kubas - Sob 26 Kwi, 2008 maske lepiej uzywke jakas kupic bo z tej to lipa juz raczej....Bad-i - Sob 26 Kwi, 2008 kurde troche on kusi.... za ile takie cos wyklepane mozna sprzedac??Misiek_lbn - Sob 26 Kwi, 2008 jak jeszcze coś stargujesz na nim, to ze 3x tyle co dasz Bad-i - Sob 26 Kwi, 2008 czy ktos moze tego bydlaka jutro zobaczyc??Michał - Sob 26 Kwi, 2008 jestem pewny ze nie jest wcale tak rozowo ...
moze podluznice jakos dostaly, samochod krzywy itd. ...
fakt m cena zacheca ale moze byc bardzo niedobrze ...k-mart - Sob 26 Kwi, 2008 nie widze zadnego uszkodzenia w tym 106.
Przy takiej naprawie to bym 2x w nosie dlubnal i byl by naprawiony.
A jesli odechce sie naprawy, strzelic z buta w drzwi i sprzedac za tyle samo lub troche mniej i zapomniec ze sie go mialo.
To tylko samochod Panowie, rozbity czy nie rozbity....Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008 czyzbysmy budowali w 08PSS jakas rajdówke Dariano - Nie 27 Kwi, 2008 Dla samych czesci warto kupic silnik skrzynia belka i cos kolo tego sie zakrecistrick - Nie 27 Kwi, 2008 http://www.moto.allegro.p...ikat_120km.html
pytam oczywiście "znawcow" czy autko jest ok?
cena troche przesadzona... Misiek_lbn - Nie 27 Kwi, 2008 i oglądał ktoś może to 106 MoRToN - Nie 27 Kwi, 2008
Mick napisał/a:
cena troche przesadzona...
Powiedz mi ile Ty byś chciał zapłacić za takie auto ?Mick - Nie 27 Kwi, 2008
MoRToN napisał/a:
Mick napisał/a:
cena troche przesadzona...
Powiedz mi ile Ty byś chciał zapłacić za takie auto ?