Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Greg - Sob 23 Maj, 2009
Rudello napisał/a:
Greg napisał/a:
To i tak zdaje się być wersja US-Shit. Tzn. Us-spec
źle sie zdaje
Zmyliło mnie miejsce na tablicę rejestracyjną.
Rudello napisał/a:
Greg napisał/a:
Bidne auto.
??
Żarcik. Ta fura to przekozacki kocur, widziałem kilka razy w akcji, jak to brzmi - poezja. Pozazdrościć obcowania z taka. Polataliście chociaż? M - Sob 23 Maj, 2009 Marcello uszczelka p2r pamietaasz? Rudello - Sob 23 Maj, 2009
Greg napisał/a:
Żarcik. Ta fura to przekozacki kocur, widziałem kilka razy w akcji, jak to brzmi - poezja. Pozazdrościć obcowania z taka. Polataliście chociaż?
Clio ostatnio za duzo pali, pozatym flokuje wnetrze... wiec CL`em jezdze na codzienAnonymous - Nie 24 Maj, 2009
eM napisał/a:
Marcello uszczelka p2r pamietaasz?
pamiętam .... podobno już lezy na cle
teraz wezme kilka na stan,żeby nie trzeba było czekac Greg - Czw 28 Maj, 2009 Byłem we wtorek u chłopaków w 08PSS i powiem Wam, że jestem zaskoczony nową usługą.
Nowa usługa polega na tym, że Barto odwozi klientów na śniadanie do Jeff'sa. Skorzystałem, bardzo dobra rzecz! KonradMK - Pią 29 Maj, 2009
Greg napisał/a:
Byłem we wtorek u chłopaków w 08PSS i powiem Wam, że jestem zaskoczony nową usługą.
Nowa usługa polega na tym, że Barto odwozi klientów na śniadanie do Jeff'sa.
tuż po porannym ruchaniu?
Greg napisał/a:
Skorzystałem, bardzo dobra rzecz!
chwali ci się PiTT - Wto 02 Cze, 2009 fotka na stronę
Michał - Wto 02 Cze, 2009 SUUUUUUUUUUUPERRRRR !!!!!!!!!!!KonradMK - Wto 02 Cze, 2009 na bodziatoAnonymous - Pon 08 Cze, 2009 powiem tyle
rozebrałem swoją 1wszą skrzynię
teraz czas rozebrać 2ga i z 2óch zrobić 1 działająca .... M - Pon 08 Cze, 2009 Lepiej tego nie pisz na publicznym... kubas - Pon 08 Cze, 2009 hah to sie nie moze udac Anonymous - Pon 08 Cze, 2009 na czymś trzeba trenować ... jak za 2gim razem uda sie złozyc to bedzie sukces .... inni walcza po kilka razy podobno rasta - Wto 09 Cze, 2009
PiTT napisał/a:
fotka na stronę
Na focie jest mój rower Anonymous - Wto 09 Cze, 2009
rasta napisał/a:
PiTT napisał/a:
fotka na stronę
Na focie jest mój rower
bo to szybki i wyścigowi rower jest ale nie przeszedł BK sorry