

kubas napisał/a:
Dobry kumpel z Alonso że pojechał do szpitala do Roberta :pom:

Widac ma chłop klase

CHRZANEK - Nie 06 Lut, 2011

Przykra sprawa - ale niestety sport samochodowy należy do tych o najwyższym ryzyku.
Każdy kto traktuje ten sport poważnie musi zdawać sobie z tego sprawę.
Doszukiwanie się tutaj błędów organizatora itp jest dużym nadużyciem i nieporozumieniem.

Trzymam kciuki za szybki powrót Kubicy do czynnego sportu.

Maciusiowy - Nie 06 Lut, 2011

Bad-i napisał/a:
kubas napisał/a:
Dobry kumpel z Alonso że pojechał do szpitala do Roberta

Widac ma chłop klase

agriii

GeKo - Nie 06 Lut, 2011

Ta wypowiedz o nie przygotowanej trasie to był komentarz na interii jakiegoś laika. Co to wie że Kubica coś jeździ tylko nie bardzo wie kiedy i gdzie. Nie ma się co takimi rzeczami bulwersować. To tak jak my wypowiadamy się o katastrofie gówno wiedząc o lotnictwie.
qbus - Nie 06 Lut, 2011

To co ja przytoczyłem to słowa jednego z reporterów TVN 24 podczas rozmowy z Michałem Kościuszką.
PieQt - Nie 06 Lut, 2011

w tv głupoty, bo nie mają pojęcia o rajdach i wyścigach, a tu na szybko muszą przygotować głównego newsa
tu głupoty - bo chyba nikt z tak zaciekle piszących o przyszłości kubicy nie wie w jakim stanie ortopedycznym jest poszkodowany, nie zna się na medycynie, ani nie przechodził rehabilitacji po poważnej kontuzji, a tym bardziej nie rehabilitował sobie dłoni
to że jeździł w rajdach, to nie było jego "widzi mi się" tylko ustalone to było w szefami zespołu i pewnie nawet to miał wpisane do umowy - więc pozwalając mu jeździć w rajdach, liczyli się z konsekwencjami

mam nadzieję, że poskładają go, przejdzie skuteczną rehabilitację - ile tam ona ma trwać - i wróci do f1

Przem_106 - Nie 06 Lut, 2011

Czepiacie się ciągle tej telewizji i wytykacie tak naprawdę jakies błahe przejęzyczenia i inne typu rajd/wyscig, Berger/Gerber, czy s2000/s200. Są to rzeczy mało istotne w obliczu całej sprawy. Nie udawajmy wielkich ekspertow rajdowych tylko trzymajmy kciuki za Roberta. Cieszmy się, ze nie działo się to w Polsce i miejmy pewnosc, ze zajmą się nim na odpowiednim poziomie.
Zauwazcie ile czasu antenowego poswięciła telewizja tematyce rajdow. Ilu kierowcow/pilotow wypowiadało się dzis na antenie....
Wielu z nas i tak większosc informacji na temat tego wypadku czerpie własnie z telewizji.
Wiem, wiem wszyscy napiszą, ze to hieny, ktore zerują na wypadkach, ale niestety i taka jest tez rola dziennikarzy. Przykładowo moj wujek (typowy laik w temacie rajdow) poznał dzisiaj ten sport i nawet się zafascynował (oczywiscie nie wypadkiem)
ROBERT GOO!