Nie będę szukał właściwych fot do tego konkursu W robocie jestem, ciekawski admin pomyśli że mam dziwne upodobania Jakarti - Czw 25 Lut, 2010
Drone napisał/a:
Nazywam się Piotrek.
Jeżdżę najczęściej po Warszawie i użytkuję dwa Fiaty: Punto HGT i Seicento Abarth.
czesc Piotrek,
miales sprzedac Punto i co sie stalo? Mick - Czw 25 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
Drone napisał/a:
Nazywam się Piotrek.
Jeżdżę najczęściej po Warszawie i użytkuję dwa Fiaty: Punto HGT i Seicento Abarth.
czesc Piotrek,
miales sprzedac Punto i co sie stalo?
jak to co, kupił Seicento Abarth Drone - Czw 25 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
Drone napisał/a:
Nazywam się Piotrek.
czesc Piotrek,
Hmm, sprzedaż Punto to były tylko takie dywagacje. Tak na prawdę przymierzam się do sprzedaży Seicento którym jeździmy już 5 lat.
Urodził się niedawno syn i potrzebujemy coś co ma dwie pary drzwi. Myślałem ostatnio o Skodzie Fabii RS (fajny rodzinny wóz ), byłem nawet jedną oglądać, ale........ciężko o dobry egzemplarz
Ogólnie trochę kombinuję jak koń pod górę z tym Sejem, bo następcę wymyślam już z półtora roku
Od niedawna prowadzę też działalność gosp i idealnym autem byłoby coś szybszego co jest na rynku dostępne z kratką (odliczenie VAT).
Najlepsze co znalazłem to...........Skoda Octavia Tour kombi 1.8T
Nie jestem fanem marki Skoda Tak wychodzi że ta firma dba o ludzi którzy chcą mieć jakieś tam osiągi, a dodatkowo mają rodzinę i potrzebują czegoś więcej niż 3 drzwiowy hatch.
Oczywiście są auta bardziej zbliżone do profilu auta które poszukuję, ale to już nie ten budżet Jakarti - Czw 25 Lut, 2010 hmmm to co tu poradzic..
szybko, z kratką i jeszcze rodzinnie..
ja tu widze 3 samochody
super, ze synek sie urodzil - gratulacje anjas - Czw 25 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
szybko, z kratką i jeszcze rodzinnie..
ja tu widze 3 samochody
albo jakiś scenik 1.9dci... ponad 300niutków!!! Bart - Czw 25 Lut, 2010
Drone napisał/a:
Myślałem ostatnio o Skodzie Fabii RS
Drone napisał/a:
Najlepsze co znalazłem to...........Skoda Octavia Tour kombi 1.8T
Nie bierz sobie tego do serca, ale...
Anonymous - Czw 25 Lut, 2010 witam wszystkich miłośników H jak Honda M - Czw 25 Lut, 2010 grubo na początek
Witamy!
106 - Czw 25 Lut, 2010 ooooo w koncu jakas honda z krakowa heheh witamKarQ - Czw 25 Lut, 2010
Gdzieś widziałem już ten avatar.bizon - Czw 25 Lut, 2010
adamos85 napisał/a:
witam wszystkich miłośników H jak Honda
to sie moze dla ciebie zle skonczyc fydi - Czw 25 Lut, 2010 adamos85, mistrz strona http://www.wiolete.pl/ !k-mart - Pią 26 Lut, 2010
adamos85 napisał/a:
witam wszystkich miłośników H jak Honda
witam,
fajnie ze do nas dolaczyles, bo robilo sie nudno w naszym saxo/106/clio-klubie Drone - Sob 27 Lut, 2010
Mick napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Drone napisał/a:
Nazywam się Piotrek.
czesc Piotrek,