BTW co robimy w tym roku, bo w sumie 3 miesiące zlecą szybciutko
Fakt, trza by coś zacząć myśleć MoRToN - Pon 25 Sie, 2014
Bonczek napisał/a:
was79 napisał/a:
I ten odgłos lania Bonczka. Do dzis mam koszmary
Ja za to ciągle pamiętam zapach papierosa Mortona
BTW co robimy w tym roku, bo w sumie 3 miesiące zlecą szybciutko
Karwa no nie daruje mnie tego faja kaziu1985pn - Pon 01 Wrz, 2014 w kwestii angielskiego to we francji cinko, zaczynaja po angielsku kończą po francusku
Warto zaczynać podyplomówkę "Systemy baz danych" ?? oferty są ale czy pracodawcy wogóle wezmą pod uwagę kogoś po podyplomówce a nie po pełnych studiach.bizon - Pon 01 Wrz, 2014 w tym temacie liczy sie leb i praktyka a nie papier.kaziu1985pn - Pon 01 Wrz, 2014 bizon, no wiadomo ale gdzies trzeba zaczac ta praktykebizon - Pon 01 Wrz, 2014 si, w domu, z ksiazka, netem i jakims serwerem bazy danych Niemy - Pon 01 Wrz, 2014
kaziu1985pn napisał/a:
w kwestii angielskiego to we francji cinko, zaczynaja po angielsku kończą po francusku
tak bylo kiedys, teraz to juz sie zmienilo, mozna sie we Francyji dogadać po angielskuEkonomista - Wto 02 Wrz, 2014
Niemy napisał/a:
kaziu1985pn napisał/a:
w kwestii angielskiego to we francji cinko, zaczynaja po angielsku kończą po francusku
tak bylo kiedys, teraz to juz sie zmienilo, mozna sie we Francyji dogadać po angielsku
Ja byłem 2 m-c temu w Paryżu i na ulicy nie znalazłem nikogo, a w knajpach schowanych głębiej też nie było szansy...kaziu1985pn - Wto 02 Wrz, 2014 Niemy, 2tyg temu wróciłem z Paryża
informacja w metrze bo remonty gość zaczął właśnie po angielsku 2 słowa potem po francusku dobrze ze palcem na mapce pokazywał
Francuzi sami o sobie mówią że są egoisto-leniwcami językowymi Vlodarsky - Wto 02 Wrz, 2014 Dam pracę.
Osobie młodej (powiedzmy od 23ki do 30tki), której pasją jest motoryzacja z przewagą sportów motorowych.
Obowiązki polegają na obsłudze/wyposażaniu klientów (warsztaty, sklepy) w oleje Millers oraz płyny chłodnicze Evans oraz na poszerzaniu rynku zbytu.
Praca elastyczna czasowo, gwarantująca obcowanie ze wieloma specami od motorsportu i nie tylko, rozwojowa kasowo.
Do dyspozycji autko, mobajl foun, la ptok.
Kasa : zarobki uzależnione od sprzedaży z ustaloną wcześniej podstawą. Ile zrobisz - tyle zarobisz.
Wymagania : kultura osobista, nienaganny wygląd, chęć pracy, zmysł handlowca, prawo jazdy B, podstawowa wiedza techniczna z dziedziny motoryzacji (czyli "jak to wszystko działa")
Zapewniam : szkolenie na miejscu, szkolenie w centrali Millers Polska i podstawowe szkolenie handlowe.
Chętnych CV proszę na biuro@racing-oils.plpcs - Wto 02 Wrz, 2014 ktoś/ jego małżonka pracuje jako Customer Service Representative ma ochotę zmienić pracodawce na lepszego?
Oprócz tego co jest potrzebne na takim stanowisku w sensie osobowościowym wymagane:
- dobry Excel i SAP oraz przynajmniej liźnięte BW
- dobry angielski
- pewnie minimum 5 lat doświadczenia, najlepiej B2B, może być mix z jakims Key Accountem lub księgowością.
Praca w Warszawie. Dla osoby doświadczonej i naturalnie predysponowanej do pracy w teamie i z klientem (to B2B i tu nie można sobie olać żadnego klienta, z żadnego powodu)Niemy - Wto 02 Wrz, 2014
Ekonomista napisał/a:
Ja byłem 2 m-c temu w Paryżu i na ulicy nie znalazłem nikogo, a w knajpach schowanych głębiej też nie było szansy...
kaziu1985pn napisał/a:
Niemy, 2tyg temu wróciłem z Paryża
ja bywam u żabojadów regularnie i na pewno sytuacja się znacznie poprawiła, jednak często nie chce im się po prostu wysilać, bo to lenie!Anonymous - Wto 02 Wrz, 2014 Vlodarsky, a dlaczego tylko młodzi?to dyskryminacja!Vlodarsky - Wto 02 Wrz, 2014 rabarbar, przepraszam M - Czw 09 Paź, 2014 Koledzy pracujacy w it i majacy konta na linkedinie - czy w ostatnim tygodniu zauwazyliscie jakis wzrost aktywnosci rekruterow?
U mnie zrobila sie jakas masakra.