To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

was79 - Pon 25 Sie, 2014

Bonczek napisał/a:

BTW co robimy w tym roku, bo w sumie 3 miesiące zlecą szybciutko ;)

Fakt, trza by coś zacząć myśleć ;D

MoRToN - Pon 25 Sie, 2014

Bonczek napisał/a:
was79 napisał/a:
I ten odgłos lania Bonczka. Do dzis mam koszmary :rotfl:

Ja za to ciągle pamiętam zapach papierosa Mortona :rotfl:

BTW co robimy w tym roku, bo w sumie 3 miesiące zlecą szybciutko ;)

Karwa no nie daruje mnie tego faja :D

kaziu1985pn - Pon 01 Wrz, 2014

w kwestii angielskiego to we francji cinko, zaczynaja po angielsku kończą po francusku :D

Warto zaczynać podyplomówkę "Systemy baz danych" ?? oferty są ale czy pracodawcy wogóle wezmą pod uwagę kogoś po podyplomówce a nie po pełnych studiach.

bizon - Pon 01 Wrz, 2014

w tym temacie liczy sie leb i praktyka a nie papier.
kaziu1985pn - Pon 01 Wrz, 2014

bizon, no wiadomo ale gdzies trzeba zaczac ta praktyke
bizon - Pon 01 Wrz, 2014

si, w domu, z ksiazka, netem i jakims serwerem bazy danych :)
Niemy - Pon 01 Wrz, 2014

kaziu1985pn napisał/a:
w kwestii angielskiego to we francji cinko, zaczynaja po angielsku kończą po francusku :D

tak bylo kiedys, teraz to juz sie zmienilo, mozna sie we Francyji dogadać po angielsku

Ekonomista - Wto 02 Wrz, 2014

Niemy napisał/a:
kaziu1985pn napisał/a:

tak bylo kiedys, teraz to juz sie zmienilo, mozna sie we Francyji dogadać po angielsku

Ja byłem 2 m-c temu w Paryżu i na ulicy nie znalazłem nikogo, a w knajpach schowanych głębiej też nie było szansy...

kaziu1985pn - Wto 02 Wrz, 2014

Niemy, 2tyg temu wróciłem z Paryża ;)

informacja w metrze bo remonty gość zaczął właśnie po angielsku 2 słowa potem po francusku dobrze ze palcem na mapce pokazywał :D
Francuzi sami o sobie mówią że są egoisto-leniwcami językowymi :)

Vlodarsky - Wto 02 Wrz, 2014

Dam pracę.
Osobie młodej (powiedzmy od 23ki do 30tki), której pasją jest motoryzacja z przewagą sportów motorowych.
Obowiązki polegają na obsłudze/wyposażaniu klientów (warsztaty, sklepy) w oleje Millers oraz płyny chłodnicze Evans oraz na poszerzaniu rynku zbytu.
Praca elastyczna czasowo, gwarantująca obcowanie ze wieloma specami od motorsportu i nie tylko, rozwojowa kasowo.
Do dyspozycji autko, mobajl foun, la ptok.
Kasa : zarobki uzależnione od sprzedaży z ustaloną wcześniej podstawą. Ile zrobisz - tyle zarobisz.
Wymagania : kultura osobista, nienaganny wygląd, chęć pracy, zmysł handlowca, prawo jazdy B, podstawowa wiedza techniczna z dziedziny motoryzacji (czyli "jak to wszystko działa")
Zapewniam : szkolenie na miejscu, szkolenie w centrali Millers Polska i podstawowe szkolenie handlowe.
Chętnych CV proszę na biuro@racing-oils.pl

pcs - Wto 02 Wrz, 2014

ktoś/ jego małżonka pracuje jako Customer Service Representative ma ochotę zmienić pracodawce na lepszego?

Oprócz tego co jest potrzebne na takim stanowisku w sensie osobowościowym wymagane:
- dobry Excel i SAP oraz przynajmniej liźnięte BW
- dobry angielski
- pewnie minimum 5 lat doświadczenia, najlepiej B2B, może być mix z jakims Key Accountem lub księgowością.

Praca w Warszawie. Dla osoby doświadczonej i naturalnie predysponowanej do pracy w teamie i z klientem (to B2B i tu nie można sobie olać żadnego klienta, z żadnego powodu)

Niemy - Wto 02 Wrz, 2014

Ekonomista napisał/a:
Ja byłem 2 m-c temu w Paryżu i na ulicy nie znalazłem nikogo, a w knajpach schowanych głębiej też nie było szansy...

kaziu1985pn napisał/a:
Niemy, 2tyg temu wróciłem z Paryża

ja bywam u żabojadów regularnie i na pewno sytuacja się znacznie poprawiła, jednak często nie chce im się po prostu wysilać, bo to lenie!

Anonymous - Wto 02 Wrz, 2014

Vlodarsky, a dlaczego tylko młodzi?to dyskryminacja!
Vlodarsky - Wto 02 Wrz, 2014

rabarbar, przepraszam :-)
M - Czw 09 Paź, 2014

Koledzy pracujacy w it i majacy konta na linkedinie - czy w ostatnim tygodniu zauwazyliscie jakis wzrost aktywnosci rekruterow?
U mnie zrobila sie jakas masakra.