To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

kornat - Pią 12 Lip, 2013

http://www.groupon.pl/ofe...Warsaw/23981976
Kamill - Wto 17 Wrz, 2013

Kto się pisze na jutro na gokarty, wstępnie 19:30-20:00 start.
Oczywiście RCW na okęciu.

Anonymous - Śro 18 Wrz, 2013

Jade
Kamill - Czw 19 Wrz, 2013

Są nowe opony więc można klepać nowe rekordy.
55.6 to nowa życiówka, ale to i tak nie urywa dupy bo czas dnia dopiero 7dmy. Pierwsza 10tka na nowych oponach robi 53.5.
Za 2 tyg jadę walnąć rekord ;)

Kamill - Sob 21 Wrz, 2013

Jutro zawody w RCW, start 11:00, ktoś sie wybiera ?
was79 - Sob 21 Wrz, 2013

Ja nie, młoda ma tym czasie lekcje pływania :>
Kamill - Wto 01 Paź, 2013

http://www.mmsilesia.pl/4...o?category=news
michool_vt - Wto 01 Paź, 2013

was79 - Wto 01 Paź, 2013

Tam podobno nawet skajp nie dziala :lol2:
GeKo - Wto 01 Paź, 2013

was79 napisał/a:
Tam podobno nawet skajp nie dziala :lol2:

Teee bo Cię pajączki za obraz wciągną. W Kato byłem wtedy :rotfl:

Barejka - Wto 01 Paź, 2013

Kamill napisał/a:
http://www.mmsilesia.pl/4...o?category=news

na innym nagraniu widac jak w zakret wczesniej miala problem wejsc :wall: niby zabawa dla kazdego, ale sporo osob nie kontroluje tego co sie wogole dzieje ze sprzetem a tam sa tylko dwa pedaly :wall: jako ze pewien czas pomagalem na takim lokalnym torze tez w hali to napatrzylem sie na ta glupote :wall: widac bylo ze nie daje sobie rady, ale za wszelka cene chcieli udowodnic swoja wyzszosc cale szczescie konczylo sie to tylko w oponach :rotfl:

Konrad - Wto 01 Paź, 2013

Widuję to co ludzie wyrabiają jeżdżąc gokartem i to ludzkie pojęcie przechodzi :)
Najbardziej lubię jak przychodzi jakiś "rajdowiec" z laską, która jedzie pierwszy raz, on twardo "jeździłem dużo razy" i laska jadąc pierwszy raz wkłada mu np sekundę :rotfl: :rotfl:
Albo jest jeden trudniejszy nawrót i ludzie go nie potrafią przejechać bez uderzenia czołowo w opony, jakby kart nie mógł skręcić. Dla niektórych dwa pedały i kierownica to dużo za dużo do ogarnięcia :> ;D

Barejka - Wto 01 Paź, 2013

Konrad, :rotfl: :rotfl:
Barejka - Nie 06 Paź, 2013

ostatnio zrobilismy sobie zawody na kilkanascie osob w kwalfikacjach mialem pierwszy czas w grupie A lecz po polfinalach juz 4 ale zachowalem pierwsza pozycje. W finale poleglem frajer amator wyebal mnie na zakrecie sedzia nie widzial i dupe. Startoewlaem z drugiej pozycji na 16 osob zaraz po profi zawodniku ktory jakis czas temu reprezentowal nasz kraj w jakims wyscigu 24h w dubaju ;D wypchniecie przez frajera kosztowalo mnie 3 pozycje, wiec juz sobie odpuscilem zostalem daleko w tyle i zaczalem walczyc o czas :]
praktycznie zadnego czasu 47s nie mialem tylko same 46z hakiem jesli brac pod uwage moja mase 108kg, a dwoch najszybszych okolo 60 i 65 kg w kurtce to jest niezle, praca na torze nie poszla na marne. :rotfl:
musze kiedys kenetowi nastukac :]

kamil - Pią 11 Paź, 2013

Chcę z córką wyskoczyć na karty. Może ktoś ma dzieciaki 6 lat+ i miałby ochotę wybrać się gdzieś na karty w Wawie ?