To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

k-mart - Nie 14 Lut, 2010

martin.h napisał/a:
k-mart napisał/a:
siema nowi.
Zaraz wstawie nr konta na ktore nalezy przelac po 100pln za pisanie na tym forum.

Na naprawę motorku? ;D

jezdzi, obudowa troche popekala...

Anonymous - Wto 16 Lut, 2010

Witam i ja :) , od zeszlego roku pomykam sobie niebieskim saxo VTSem. Pelna fabryka, poza wydechem od 125p (zalozony przez poprzedniego wlasciciela). Wczesniej bylo polo 6n 1.4 i rover 400 '98 (z ta sama lipna skrzynia co w saxofonie).

Siema , A skad kupiłęs Saksolota jeśli można wiedzieć , bo zdjęcie z Avataru kojarze z pewnego ogłoszenia ? :faja:
k-mart - Wto 16 Lut, 2010

witaj olti!
BArdzo dobrze ze do nas dolaczyles :pom:
Panowie, olti jest wielka legenda fwd, nazywany nowym "jean-josephem".

Zdjecie jest z ogloszenia z czerwca :) , poprzedni wlasciciel byl z ciechanowa. Samochod byl niedofinansowany niestety, blacharka z przodu klepana chyba w garazu (do dzis jej nie poprawilem), ale co najwazniejsze podloznice nie ruszone i zostawia 2 slady (sprawdzalem przed zakupem), tylna belka w dobrym stanie. Po zakupie naprawilem klimatyzacje, przywrocilem oryginalny dolot, zrobilem wszystkie luzy w przednim zawieszeniu, wymienilem lambde i tps. Dodatkowo silnik falowal na jalowych, co sie okazalo trzeba było poprawić rozdząd, bo był przestawiony o jeden ząbek + na kolach rozrzadu...
Brakowalo znaczkow na tylnej klepie (ewidentnie zostaly skradzione, w tyl bity nie byl)...

k-mart napisał/a:

Hehe, ale o co chodzi :o ?

olti napisał/a:
Zdjecie jest z ogloszenia z czerwca :) , poprzedni wlasciciel byl z ciechanowa

o te fakty Kojarzyłem .

To kupe kasy wydałeś nie potrzebnie , ponieważ to francuz i na pewno sie zepsuje :D

Mimo wszystko VITaj :*

k-mart - Wto 16 Lut, 2010

olti napisał/a:
k-mart napisał/a:

dobra dobra olti, nie ma sie co krepowac.
Ja to wiem i Ty to wiesz, a ja wiem od Chrzanka :faja:

M - Wto 16 Lut, 2010

olti napisał/a:
k-mart napisał/a:

to jest k-mart nasz wielki forumowy wizjoner, wykreował hołka na mistrza świata oraz jednego klubowicza na prezydenta warszawy i ma calkiem spore szanse.

wiec przyzwyczajaj sie, witamy :jupi:

Gołąb napisał/a:
To kupe kasy wydałeś nie potrzebnie , ponieważ to francuz i na pewno sie zepsuje :D

W sumie taka kupa kasy nie wyszla, ledwie 1kzl przekroczylem na dodatkowe inwestycje. Swoja droga samochod wystawiony byl za jakies nierealne pieniadze, z czasem w trakcie rozmow kwota stala sie sporo nizsza :) . No i co mnie zaskakuje - 12tys km bez awarii jak narazie.

Passenger - Wto 16 Lut, 2010

A dach nie przecieka? ;D

Witam :)

speed555 - Wto 16 Lut, 2010

olti napisał/a:
Witam i ja :) , od zeszlego roku pomykam sobie niebieskim saxo VTSem. Pelna fabryka, poza wydechem od 125p (zalozony przez poprzedniego wlasciciela). Wczesniej bylo polo 6n 1.4 i rover 400 '98 (z ta sama lipna skrzynia co w saxofonie).

Pierwsze słysze zeby do saxo wydech z 125p (do SCS rozumie bo tak mam:);p toż to zamuliło go przeciez bo za cienkie rurki ma.

a masz jakies nagranie dzwieku moze?;p

Średnica rury jest taka sama... Chyba, ze to kombinowane bylo jakos i to nie jest w 100% oryginalny od 125p, nie zaglebialem sie az tak bardzo. Nagrania nie mam, ale dźwięk jest całkiem przyjemny i nie za głośny, chociaż oczywiście gwiżdże...
Barejka - Wto 16 Lut, 2010

witaj, auto joistickowe, ale na forum juz go nie widze :D
martin.h - Wto 16 Lut, 2010

Witaj olti :)
Mając Saxo powinieneś się wzorować na użytkowniku k-mart, swego czasu miał najbardziej "zdłubane" 106 S16 w Europie.