Przekroczyłem też dzisiaj 1700 km martin.h - Nie 14 Sie, 2011
Michał napisał/a:
wlasnie
ja nie jeżdżę i co ? bebzun do kolan ...
Rower to chyba jeden z najlepszych sposobów na pozbycie się zbędnych kilogramów. Ja potrafię w sezonie rowerowym zejść do 65-66 kg wobec 69-70 kg podczas sezonu zimowego bizon - Pon 15 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Michał napisał/a:
wlasnie
ja nie jeżdżę i co ? bebzun do kolan ...
Rower to chyba jeden z najlepszych sposobów na pozbycie się zbędnych kilogramów. Ja potrafię w sezonie rowerowym zejść do 65-66 kg wobec 69-70 kg podczas sezonu zimowego
nie zgodze sie. u mnie najlepszym sposobem jest nic-nie-robienie-i-picie-browara
w ten sposob w potlora miesiaca stracilem 7kg
a silka mnie drastycznie tuczy jozekrj - Pon 15 Sie, 2011
vitesse napisał/a:
jak sie obracaja, to odtlusc kiere i lakier do wlosow daj
CHRZANEK napisał/a:
jozekrj napisał/a:
przednie widelce pod 29"
Tylne widelce też tanie nie są.
tylni jest gosc mi tlumaczyl ze gary fisher robil czy robi 29" na kołach 28" wiec latwiej cos dokupic, tylko ja glownie jezdze po miescie i do skokow z kraweznika full mi potrzebny nie jest ? no i te tarcze, lzejsze v-ki mi skutecznoscia odpowiadaja
standard 29" zawsze jest składany na mocnych kołach 28" reszta jest załatwiana profilem opony, wiec jeśli chce się mieć typowe gumy 29" to niestety nie da rady jej wsadzić do przedniego widelca od roweru trekingowego czy crossowego
jeszcze dochodzi kwesta geo ramy która jest robiona pod skok amora pewnie 80-100mm a nie 30-40mm
co do przydatności fulla w mieście to ciężko się wypowiedzieć
ja mam dwa rowery w jednym pod dupa mam 150mm a z przodu biedne 130mm a w drugim z przodu i z tyłu mam 0 i na obu rowerach mam fan podczas jazdybizon - Pon 15 Sie, 2011 dzis 55km w 3h17m, spora czesc w mega grubym terenie. bylo zacnie. czy ktos ma pozyczyc zapasowa dupe na jutro? tomecki - Pon 15 Sie, 2011 bestwina-granica w korbielowie i powrót (jakieś 130km) - zalany deszczem 3 razy , ale jakąś większą moc człowiek ma w takich warunkach Yarko - Pon 15 Sie, 2011 tomecki, na czym jeździsz ? tomecki - Pon 15 Sie, 2011
Yarko napisał/a:
tomecki, na czym jeździsz ?
rama stevens alu 23", koła mavic aksium ubrane w schwalbe marathon, korba 105, przerzutki ultegra, klamkomanetki i hamulce xt, przód 2 tryby,/tył 10, widelec sztywny karbon stevens, waży chyba poniżej 10kg
wasq - Pon 15 Sie, 2011
bizon napisał/a:
dzis 55km w 3h17m, spora czesc w mega grubym terenie. bylo zacnie. czy ktos ma pozyczyc zapasowa dupe na jutro?
a gdzie zes byl ??
ja dzis polecialem miedzy innymi czarny szlak w Tuszynie i... zzdjecia mowia wszytko mala przeprawowka sie zrobila
ps. 44 km i 4 godziny 65% blotnisty las oraz laki
ps2. zgubilem licznik i polamalem jednego pedala
Yarko - Pon 15 Sie, 2011
tomecki napisał/a:
rama stevens alu 23", koła mavic aksium ubrane w schwalbe marathon, korba 105, przerzutki ultegra, klamkomanetki i hamulce xt, przód 2 tryby,/tył 10, widelec sztywny karbon stevens, waży chyba poniżej 10kg
fajny sprzęt
ja dzisiaj 46km, jutro przekroczę 500 bizon - Wto 16 Sie, 2011
wasq napisał/a:
a gdzie zes byl ??
w cesarce kolo strykowa jadac jakimis zadupiami, byle z dala od strykowskiej martin.h - Wto 16 Sie, 2011 wasq , lubię to TomsoN - Wto 16 Sie, 2011
Nowy Danny... kosmita.