To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

was79 - Pon 29 Lis, 2010

Koto napisał/a:
Nic wielkiego, tylko maska wgnieciona, zwierzaka szkoda.

a tam szkoda, jak spisałeś jej dane, pozwij ją, jak to robią hamerykany

bizon - Pon 29 Lis, 2010

dzis mialem niezly zimowy oes w drodze do roboty, nudno nie bylo :D
CHRZANEK - Pon 29 Lis, 2010

ZIMO NAP*****LAJ !!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl:
:rotfl:

Loko - Pon 29 Lis, 2010

Ja juz też pierwsze śniegowe upalando mam na koncie, 5.30 rano, zero odśnieżenia mnóstwo śniegu po protstu bajka, chodziłem pół dnia zajarany jak małe dziecko w piaskownicy. Warunki były idealne wszędzie biało i śnieg jeszcze nie wyślizgany mocno trzymał boki chodziły jak ta lala :D

No ale kuźwa teraz to już lipa totalna, wszędzie jest maks śniegu , po chodnikach się nie da chodzić, ale kurwa drogi tak zajebane solą ze całe czarne :/

SOLARKI WYPIERDALAĆ!!!!! :rotfl:

Janusz - Pon 29 Lis, 2010

Cytat:
No ale kuźwa teraz to już lipa totalna, wszędzie jest maks śniegu , po chodnikach się nie da chodzić, ale kurcze drogi tak pomylony solą ze całe czarne :/

ehhh... z kolei u nas jest chwilowo taka masakra ze się nie da jeździć.... śnieg na drodze... ale nie ładny równy itp, tylko taki ciapowaty... ślisko w piździec ;/

Loko - Pon 29 Lis, 2010

Kto ma znajomych w odśnieżaniu ulic, alebo w urzędzie miasta? potrzebuje mapę, żeby znaleźć drogi których nigdy nie sypią solą.
Tomcat - Pon 29 Lis, 2010

Loko napisał/a:
Kto ma znajomych w odśnieżaniu ulic, alebo w urzędzie miasta? potrzebuje mapę, żeby znaleźć drogi których nigdy nie sypią solą.

a czego Ty się boisz, francuzy nie rdzewiejo tak jak fiaty czy ople :P

bizon - Pon 29 Lis, 2010

u nas jest swietnie, wszystko zasypane na maks, nic nie rozjezdzone, nic nie posypane, cale miasto stoi, a ja siedze 4h poza godzinami pracy, bo nie mam jak z niej wyjechac :rotfl: :rotfl:
zefir - Pon 29 Lis, 2010

no dzis po lodzi i nietylko masakra ;) ) no ale coz:) o 21 startuje sie poslizgac ;)
Janusz - Pon 29 Lis, 2010

ja o 23 :D
kubas - Pon 29 Lis, 2010

A ja zaraz idę zrobić test i o 22 napadam również :D
bizon - Pon 29 Lis, 2010

jak o 23 moze wyjde z pracy, to pewnie posola juz wszystko zlamasy ;D
Loko - Pon 29 Lis, 2010

Tomcat napisał/a:
Loko napisał/a:

a czego Ty się boisz, francuzy nie rdzewiejo tak jak fiaty czy ople :P

;D

Dobre dobre od dziś jeżdże tylko po niesolonych drogach :D

Karwa chce znaleźć jakiś kawałęk drogi pokrytej śniegieeeeeemm i ponapierdalać odrobine delikatnie ;D

szymlorek - Pon 29 Lis, 2010

Polatałem troche dzisiaj sejem, dobrze że PA6 pod silnikiem bo już bym miski nie miał, w okół zagórza śliczny snieg można było polatać, a w jednym miejscu wyślizgane total, przestrzeliłem zakręt i wpadłem na pole, półtory godziny czekania najpierw kolega quattrówką próbował mnie wyciągnąć ale nie dał rady, dopiero drugi z patrolem na lifcie i wyciągarką po zaczepieniu się o drzewo uratował sytuacje :D
Oprócz doniszczenia i tak już podłamanego zderzaka straty praktycznie żadne.. :D

edit:
ze strat doliczyć można połamane prowizoryczne mocowanie rury od wyciągu kuchennego która robiła za dolot powietrza ze zderzaka! :D

kubas - Pon 29 Lis, 2010

szymlorek napisał/a:
Polatałem troche dzisiaj sejem, dobrze że PA6 pod silnikiem bo już bym miski nie miał, w okół zagórza śliczny snieg można było polatać, a w jednym miejscu wyślizgane total, przestrzeliłem zakręt i wpadłem na pole, półtory godziny czekania najpierw kolega quattrówką próbował mnie wyciągnąć ale nie dał rady, dopiero drugi z patrolem na lifcie i wyciągarką po zaczepieniu się o drzewo uratował sytuacje :D
Oprócz doniszczenia i tak już podłamanego zderzaka straty praktycznie żadne.. :D

edit:
ze strat doliczyć można połamane prowizoryczne mocowanie rury od wyciągu kuchennego która robiła za dolot powietrza ze zderzaka! :D

Za dużo dieslem jeździsz i się oduczyłeś charakterystyki prawdziwego silnika :rotfl: