Więcje fot - http://www.08pss.fora.pl/...fusion,376.htmlBonczek - Czw 29 Kwi, 2010 Konsola środkowa z CRX`a? rasta - Czw 29 Kwi, 2010 Gdzieś się kurzy Bonczek - Czw 29 Kwi, 2010 Flok naturalny rasta - Czw 29 Kwi, 2010 Coś w ten deseń A co już wyjeżdżasz? Bonczek - Czw 29 Kwi, 2010 Do sanatorium chyba Gotti - Czw 29 Kwi, 2010 tak z innej beczki... te wszystkie po dzwonach i wybuchach - poza evo, sti i innymi wydumkami - to taki samochód później na handel czy co Ci ludzie z tym robią ?rasta - Pią 30 Kwi, 2010 Zdarzają się handlarze, ale częściej jednak robią ludziska dla siebie. Kupujesz taka rurę sporo taniej, a wyrwanie nie wystrzelonej deski, która ma zintegrowaną poduchę pasażera na stałe graniczy z cudem, albo kosztuję sporo $$$.rasta - Pią 30 Kwi, 2010 Focus, prawdopodobnie szybszy do mojego :
Gotti - Pią 30 Kwi, 2010
rasta napisał/a:
Zdarzają się handlarze, ale częściej jednak robią ludziska dla siebie. Kupujesz taka rurę sporo taniej, a wyrwanie nie wystrzelonej deski, która ma zintegrowaną poduchę pasażera na stałe graniczy z cudem, albo kosztuję sporo $$$.
tak myślałem... co Polak to Polak, nie ważne jak, ważne żeby tanioooooo kubas - Pią 30 Kwi, 2010
rasta napisał/a:
Focus, prawdopodobnie szybszy do mojego :
nie moze byc !rasta - Pią 30 Kwi, 2010 My ich tanio nie liczymy