Kto ma znajomych w od¶nieżaniu ulic, alebo w urzędzie miasta? potrzebuje mapę, żeby znaleĽć drogi których nigdy nie sypi± sol±.
Mastela w tamtym roku dorabiał w ten sposób... trzeba by go zapytać zefir - Pon 29 Lis, 2010 w Lodzi tlusto , mega sie jezdzi, na Retkini czyli tu gdzie mieszkam, zrobilem przed sec prawie 30km po lasach, uliczkach, wiaduktach przy lotnisku Lublinek, mega mega mega jest snieg, solarki chyba nie zagladaly tu jeszcze z plugami ruch maly, bo wszyscy chyba jeszcze stoja w korku w centrum Anonymous - Pon 29 Lis, 2010 Powiem ze moj ojciec dzi¶ urwał miske w BMW ale nie chce sie pochwalić jak to zrobił Bonczek - Pon 29 Lis, 2010 Dzisiaj rekord Łodzi w oczekiwaniu na pomoc drogow± to 8h z małym haczykiem zefir - Pon 29 Lis, 2010 jak byles w Lodzi to trzeba sie bylo odzywac:) bysmy cos szybciej zorganizowali:)bizon - Wto 30 Lis, 2010 dotarlem do domu, poupalalem se lopata, zeby miec miejsce parkingowe i przejechalem drugim autem na druga strone ulicy do garazu, przez centrum, 1.5h, ale to i tak szybciej niz te 500m na wprost.
chyba jestem troche zly na to upalanie dzisiejsze.zefir - Wto 30 Lis, 2010 wspolczuje CI , bo retkinia byla bardzo fajnie przejezdna, choc trase moj dom - Dworzec Kaliski i powrot czyli w sumie 4km robilem 1,5h kolo godziny 20 jak jechalem po znajoma:)bizon - Wto 30 Lis, 2010 dzis sie troche poslizgalem w drodze do roboty tak kulturalnie, bo troche malo miejsca bylo
na ulicach dalszy ciag hardkoru, tramwaje nie jezdza, autobusy i tiry stoja poskrecane w roznych kombinacjach, a ludzie trzypasmowka wala na piechte do roboty Janusz - Wto 30 Lis, 2010
bizon napisał/a:
na ulicach dalszy ciag hardkoru, tramwaje nie jezdza, autobusy i tiry stoja poskrecane w roznych kombinacjach, a ludzie trzypasmowka wala na piechte do roboty
gruba¶ne
ale to temat o upalaniu a nie, "ale mnie kurfa zasypało"
dobra, czy kto¶ się bawił z cisnieniem na ¶niegu ?? Loko ??Jacek - Wto 30 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
...dobra, czy kto¶ się bawił z cisnieniem na ¶niegu ??...
jak byles w Lodzi to trzeba sie bylo odzywac:) bysmy cos szybciej zorganizowali:)
Dzięki Bogu przeżywałem to tylko zza biurka w Warszawie Loko - Wto 30 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
bizon napisał/a:
na ulicach dalszy ciag hardkoru, tramwaje nie jezdza, autobusy i tiry stoja poskrecane w roznych kombinacjach, a ludzie trzypasmowka wala na piechte do roboty
gruba¶ne
ale to temat o upalaniu a nie, "ale mnie kurfa zasypało"
dobra, czy kto¶ się bawił z cisnieniem na ¶niegu ?? Loko ??
Ja nie, kiedy¶ dobre p[arę lat temu pytałem w tym temacie 106, i powiedział mi ze dobrze jest dmuchn±ć wiecej i tak też jeżdżę zawsze, z przodu 2,5 z tyłu 2,2.
Dzi¶ jednak nie jest tak Ľle niby co¶ tam sol± ale jest i tak biało
KTO DZI¦ IDZIE POLATAĆ CO¦ NIECO¦ W NOCY, SZUKAM KOMPANA ?Tomcat - Wto 30 Lis, 2010
Loko napisał/a:
KTO DZI¦ IDZIE POLATAĆ CO¦ NIECO¦ W NOCY, SZUKAM KOMPANA ?
Jak mi załatwisz jakie¶ zimówki i kogo¶ kto je założy, to jadę 106 - Wto 30 Lis, 2010 zeby nie bylo ze jestem EKSPERTEM ... mi tak powiedzial lukasz kalicki
ktory micra jezdzil o generalke i jak dla mnie szoferem jest baaardzo
dobrym.Janusz - Wto 30 Lis, 2010
Loko napisał/a:
z przodu 2,5 z tyłu 2,2.
przecież tak ustawiamy na sucho do zwykłej gumy
106 napisał/a:
zeby nie bylo ze jestem EKSPERTEM ... mi tak powiedzial lukasz kalicki
ktory micra jezdzil o generalke i jak dla mnie szoferem jest baaardzo
dobrym.
czyli wychodzi ze czy ¶nieg, czy upał przód 2.5, tył 2.2