Anonymous - Pon 01 Mar, 2010 Witam ,jestem z Gdańska ,jeżdże czerwoną Ibizą Cuprą 97 r.Bart - Pon 01 Mar, 2010 Witam ,jestem z odBytomia ,jeżdżę różowym Cinquecento 96r.Anonymous - Pon 01 Mar, 2010 WITAJ QUBUS;) No oczywiście że była:) To clio które się zakopało na nawrocie:) Dla mnie to jest CLIO 2 Ph1 ( przed liftem). Popraw mnie jeżeli się pomyliłem;);)
p.s. Musiałem założyć swoje konto - na młodego zajceva nie mogłem się doczekać;) )qbus - Pon 01 Mar, 2010 Chodzi Ci o srebrnego sporta na blachach KWI? to auto nie jest raczej z klubu.
to?
http://www.rajdy.v10.pl/g...1552,9,jpg.htmlAnonymous - Pon 01 Mar, 2010 zajcev_28, wiesz zapomnialem ci wspomniec ze blok silnika był pęknięty,ale jest dobrze pospawany....
i nie pokazuj fot żony,bo sie nie opędzisz od tych erotomanówMichał - Pon 01 Mar, 2010
qbus napisał/a:
Chodzi Ci o srebrnego sporta na blachach KWI? to auto nie jest raczej z klubu.
wczoraj w wawie go widziałem
miał o wiele mniej naklejek
( wiem ze ten post nic nie wnosi do dyskusji , chciałem sie tylko pochwalić )Anonymous - Pon 01 Mar, 2010 Dokładnie o tego:) To wszystko jasne:)
Rabarbar - próbujesz mi podnieść ciśnienie?:p;p narazie jeszcze się toczy - i to całkiem żwawo;) Jednak zaleje go teraz też Motulem - niech ma;);) A co do fotek - tak właśnie myśle że tutaj pełno erotomanów ( dlatego się zapisałem;);) ) - więc : NO FOTO;) Przy okazji - kojarzysz tą aukcje co mi przesłałeś - z tymi klocuchami... one podejdą do tyłu? nigdzie w opisie koleś nie wspominał....Janusz - Pon 01 Mar, 2010 z tyłu są inne klocki niż z przodu, te z aukcji są na przód, na tył wystarczy Ci zwykły zamiennik dobrej firmy.
Musimy kiedyś porównać nasze szroty na prostej bo mamy podobno tyle samo koni patrząc po wykresach, ale mi się wydaje ze mój ostatnio coś nie jedzie
P.s weś stuninguj swojego zeby nie był taki sam jak mój..... jakieś brewki może, albo zderzaki... wiesz idź w stajling anjas - Pon 01 Mar, 2010
Janusz napisał/a:
Musimy kiedyś porównać nasze szroty na prostej
na czwórce od 120 do 160!Janusz - Pon 01 Mar, 2010
Cytat:
na czwórce od 120 do 160!
tylko i wyłacznieAnonymous - Pon 01 Mar, 2010 Ok. Daleko nie mamy:) Ale patrząc na ten ser szwajcarski na drogach teraz to zostaje tylko "zakopianka";) Co do stylu...ja mam takie zaje..."chromy" na klamkach<hahaha>, ostatnio nawet cieć z parkingu się śmiał jak mi wręczał blankiecik:) Dzięki za info z lockami - zamawiam więc jakieś zwykłe na tył:) Widzę że do niektórych klocuchy dotarły więc też wyślę przelewik kolesiowi;)Drone - Wto 02 Mar, 2010
bart napisał/a:
Obrazek wypas Jacek - Wto 02 Mar, 2010 DZIEŃ dobry nowe ryje Anonymous - Czw 04 Mar, 2010 Temat postu: I ja sie przywitam..Mam na imie Maciek...
Zaczynalem od sejka 1.2 16v
Teraz kupilem frencz powera:P Xsare Mk1 VTS 163 konie, auto fajne i dosc wygodne a zarazem dajace jakis tam fun z jazdy...
Pozdrawiam wszystkich M - Czw 04 Mar, 2010 witamy.
Wszystkie Maćki to równe chłopy!