pokazałeś saxo które ma DOBRĄ lotke z tyłu ...
ta która jest w ogłoszeniu jest z pierwszej fazy.
tą którą pokazałeś jest z drugiej fazy.
Bardzo , ale to bardzo ciężko kupić lotke z drugiej fazy. Powiem więcej, nie do dostania. Ja jak sie rozglądałem za czesciami do swojego vts'a nigdy takowej nie znalazłem. Wiece ten z ogłoszenia, bardzo mozliwe ze walony w tył i założyli mu lotke z pierwszej fazy , co sie zdarza nagminnie ...Misiek_lbn - Czw 24 Kwi, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5042368
ładne vts ph. I
jak dobrze rozumiem to silnik od williego z uszkodzona korba i walem
K-Mart please kupuj go dla mnie bo inaczej to nie wyjade od Adasia do 2009 CHRZANEK - Czw 24 Kwi, 2008 Ale stycznia 2009 czy grudnia 2009 Bad-i - Czw 24 Kwi, 2008 serio jeden ptak teraz, jak nie znajde bloku to nigdy nie rusze bo Adaś ma to głeboko w doopie.
Ciekawi mnie co sie stalo z tym motorem ze ma krzywy wal i tloki uszkodzonek-mart - Czw 24 Kwi, 2008 ziom moge kupic zaden problem, ale nie mam patentu jak go pozniej odebrac.. Bad-i - Czw 24 Kwi, 2008
k-mart napisał/a:
ziom moge kupic zaden problem, ale nie mam patentu jak go pozniej odebrac..
klepnij ten motor a ja najwyzej zaplace za przesylke dodatkowo - tylko zapytaj tego goscia bo jest numer telefonu co wchodzi w jego sklad (doczytalem ze tlok lub tloku uszkodzone i do tego wal tez) ale co z korbami co z glowica itd......
p.s. BIERZ GO NA 100% a ja ci sle gotowek-mart - Czw 24 Kwi, 2008 okaj, czaje.
Ziom zadzwonie srednio poznym popopuldniem bo zaraz wychodze ogarnac pare spraw...Bad-i - Czw 24 Kwi, 2008
k-mart napisał/a:
okaj, czaje.
Ziom zadzwonie srednio poznym popopuldniem bo zaraz wychodze ogarnac pare spraw...
zadzwon tylko do niego i powiedz ze bierzesz to i tyle...............stary to dla mnie sezon albo doopa k-mart - Czw 24 Kwi, 2008 krotka pilka:
http://www.ricardo.ch/acc...p?IDI=535747644
czy takie cos skreca / klepie audi tt?
Bo jesli tak, to moze wezme...Stacho - Czw 24 Kwi, 2008
nie chce nic mowic ale Stec zniszczylby wszystkich tych z drugiego filmiku Stacho - Pią 25 Kwi, 2008 Bad-i, chyba oszalałeś młody stec jeszcze nie ogarnia jazdy co widać po wynikach