kaziu1985pn - Wto 03 Sty, 2012 zawodnik, dzisiaj doszły sprężyny a tutaj zero danych poza tym że gwint.jarek-malopolska - Nie 12 Lut, 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2110861181
zna ktos tamat ? jakies opinie? jak bardzo twardo? Moze jakies porownanie do eibacha czy cus? michool_vt - Nie 12 Lut, 2012 trzeba by poszukac ich twardosci i porownac, eibach pro kit jest mietki
ps. Loko ma pewnie magiczna tabelke z twardosciami
ps2. kolega ktory kupił auto Loko kiedys chcial sprzedac jego sprezyny, ale nie pamietam jak sie nazywa kolegakaziu1985pn - Nie 12 Lut, 2012 do kogo się zwrócić w sprawie zakupu amorków mts ?? wiem wiem shit ale na razie wystarczą.Janusz - Nie 12 Lut, 2012 jak to jest z tymi stabami ?? w clio nie odepnę tylnego staba bo jest na stałe w belce. Jest w takim razie sens odpinać tylko przedni na śnieg ??
choć w sumie to wcześniej i tak muszę zmienić geometrie bo obecnie mam 2 stopnie negatywu z przodu kubas - Nie 12 Lut, 2012
Janusz napisał/a:
jak to jest z tymi stabami ??
Gaydek - Nie 12 Lut, 2012 JW kubasie
Nie śmiej się, tylko mów jak to jest z tymi stabami Przem_106 - Nie 12 Lut, 2012 Ja mam odpięte oba. Dla mnie na zimę wypas!kubas - Pon 13 Lut, 2012
Gaydek napisał/a:
JW kubasie
Nie śmiej się, tylko mów jak to jest z tymi stabami
jestem koniem!Janusz - Pon 13 Lut, 2012
Przem_106 napisał/a:
Ja mam odpięte oba. Dla mnie na zimę wypas!
ale co się stanie jak odepnę tylko przód ?? bo nie jestem w stanie inaczej \
najprościej będzie spróbować jarek-malopolska - Pon 13 Lut, 2012 To licze ze Loko odpali z wypowiedzią w tej kwestii
szkoda ze nikt u nas nie ma tego na aucie.. Miniac - Pon 13 Lut, 2012 Chcesz wiedzieć? Prosty sposób. Napisz z pełnym przekonaniem co się stanie - cokolwiek. Że auto poleci do góry, odpadnie koło, odpłynie paliwo lub gdzieś wygra generalkę. Zaraz ktoś Cie opierdoli i poda odpowiedź, a jak bzdurę lub 'oczywistą - oczywistość', to drugi go poprawi i wszystko wyłoży. Jest szansa, że się pokłócą na kolejne 10 stron, ale będzie mógł wtedy wyciągnąć własne wnioski. Janusz - Pon 13 Lut, 2012
Miniac napisał/a:
Chcesz wiedzieć? Prosty sposób. Napisz z pełnym przekonaniem co się stanie - cokolwiek. :
dobra ale mi chodzi o to czy przypadkiem jak odepnę staba tylko z przodu, zostawiając tył normalny (bo przecież nie wytnę tylnego z belki), to nie bedzie gorzej niz gdybym nic z tymi stabami nie ruszał
ale inaczej... będę musiał spróbować, a Wy się w tyłek wszyscy pocałujcie motyla noga M - Pon 13 Lut, 2012 Kuba musisz zluzować bagietę faldzip - Pon 13 Lut, 2012 Janusz, na podstawie tego co przeczytalem na tym eksperckim forum odpowiedam bez przekonania :
Tak na chlopski rozum, to auto bedzie w zakrecie robic "sikajacego psa", polepszy sie trakcja przodu a pogorszy tylu, wiec auto stanie sie nadsterowne.
Zastrzema sobie prawo, ze to powyzej moze byc bzdurą