Ogólnie to ucze się jeszcze w technikum w maju maturka więc aktualnie większość czasu poświęcam nauce ,a nie Cytrynie i niestety zaglądał tutaj też pewnie będę rzadko za co z góry przepraszam. Siostry zdjęć nie zamieszcze ,bo nie posiadam a foty saxofona mam ale z wrzesnia jeszcze przed rejestracją u nas.
po maturce będzie praca i kasiore i jak się coś uzbiera to mam nadzieję zacząć dłubać.
czołem
Zakładam że ten egzemplarz saxofona, to jest ten sciągnięty z sosnowca / gdzieś z województwa śląskiego ?
Miłego użytkowania forum, i dobra rada - przemyśl wszystko dwa razy zanim napiszesz arssss - Śro 03 Lut, 2010 Tak tak z sosnowca. A wcześniej był w dojczach ,a jeszcze wcześniej u włochów;DAnonymous - Śro 03 Lut, 2010 Hahaha , SiemaAnonymous - Czw 04 Lut, 2010 I'm BACK!!!!!!!!! dlugi czas nie moglem sie zalogowac, nie wiedziec dlaczego konto moje uleglo skaspowaniu bo miesiacu nie uzywania wraz ze wszystkimi wiadomosciami w skrzynce! Jestem ponownie i nie pokaże siostry!Jacek - Czw 04 Lut, 2010
bariii napisał/a:
Jestem ponownie i nie pokaże siostry!
no to znów wyfruniesz..!
witamkaziu1985pn - Czw 04 Lut, 2010 Witam,
ale ten temat zaspamowany od grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem clio sport, kilka osób może mnie kojarzyć z klubu clio gdzie od jakiegoś czasu ( roku ) staram sie w miarę aktywnie udzielać.Jacek - Czw 04 Lut, 2010 Kazmirz, piękne imie
helołGeKo - Czw 04 Lut, 2010 kaziu1985pn, Siema, dobrze Cię tu widzieć. Czytaj, udzielaj się, poczuj klimat luzu, a zostaniesz tu na dłużej mi - Czw 04 Lut, 2010 kaziu1985pn, Siena!M - Czw 04 Lut, 2010 witamy na najbardziej zaspamowanym forum swiata, juz niedlugo nie bedziesz mogl spedzic dnia bez nas Anonymous - Czw 04 Lut, 2010 Hej Haj Hellou Jestem Dżą M - Czw 04 Lut, 2010
grifin010 napisał/a:
Hej Haj Hellou Jestem Dżą
Grif nie spawaj z rana, to juz sie robi męczące.kaziu1985pn - Czw 04 Lut, 2010 łolaboga już mi sie tu podoba po przejrzeniu forum widzę ze klimat mi zdecydowanie przypasi Michał - Czw 04 Lut, 2010 M - Czw 04 Lut, 2010 od lewej: