Zawsze uważałem że ten kolor jest najlepszym wyborem dla tego modelu. Żadne szare, czerwone czy białe. Właśnie taki Idealnie pasuje do tych krawędzi, do tych przetłoczeń do tej linii. Naprawdę świetnie wyglądają te donice.Anonymous - Nie 14 Lut, 2010 I w promocji byly
W Tesco maja wszytko Misiek_lbn - Nie 14 Lut, 2010 fajna rejestracia PoWeR !! Passenger - Nie 14 Lut, 2010 Choinki przycinasz czy same tak ładnie rosną? Anonymous - Nie 14 Lut, 2010 nie nie nie tym sie zajmuje moj pies jak naszcza to nie rośnie i tak uformował
szkoda ze jabaniutki nic innego nie umie tylko szczać na krzaki bizon - Nie 14 Lut, 2010
vandal napisał/a:
W Tesco maja wszytko
w tesco customz maja tez zajebista linie tjunigowych gadzetow "pink wheels" anjas - Nie 14 Lut, 2010 Muszę powiedzieć, że kostka robi robotę!
Niby przypadkowość w ułożeniu, a jednak wszystko ma swój sens i wyraz.
Nie masz jakiegoś zdjęcia, na którym kostka jest w pełnej krasie, nie zasłonięta przez samochody? (jeśli masz to poproszę w lepszej rozdzielczości, żebym mógł wrzucić na tapetę) Anonymous - Nie 14 Lut, 2010 Niestety moje auto miało do czynienia z west coast Tesco ale uratowane Anonymous - Nie 14 Lut, 2010 Kostka to pikus zoba jak moj wydech sie prezentuje ( jeszcze jako barierka)kubas - Nie 14 Lut, 2010 witam
type-r miałem okazje obejrzeć. Udzielaj się i uważaj na złe słowa na 205/106/206/306 saxo clio.
Nie przecieka ci przypadkiem dach w hondzie ? Trzymasz całą zimę samochód w garażu ? Masz może uno 1.0 fire lpg ? Znasz mabza ?
Żeby nie było tak słodko to type-r w tej budzie to jeden z samochodów który na torze nie pokazuje swoich osiągów i wieje nudą prawda mick ? Mick - Nie 14 Lut, 2010 kubaz, masz racje cholernie wieje nudą tymbardziej, że nie da się jeździć zimą, bo stoi w garażu...
k-mart - Nie 14 Lut, 2010 siema nowi.
Zaraz wstawie nr konta na ktore nalezy przelac po 100pln za pisanie na tym forum.martin.h - Nie 14 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
siema nowi.
Zaraz wstawie nr konta na ktore nalezy przelac po 100pln za pisanie na tym forum.
Na naprawę motorku? Barejka - Nie 14 Lut, 2010 na nowe baterie do latary