Hmm... Ja ogladałem niedawno czarnego sporta 03 w radomiu. Ten, co to koleś mnie zrobił w jajko i sprzedał, choć miał poczekać na moja odpowiedź. Niestety nie mogę znaleźć kartki z jego VINem. Chyba miął podobny przebieg. Jak będziesz dzwonił, to zapytaj czy był walony w prawy tylny błotnik. Miał też podartą gąbkę na ścianie między silnikiem a kabiną. Daty rejestracji by się zgadzały z tamtym.anjas - Śro 30 Kwi, 2008 Co do spalania sporta, mój w mieście ok. 11 litrów bez zapierniczania. Na trasie właśnie mi spalił 9l średnio. Nie jechałem szybko - ok. 120 przez większość czasu, hamowanie na fotoradarach do 70 i potem znowu 120.michool_vt - Śro 30 Kwi, 2008
fydi napisał/a:
Silnik - Seria wyplula 132 konie,
yyy, ze seria w sensie 'seryjnie'??
przy takim przebiegu to niezly ma nadmiar seryjnej mocy...grzech - Śro 30 Kwi, 2008 na temat tego puga refa, to te 6.6s do setki na krotkiej skrzyni to miedzy bajki mozna wlozyc, musi zapiac 3 zeby dojsc do setki a to juz jest spora strataanjas - Pią 02 Maj, 2008 Coś dla Chrzanka:
Lenny Twoj blizniak Bart - Nie 04 Maj, 2008 jaki ciekawy samochód wypatrzyłem na otomoto:
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C5133270
z ceną dałem trochę do pieca Gaydek - Nie 04 Maj, 2008 bart, powiedz, skąd robiłeś te fotki?
Z dachu przystanku autobusowego, TIRa, wozu strażackiego,...? No bo chyba nie ze statywu .strick - Nie 04 Maj, 2008
Gaydek napisał/a:
Z dachu przystanku autobusowego, TIRa, wozu strażackiego,...? No bo chyba nie ze statywu .
No jak to skad, Bart stał na ziemi, a Mi na nim Bart - Nie 04 Maj, 2008 dobry statyw czyni cuda
bezpośrednio przy parkingu marketowym jest droga, która przebiega kilka metrów wyżej (jest na skarpie) - wystarczy się wdrapać i już
opcja numer 2:
alfa jest maxxxx zglebiona a mi robił foty w butach na obcasie Misiek_lbn - Nie 04 Maj, 2008 jak to skąd...
to parking pod marketem...
wlazł na tą wiatę co wózki pod nią są