siema nowi.
Zaraz wstawie nr konta na ktore nalezy przelac po 100pln za pisanie na tym forum.
Na naprawę motorku?
jezdzi, obudowa troche popekala...Anonymous - Wto 16 Lut, 2010 Witam i ja , od zeszlego roku pomykam sobie niebieskim saxo VTSem. Pelna fabryka, poza wydechem od 125p (zalozony przez poprzedniego wlasciciela). Wczesniej bylo polo 6n 1.4 i rover 400 '98 (z ta sama lipna skrzynia co w saxofonie).Anonymous - Wto 16 Lut, 2010 Siema , A skad kupiłęs Saksolota jeśli można wiedzieć , bo zdjęcie z Avataru kojarze z pewnego ogłoszenia ? k-mart - Wto 16 Lut, 2010 witaj olti!
BArdzo dobrze ze do nas dolaczyles
Panowie, olti jest wielka legenda fwd, nazywany nowym "jean-josephem".Anonymous - Wto 16 Lut, 2010 Zdjecie jest z ogloszenia z czerwca , poprzedni wlasciciel byl z ciechanowa. Samochod byl niedofinansowany niestety, blacharka z przodu klepana chyba w garazu (do dzis jej nie poprawilem), ale co najwazniejsze podloznice nie ruszone i zostawia 2 slady (sprawdzalem przed zakupem), tylna belka w dobrym stanie. Po zakupie naprawilem klimatyzacje, przywrocilem oryginalny dolot, zrobilem wszystkie luzy w przednim zawieszeniu, wymienilem lambde i tps. Dodatkowo silnik falowal na jalowych, co sie okazalo trzeba było poprawić rozdząd, bo był przestawiony o jeden ząbek + na kolach rozrzadu...
Brakowalo znaczkow na tylnej klepie (ewidentnie zostaly skradzione, w tyl bity nie byl)...Anonymous - Wto 16 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
Panowie, olti jest wielka legenda fwd, nazywany nowym "jean-josephem".
Hehe, ale o co chodzi ?Anonymous - Wto 16 Lut, 2010
olti napisał/a:
Zdjecie jest z ogloszenia z czerwca , poprzedni wlasciciel byl z ciechanowa
o te fakty Kojarzyłem .
To kupe kasy wydałeś nie potrzebnie , ponieważ to francuz i na pewno sie zepsuje
Mimo wszystko VITaj k-mart - Wto 16 Lut, 2010
olti napisał/a:
k-mart napisał/a:
Hehe, ale o co chodzi ?
dobra dobra olti, nie ma sie co krepowac.
Ja to wiem i Ty to wiesz, a ja wiem od Chrzanka M - Wto 16 Lut, 2010
olti napisał/a:
k-mart napisał/a:
Hehe, ale o co chodzi ?
to jest k-mart nasz wielki forumowy wizjoner, wykreował hołka na mistrza świata oraz jednego klubowicza na prezydenta warszawy i ma calkiem spore szanse.
To kupe kasy wydałeś nie potrzebnie , ponieważ to francuz i na pewno sie zepsuje
W sumie taka kupa kasy nie wyszla, ledwie 1kzl przekroczylem na dodatkowe inwestycje. Swoja droga samochod wystawiony byl za jakies nierealne pieniadze, z czasem w trakcie rozmow kwota stala sie sporo nizsza . No i co mnie zaskakuje - 12tys km bez awarii jak narazie.Passenger - Wto 16 Lut, 2010 A dach nie przecieka?
Witam speed555 - Wto 16 Lut, 2010
olti napisał/a:
Witam i ja , od zeszlego roku pomykam sobie niebieskim saxo VTSem. Pelna fabryka, poza wydechem od 125p (zalozony przez poprzedniego wlasciciela). Wczesniej bylo polo 6n 1.4 i rover 400 '98 (z ta sama lipna skrzynia co w saxofonie).
Pierwsze słysze zeby do saxo wydech z 125p (do SCS rozumie bo tak mam:);p toż to zamuliło go przeciez bo za cienkie rurki ma.
a masz jakies nagranie dzwieku moze?;pAnonymous - Wto 16 Lut, 2010 Średnica rury jest taka sama... Chyba, ze to kombinowane bylo jakos i to nie jest w 100% oryginalny od 125p, nie zaglebialem sie az tak bardzo. Nagrania nie mam, ale dźwięk jest całkiem przyjemny i nie za głośny, chociaż oczywiście gwiżdże...Barejka - Wto 16 Lut, 2010 witaj, auto joistickowe, ale na forum juz go nie widze martin.h - Wto 16 Lut, 2010 Witaj olti
Mając Saxo powinieneś się wzorować na użytkowniku k-mart, swego czasu miał najbardziej "zdłubane" 106 S16 w Europie.