A jednak 30 koła poszło na same klocki Anonymous - Pią 30 Kwi, 2010 querwa co to za dewiant z tej tigry?rasta - Pią 30 Kwi, 2010 Marcel 08, przebił cię, takiego spasa nie będziesz miał nawet w swoim kabrjo Franek - Pią 30 Kwi, 2010 Ku.rwa ale słabo wygląda deska z tej tigry. Mógł chociaż w jednym kolorze zrobić.M - Pią 30 Kwi, 2010 Raściak gdzie poszła deska z tigry? tzn województwo mi wystarczyFranek - Pią 30 Kwi, 2010
lublin jak nic M - Pią 30 Kwi, 2010 chyba jeszcze w poznaniu robią takie cyrki z samochodami ale moge sie mylicAnonymous - Pią 30 Kwi, 2010 tak, bo mazowieckie to same performance and detailing za gruby hajs i z gustem M - Pią 30 Kwi, 2010
AndreXSi napisał/a:
tak, bo mazowieckie to same performance and detailing za gruby hajs i z gustem
Andre, wiesz jak jest. Jak widzę auto które ma dołożonę tony plastiku i szpachli, lexusy i eagle eye, progi ma niczym burty tiitanica, jest w kolorze bialo-fioletowym i jedzie na kołach 175/15 i mówię wtedy "ojaje.bie" patrze na tablice i w tych 3% jesli tablica zaczyna się na W to napewno jest 3 literowa. Tak po prostu juz jest.Anonymous - Pią 30 Kwi, 2010 widywałem też dwuliterowe, ah te stereotypy M - Pią 30 Kwi, 2010
AndreXSi napisał/a:
widywałem też dwuliterowe, ah te stereotypy
to są tacy co wiesz, przyjechali i kupili mieszkanie tutaj
Nie no zartuje.Anonymous - Pią 30 Kwi, 2010 hahaha o karwa kaziu1985pn - Pią 30 Kwi, 2010 eM, hehe w samym poznaniu raczej nie ale wielkopolska mała nie jest i wiosek do popisów dużo chyba ze mowa o HOT albo AG tak swoją drogą to te firmy jeszcze istnieją M - Pią 30 Kwi, 2010
kaziu1985pn napisał/a:
eM, hehe w samym poznaniu raczej nie ale wielkopolska mała nie jest i wiosek do popisów dużo chyba ze mowa o HOT albo AG tak swoją drogą to te firmy jeszcze istnieją