anjas - Sob 27 Lut, 2010 dach nie przecieka?Jacek - Sob 27 Lut, 2010 haldex jest?saxorulez - Sob 27 Lut, 2010 ile ma na liczniku?Drone - Sob 27 Lut, 2010
anjas napisał/a:
dach nie przecieka?
Nigdy nie było problemów Anonymous - Pon 01 Mar, 2010 No to pora na mnie:) Z racji iż podglądam forum od baaardzo dawna - w końcu doczekałem się "własnego" loginu;) Tak więc - jestem szczęśliwym posiadaczem Clio sport - zakupionego od kolegi Rabarbara:):) Jako iż samochód został zakupiony w celu "odstresowywania" sie po ciężkim tygodniu pracy;) oraz startu w szelkiego rodzaju amatorskichj KJSach - pewnie z niejednymi z was uda się spotkac " na żywo" gdzies na trasach;) Na poczatek chyba tyle:) Pozdro dla wszystkich hot-hatchowców;) ŁukaszS3 - Pon 01 Mar, 2010 Witaj nowy! Udzielaj się bo w przeciwnym razie nie zabawisz tu długo! Pokaż foty jak wygląda clio w tym momencie!
jacek czajka napisał/a:
haldex jest?
Jacku takie rzeczy tylko w porządnych samochodach są Anonymous - Pon 01 Mar, 2010 Siemmaa
Rabarar pokazywał Ci gdzie pęka ta buda czy nie ? Powinieneś natychmiast sie tym zajać !!Franek - Pon 01 Mar, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
Pokaż foty jak wygląda clio w tym momencie!
I foty siostry też !!!Bart - Pon 01 Mar, 2010 ŁukaszS3 - Pon 01 Mar, 2010 Bart mój mistrz! Anonymous - Pon 01 Mar, 2010
Ogarnij Swój temat chłopcze http://www.racingforum.pl...ccm-t74659.htmlAnonymous - Pon 01 Mar, 2010 Hehe, foty będą po kosmetyce;) Na razie wygląda dokładnie tak samo jak w ogłoszeniu Rabarbara. Auto wymaga trochę serca (ręczny, gałka, klocki tył, czujnik prędkości w skrzyni itp) Co do budy - niczym takim nie psuł mi humoru;)M - Pon 01 Mar, 2010 jakie masz plany co do clio? 180 czy 200koni na początek?Anonymous - Pon 01 Mar, 2010 NIc z tych rzeczy... z planów na pewno rozpórka, dobry kubeł z uszami najlepiej, dobre opony i układ hamulcowy..reszta to już tylko doświadczenie i ogarnięcie tego samochodu. Na razie bynajmniej nie zależy mi na dodawaniu kucyków pod maskę - to nie ma być sprzęt na tor i na autostrady... muszę ogarnąć i zapanować nad tym co jest - nie mam parcia na moc;) W dobrych rękach z tą mocą i dobrą trakcją można sporo zdziałać na krętych trasach:) Taką mam nadzieje...rzeczywistość zweryfikuje;)
P.S. Czy Ci klubowicze którzy startowali ostatnio pod Bonarką (granatowe clio I i srebrne clio 2 ph1 - z małą przygodą przy nawrocie;);) - trenujecie może czasem na eurostarze?:) Chętnie bym się "podpiął" qbus - Pon 01 Mar, 2010 hmm... chyba zadnego clio 2 z klubu pod bonarka nie bylo... 2xclio I