To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Ryba - Wto 02 Lut, 2010

arssss napisał/a:
Ogólnie to ucze się jeszcze w technikum :) w maju maturka więc aktualnie większość czasu poświęcam nauce ,a nie Cytrynie i niestety zaglądał tutaj też pewnie będę rzadko za co z góry przepraszam. Siostry zdjęć nie zamieszcze ,bo nie posiadam ;D a foty saxofona mam ale z wrzesnia jeszcze przed rejestracją u nas.

http://yfrog.com/0bcytry444naj
http://yfrog.com/j2saxooooj

po maturce będzie praca i kasiore i jak się coś uzbiera to mam nadzieję zacząć dłubać. :)

czołem

Zakładam że ten egzemplarz saxofona, to jest ten sciągnięty z sosnowca / gdzieś z województwa śląskiego ?

Miłego użytkowania forum, i dobra rada - przemyśl wszystko dwa razy zanim napiszesz :rotfl: :rotfl:

arssss - Śro 03 Lut, 2010

Tak tak z sosnowca. A wcześniej był w dojczach ,a jeszcze wcześniej u włochów;D
Anonymous - Śro 03 Lut, 2010

Hahaha , Siema
Anonymous - Czw 04 Lut, 2010

I'm BACK!!!!!!!!! dlugi czas nie moglem sie zalogowac, nie wiedziec dlaczego konto moje uleglo skaspowaniu bo miesiacu nie uzywania wraz ze wszystkimi wiadomosciami w skrzynce! Jestem ponownie i nie pokaże siostry!
Jacek - Czw 04 Lut, 2010

bariii napisał/a:
Jestem ponownie i nie pokaże siostry!

no to znów wyfruniesz..!
witam

kaziu1985pn - Czw 04 Lut, 2010

Witam,
ale ten temat zaspamowany :) od grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem clio sport, kilka osób może mnie kojarzyć z klubu clio gdzie od jakiegoś czasu ( roku ) staram sie w miarę aktywnie udzielać.

Jacek - Czw 04 Lut, 2010

Kazmirz, piękne imie :)
heloł

GeKo - Czw 04 Lut, 2010

kaziu1985pn, Siema, dobrze Cię tu widzieć. Czytaj, udzielaj się, poczuj klimat luzu, a zostaniesz tu na dłużej :)
mi - Czw 04 Lut, 2010

kaziu1985pn, Siena!
M - Czw 04 Lut, 2010

witamy na najbardziej zaspamowanym forum swiata, juz niedlugo nie bedziesz mogl spedzic dnia bez nas :rotfl:
Anonymous - Czw 04 Lut, 2010

Hej Haj Hellou Jestem Dżą :lol2:
M - Czw 04 Lut, 2010

grifin010 napisał/a:
Hej Haj Hellou Jestem Dżą :lol2:

Grif nie spawaj z rana, to juz sie robi męczące.

kaziu1985pn - Czw 04 Lut, 2010

łolaboga już mi sie tu podoba :) po przejrzeniu forum widzę ze klimat mi zdecydowanie przypasi :)
Michał - Czw 04 Lut, 2010

M - Czw 04 Lut, 2010

od lewej:

Pepe,
z cygarem saxorulez,
majk, a na gorze eM